Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
19
Favori
118.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: puraxays

Geri adım atılmış galiba.. Arkadaşlar paylaşmış ama olsun :)https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

Geri adım atılmamış.
    Kotalı tarifeler hala daha orada duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşom21 -- 2 Mayıs 2017; 14:6:12 >
  • Taahhütüm 2018'de sona eriyor. 100mbps 100gb kotalı kullanıyorum. Bu durumda 100gb'ı doldurduğumda ne olacak ? Buna dair bir açıklama bulamadım sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikocan -- 2 Mayıs 2017; 14:12:35 >
  • https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

Turksat gorunuse gore GB basina 2TL olayindan vaz gecmek zorunda kaldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    Hala var gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: puraxays

Geri adım atılmış galiba.. Arkadaşlar paylaşmış ama olsun :)
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

nesi geri adım hocam bunun. zaten bildiğimiz şeyleri söylemiş.
  • 1 Mayıs 2017 Tarife Değişikliği Hakkında BilgilendirmeDetaylı Bilgi

Kablonet hizmetimizde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK) Kurul Kararı* kapsamında Adil Kullanım Noktası (AKN) sonrası hızlarda artışlar yapılmış olup tarifelerde çeşitlendirmeler yapılmıştır. 1 Mayıs’tan itibaren aşağıdaki değişiklikler uygulanacaktır.

*07.12.2016 tarih ve 2016/DK-THD/518 sayılı Adil Kullanım Noktası (AKN) konulu BTK Kurul Kararı

1 Belirli saatler arası AKN’den sayılmıyor…
    AKN’li Ekosınırsız tarifesindeki ve eski ismiyle Ekosınırsız tarifesindeki müşterilerimizin, 02:00 - 08:00 saatleri arasındaki internet kullanımları AKN’ ye dahil edilmeyecektir ayrıca AKN’nin aşılıp aşılmadığına bakılmaksızın söz konusu zaman dilimlerinde AKN sonrası indirme hızı kısıtları uygulanmayacaktır.

2 AKN sonrası indirme hızları artıyor…
    AKN’li Ekosınırsız tarifesindeki ve eski ismiyle Ekosınırsız tarifesindeki müşterilerimizin ay içerisinde AKN’leri dolduktan sonra indirme hızları aşağıdaki tabloya göre düzenlenecektir. Örneğin 25 Mbps’ye kadar AKN’li Ekosınırsız tarifesindeki bir müşterimiz AKN’yi aştıktan sonra indirme hızı 16 Mbps’ye kadar hızına düşecektir.
    Hız (Mbps ve üzeri) AKN Sonrası (Mbps ve üzeri)
    10 5
    20 8
    24 8
    25 16
    50 16
    100 24

3 Tarife değişimi zorunluluğu yok…
    Taahhütlü abonelerimiz, taahhüt bitimlerinde dilerlerse kampanyasız tarife ücreti ile tarifelerini kullanmaya devam edebilirler. Kampanyasız tarife ücretleri ile ilgili Süresi Biten Tarifeler sayfasından bilgi alınabilir.

4 Kota aşım ücretleri düşüyor…
    Kotalı tarifelerdeki müşterilerimiz kota aşımında GB başına alınan 3 TL ücrette indirime gidilmiştir. Söz konusu fiyat 2TL olarak ücretlendirilecektir. Bu kota aşımı ücretlendirmesinden AKN’li Ekosınırsız tarifesindeki ve eski ismiyle Ekosınırsız tarifesindeki müşterilerimiz etkilenmeyecektir.

5 Servislerde değişiklik yok…
    Uyku Yok ve Uyku Yok Plus gibi Kablonet servislerinde bir değişiklik bulunmayıp, satışlarına devam edilecektir.

6 Gündüz 2 kat hız sağlayan yeni tarifemiz…
    Akıllı Sınırsız tarifeler ile 19:00-24:00 arası kullanımdaki hızlar, günün geri kalanında 2 katına çıkarılmaktadır.

• ilker1041 İ kullanıcısına yanıt

Bende görünen bu . Gb basina 2 tl ibareleri kalkmis durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 2 Mayıs 2017; 14:19:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

4 Kota aşım ücretleri düşüyor…
    Kotalı tarifelerdeki müşterilerimiz kota aşımında GB başına alınan 3 TL ücrette indirime gidilmiştir. Söz konusu fiyat 2TL olarak ücretlendirilecektir. Bu kota aşımı ücretlendirmesinden AKN’li Ekosınırsız tarifesindeki ve eski ismiyle Ekosınırsız tarifesindeki müşterilerimiz etkilenmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Mobil sürümden bakınca görmedin herhalde.

• ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Tamam simdi anladim . Cepten görünmüyor . Tepki yedikten sonra fiyati tarifelerden silip ayri bir yere yazmis şerolar :(

• trumpet kullanıcısına yanıt
    Mobilden bakıyorsunuz. Tarayıcı üzerinden görünen aşağıdaki gibi.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

• Resmen rezalet!
  • En azindan AKN li kullanicilar güvenli bölgede kalmayi basardi .

3 Tarife değişimi zorunluluğu yok…

Taahhütlü abonelerimiz, taahhüt bitimlerinde dilerlerse kampanyasız tarife ücreti ile tarifelerini kullanmaya devam edebilirler. Kampanyasız tarife ücretleri ile ilgili Süresi Biten Tarifeler sayfasından bilgi alınabilir. [\quote]

• Olmasi gereken ve beklenen eski ekosinirsizlarin her hizin en dusuk fiyatina akilli sinirsiz verilip aksam saatlerinde yariya dusmesiydi.
    Bunlar hizli paketleri komple kaldirip 10mbpsyi 70tlye satmaya calisiyorlar.
    Hadi ordan. 16mbps adsl alip fiberden hizli internet kullaniyoruz. Tesekkurler turksat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah Kablonet. Mevcut şartlarda en mantıklı tarifeleri sunan internet servis sağlayıcıydın. Bu saçmalıktan dönülmezse ve taahhüt bitene kadar Türk.net bölgedeki altyapılarını tamamlarsa artık onlara geçerim. 10+ yıl birlikteliğimiz sona erecek.
  • ben 25 GB AKK Ekosınırsız kullanıyorum, taahüdüm 31/12/2017 de bitecek. o tarihe kadar 25 gb geçsem de ek ücret ödemeyeceğim değil mi? bir de taahüt bitince mevcut tarifeler arasında seçim yaptıracaklar doğru mu anlamışım? bilen cevaplarsa şimdiden teşekkür ederim.

deli dumrul olayı gibi hayret ya..
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Eski müşteriyim.Cidden şaka gibi ya aklım almıyor.

• unpop kullanıcısına yanıt
    Ben de tahmin ettim de bu kadar şerefsiz olamazlar diye düşünmüştüm.Öyleymiş maaleaef :(

• yeni aboneler kotalı paketi alma zorunluluğu yok ekosınırsızlar kalktı zaten devam eden kullanıcı tahahutsuz fiyatı alıcak oda 10 tl oynar
  • Benimki 49 dan 57 ye cikacak taahüt bitince .

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.