Şimdi Ara

1 mayıs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.si modem arayüzüne girin ve orda adsl yada internet e bas orda dns e gir ve otomatik dns i iptal et elle gir ben google dns kullanıyorum
    3.sü modeme girin uzaktan yönetimi vede port yönlendirmeyi kapatın
    4.sü ise modeme şifre gir vede modeme resset atmayınız kapatıp açın

bunları ister şimdi isterseniz 1 mayısta deneyin

• ne oluyor böyle yapınca.
  • bişey olmuyor kendini kandırmış oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

bişey olmuyor kendini kandırmış oluyorsun

baya güldüm dostum bu yorumuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS03 -- 24 Nisan 2012; 18:47:23 >
  • Ben zaten böyle yapmıştım 1 ay önce yine düştü yine düştü, anlayın artık modemle ilgisi yok, olay kullanıcı adı ve şifrede. Sistem e hız tanımlanıyor ve o hızın üstüne isterseniz modemde 1gbit yazsın yine de 1 mbit çıkar.
  • quote:

bişey olmuyor kendini kandırmış oluyorsun

bende baya güldüm.

bende şunu düşündüm şimdi 1 mayista gösteriler filan oluyor ya, konuya girmeden önce acaba arkadaş toplanalim telekom binalarına saldiralim gibi bi öneride mi bulunacak diye düşündüm
  • Indirme (Download) : 5626 kbps (703.3 KB/san.)
    Yukleme (Upload) : 603 kbps (75.4 KB/san.)
    Gecikme (Latency) : 174 ms
    24 Nisan 2012 Salı 19:08:23
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 OCAK 2023' TE UPLANACAKTIR
    7 yıl önce açıldı
    DAĞ 2 (4 Kasım 2016)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok bu sefer net olarak uyguladılar artık. bundan önceki hız düşümleri denemeydi. şu an yapmadığım şey kalmadı ttneti aradım böyle böyle ı ıh kesinlikle hız geri gelmyior.
  • arkadaşlar.

hız düşme olayı 2 yıldır ilk defa başıma geldi.

nedeni ise geçenlerde bana göre 2 tane.

1. geçenlerde internet hızım yavaşladığından ( 8mb almaya devam ettiğimde ) open dns yi iptal etmiştim.

2. upload ve download 100 gb + 100 gb olduğundan muhtemelen ttnet 100 gb ı geçtiğinde hız sınırlamasına gir diyor olabilir.

bana göre bunlar.

3. ihtimal ise ttnet alt yapı problemlerinden dolayı internetin yetersiz kalması üzerine bizlere sınırlama koyuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

arkadaşlar.

hız düşme olayı 2 yıldır ilk defa başıma geldi.

nedeni ise geçenlerde bana göre 2 tane.

1. geçenlerde internet hızım yavaşladığından ( 8mb almaya devam ettiğimde ) open dns yi iptal etmiştim.

2. upload ve download 100 gb + 100 gb olduğundan muhtemelen ttnet 100 gb ı geçtiğinde hız sınırlamasına gir diyor olabilir.

bana göre bunlar.

3. ihtimal ise ttnet alt yapı problemlerinden dolayı internetin yetersiz kalması üzerine bizlere sınırlama koyuyor.

herkese gelecek yıllarda min. 24 mbit vereceğiz dediler? nasıl altyapıdır bu! alt yapıyla falan alakası yok. senede bir 5 tl zammı iyi bilir bunlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 25 Nisan 2012; 9:54:14 >
  • Arkadaşlar diğerlerini bilemem de dns'le uğraşıp kendinizi kandırmayın. Dns'in önce ne işe yaradığını bir açıp okuyun ondan sonra
    dns'in neden bant genişliği ile herhangi bir alakası olamayacağını anlayacaksınız.
  • Modemi ters çevirin hızınız geri dönsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Arkadaşlar diğerlerini bilemem de dns'le uğraşıp kendinizi kandırmayın. Dns'in önce ne işe yaradığını bir açıp okuyun ondan sonra
    dns'in neden bant genişliği ile herhangi bir alakası olamayacağını anlayacaksınız.

pekala 8mb ten 1 mb e inmesi ŞANS mı ??

neden indiriyorlar.

yada 2 yıldan fazladır kullanıyorum.

sadece bu ay indi 1 mb e . ( yukarıdaki sebeplerdendir diye düşünmekteyim )
  • quote:

yok bu sefer net olarak uyguladılar artık. bundan önceki hız düşümleri denemeydi. şu an yapmadığım şey kalmadı ttneti aradım böyle böyle ı ıh kesinlikle hız geri gelmyior.

bende böyle yöntemlerle hızım geri geldi ama sadece öyle görünüyor modemde 8mb yazıyor ama bişi indirmeye başlattım an 950 den başlayıp 150 e düşüyor hız sorunun filan çözüldüğü yok yani bu yöntemlerle

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    800
    Downstream Hızı (Kbps)
    8128
    Upstream Sınırı
    10
    Downstream Sınırı
    12
    Trained Modulasyon
    ADSL_G.dmt
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    13
    Upstream Hat Zayıflaması
    8
  • quote:

quote:

Arkadaşlar diğerlerini bilemem de dns'le uğraşıp kendinizi kandırmayın. Dns'in önce ne işe yaradığını bir açıp okuyun ondan sonra

neden indiriyorlar.

Ben hız düşmesi ile ilgili herhangi birşey söylemedim, sadece dns değiştirerek hızınızı tekrardan artıramazsınız onu belirttim.
    Dns'in yaptığı adress to ip translation işleminin size verilen portun bant genişliği ile herhangi bir alakası yok onu söylüyorum sadece.
    Diğer modeme uzak bağlantı vs. konusunda ise birşey diyemem. Aşağıdaki konuda Ra nickli ttnette çalışan arkadaş durumu güzel bir şekilde anlatmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_60047782/mpage_3/key_/tm.htm

• quote:

quote:

neden indiriyorlar.

bu ay yakalandınız demektir. artık sizde bu tufana kapıldınız. diğer aylar da akk dan etkilenmeye devam ediceksiniz.
  • Mayıs ayı geldiğinde hızım normal olarak artacak ve 1 hazirana kadar ttneti hiçbir işlem için aramyacağım..
  • herşeyi tüm sistemi oturtmaları bu kadar uzun süre sürdü. yani bundan sonra limit gelir. hatırlıyormusunuz bilmiyorum eskiden adsl adı ve şifresi ile her yerden kullanabiliyorduk. yani benim evdeki neti gidip arkadaşın evindeki telefon kablosunda kullanabiliyordun. ama ne oldu ? ttnet ayıktı ve kapattı. buda o hesap. yani modemi dns değiştir yok takla attır yok modemi ters bağla bunların hiçbir faydası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osaka86

quote:

quote:

neden indiriyorlar.

bu ay yakalandınız demektir. artık sizde bu tufana kapıldınız. diğer aylar da akk dan etkilenmeye devam ediceksiniz.

yukarıda ilk mesajımdaki hız düşmesinden dolayıda tt yi aramıştım.

2-3 sefer. oradan direk müdahale ile hızı düşürüp - çıkarabiliyorlardı. kopmalar olduğundan hızı biraz düşürmüşlerdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.