Şimdi Ara

1 liralık dandik mısır cipslerinden arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
13.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: noldor

quote:

Orijinalden alıntı: Baltalayıcı

bahsettiğin türün hünkarı cheetos ÇITIRCIK'tır.

Cheetos Çıtırcık da güzel, bazen o da geliyor bakkala. Ama tam aradığım dandiklite değil maalesef =)
    Formülü biraz daha değişik sanki.. Çok fazla karabiber koymuşlar. Dandik çerez ile cips arasında bir şey olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulursan lütfen bana da haber ver hocam, yemeyeli uzun yıllar oldu ama tadı sanki az önce yemişim gibi aklımda

• Dişlerin arasına yapışırdı bide
    Benimde canım çekti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lan cipsin kenarlarını ıslatır yapıştırırdık. Ne günlerdi be. Bizim burda var hâlâ denk gelirsem alırım. Gösteririm.

• Eskiden o misirlarin icinde sahte tasolar cikardi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

Hocam doğru diyorsun şerefsizler cipslerin içini boşalttı 3 liralık cipste 90 gram cips var resmen suyu çıktı ya bunlardan almak lazım ya da pringles tarzı

Gramaj bir tarafa, cipslerin tadından da bıktım artık. Yağı o kadar çok dayıyorlar ki artık bünye kaldırmıyor inan. Sıksan yağ damlıyor yani artık yuh..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Critos

Bimde vardı bunlardan ama hala varmı bilmiyom

Başlıkta başka bir arkadaş da önderdi, o yüzden BİM'e bugün gittim, özellikle aradım buldum =) "Star Krak" Sade.. Konsept aynı, tadı da çok çok benziyor. Ama yine tam aradığım kıvamda değil. Çok tuzsuz + çok kıtır. Daha süngerimsi ve daha tuzlu bir versiyon arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Bimde de vardı eskiden

Bugün gittim baktım, hala var. Star Krak Sade.. tam %100 aradığım değil ama yine de başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1gRepublic

Bulursan lütfen bana da haber ver hocam, yemeyeli uzun yıllar oldu ama tadı sanki az önce yemişim gibi aklımda

BİM'de Star krak Sade buldum.. Eskiden yediklerim daha fazla saman sünger yumuşaklığındaydı. Bu biraz daha kıtırımsı.. Ama tadı aynı, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noldor -- 11 Haziran 2017; 23:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

Yemesi zevkli de bozulmasın diye konulan kimyasallar çok sakat ya. Tuğba Kuruyemiş gibi yerler çoktur İzmir'de. Ve oralarda, bu kulvarda nitelendirilecek çerezlerden var. Bir şansta onlara ver bence

Kimyasallar konsusunda, sanmıyorum ki normal marka cipsler daha anlayışlı olsun =) Bunlar en azından az yağlı ve fırınlanmış.. Ha ama hijyen dersen mesela, eminim hijyen sıfırdır, bunlarda, ona bir şey diyemem.. Tuğba Kuruyemiş'te bu kategoride bir şey yok benim bildiğim.. Ama "Kavurga"sına hastayım onların da =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Lan cipsin kenarlarını ıslatır yapıştırırdık. Ne günlerdi be. Bizim burda var hâlâ denk gelirsem alırım. Gösteririm.

Sizin orası neresi tam olarak =) Alırsan bir test edip fotoğraf da yollarsan sevinirim.
  • noldor N kullanıcısına yanıt

Hortlatıyorum ama onlardan da yok galiba.

• Adam evlenmiş çoluk çocuğa karışmış yavrusu anaokuluna başlayacak sen adama cips diyorsun...

• Millennium M kullanıcısına yanıt
    Olsa yemez mi şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 lirayi yer daha saglikli hic degilse vucudun ihtiyaci olan madenleri almis olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçti bizden öyle şeyler. Artık derdimiz geçim derdi, yok şuramda buramda çıkan şey kanser mi, saçlara düşen beyazlar, gözlerin kulağın her geçen gün gücünü kaybetmesi. O cipsler geldi geçti bizden anlayacağın.

Öyle hocam, ben tüketmiyorum da noldu kansere yakalandım onu yendik, kemik kanserine yakalandık bu sefer de onkoloji hastalarının %30'unun başına geliyormuş inşallah onu da yeneceğim az kaldı.

Demem o ki insanın başına geleceği varsa ne kadar sağlıklı da beslenseniz dikkat etseniz geliyor. Hastalığı veren Allah, şifasını da veriyor.
    Çok canım çekti hastanede, ondan hortlattım konuyu.
    Sağlıkla kalın.

• Allah sağlık şifa versin.

Sağolun Allah sizlere bu hastalıkları göstermesin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.