Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
16
Favori
127.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Ntv de halen ek ücret var diyor. Keşke onları da bilgilendirselerdi

sıkıntı yok iyi olmuş,
    adam gibi açıklama yapsınlar

AKK nın kalkacağı tarih belli iken yeni uygulamalarını açıklamamaları bunlara sebebiyet verdi,

şimdi itibarlarını düzeltmeK için BANGIR BANGIR REKLAM/İLAN versinler

oh olsun onlara,

birkez daha yazıyorum,

BUNCA TEPKİ SONUCU GERİ VİTES YAPTILAR,
    BUNDAN ADIM GİBİ EMİNİM
  • Tepkiler sonrası geri adım attılar gibime geliyor benimde. Veya konuyu açan vatandaş trolledi milleti. 29 nisan da üye olmuş konuyu açmış ve bir daha foruma bile uğramamış sırf bu konu için gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bütün SOL kullanan arkadaşlara hayırlı olsun. Kalp her zaman SOL'dan atar

bugün 40 dk. görüşme yaptım,
    imkanınız olsa da dinleseniz BAYRAKLARI ASARDINIZ !
    o derece idi,
    her zaman dediğim gibi S.O bu işin ağa babasıdır,
    kokuşmuş BÜROKRASİNİN ARKASINA SIĞINAN ttnet ile kıyaslanmaz bile !
    S.O hatasından hemen geri adım attı,

• Belgeler yalan olsaydı hemen yalanlanırdı. Forumda kaç gündür tepede bu konu. Keza ekşisözlükte'de öyle. Pazarlamacılar bir güzel azarlamışlardır paket yapan grubu, yaratmaya çalıştığımız kurum imajının üzerine çok güzel oturdunuz diye. Yani tepkiler sonuç verdi!
  • nasil yani simdi bu kota zirvaliginda geri adim mi attilar tam ne oldu kacirmisim. bilgisi olan varmi? indirmem gereken 10 larca oyun var ve kota zirvaligindam indiremiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bütün SOL kullanan arkadaşlara hayırlı olsun. Kalp her zaman SOL'dan atar

bugün 40 dk. görüşme yaptım,
    imkanınız olsa da dinleseniz BAYRAKLARI ASARDINIZ !
    o derece idi,
    her zaman dediğim gibi S.O bu işin ağa babasıdır,
    kokuşmuş BÜROKRASİNİN ARKASINA SIĞINAN ttnet ile kıyaslanmaz bile !
    S.O hatasından hemen geri adım attı,

Hocam biraz açın görüşmeyi

• Çok pis küfrediyorum ISS şirketlerine değilde hukuk devletiyiz diyen siyasetçilere. Almanya da sıkıysa şirketler devletin çıkardığı yasayı dinlemesinler kuralları kendi yapsın. Hayal bile edemiyorum. Avrupa bizi kıskanıyor...
  • Ben demistim gorseller fake diye. Kim inandi? Kimse inanmadi.

• Yalan ya da gerçek olan bir belge ile ortaya bir iddia atıldı.Ben dahil çok kişi eminim ki taahhütnamesi yeniledi.Bu bildiğin satış politikasıtdı ve işe yaradı.

Belkide belge ortaya çıkınca gelen tepkileri görünce geri vites attılar.Çünkü belge yalan olmayacak kadar profesyoneldi.

Bana sorarsanız kendileri o belgeyi çıkardı ve bilerek sızdırdılar.Daha sonra millet taahütnameleri yenileyince hedeflerine ulaştılar.

Her türlü adam değiller.Belalarından bulurlar umarım.

Edit 1=Konuyu açan tanbonomo adlı kullanıcıyı kınıyoruz.Foruma daha dün üye olmuş konuyu açıp kaçmış.Forum yönetiminden isteğimiz İP adresinden tespit edip ortaya bilerek yalan belge sürerek insanları kandırdı.Polise şikayet edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calıgula -- 1 Mayıs 2017; 20:56:0 >
  • Sımdı ne yapalım ? İndirmeler devam etsin mi ne olsun ya ? Ne oldu ne olacak bu iş ?
  • Beyler nedir bu patırdı so kullanıyorum taahhutluyum olay nedır?

• 1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış

Buna 80 TL ücretle geçtim.
  • AKK kalkmadıysa AKK'li paketler ve fiyatları SOL'un sitesinde nerede?
  • Biz sahte olma ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyoruz. Henüz resmi yollardan bir yalanlama da gelmedi.
  • 75gb akk lı paketım vardı ama şuan hesaptan bakınca 75gb yazmıyor sadece indirilen 1gb vs yazıyor nedenı ne olabılır durup dururken akk mı kalktı so da?

• Farwynd kullanıcısına yanıt
    Ne azarı ya. Memnun oldular. Kaç kişi taahhütünü yeniledi biliyormusunuz tüm abonelerin %25 ı

• quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

belgeler sahte ise

PLATIN..... paketler nasıl doğrulandı ?
    S.O ceosu neden #kotayahayir hareketini TWİTTER da blokladı ?
    ayın 30 unda ortaya çıkan belgeye neden bugün yalanlama geldi ?
    vs vs vs vs
    çevir kazı yanmasın

baahusus ;
    bu tepkiler geri vites yaptırdı,
    yazan çizen herkesin eline sağlık,
    varol DH canlarım benim

Kesinlikle katılıyorum . Hepsi issler arasında anlaşılmış bir pazarlama hilesi idi. Amaçlara varıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Biz sahte olma ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyoruz. Henüz resmi yollardan bir yalanlama da gelmedi.
    https://www.youtube.com/watch?v=J9S3XapW0T0
    1:23 izleyebilirsin hocam, Turkcell tarafından yalanmış
    1:50 yide izlemeyi kaçırmayın

SOL adamdır! açık ve net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddibirisi -- 1 Mayıs 2017; 21:29:52 >

• ciddibirisi kullanıcısına yanıt
    Kamuoyuna açıklama yapılmadığı sürece bizim için geçerliliği yoktur.
  • "Bilindiği üzere Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 1 Mayıs 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere AKK’ya tabi olan tüm internet (Fiber ve xDSL) paketlerinde değişikliğe gidilmesine karar vermiştir. BTK’nın bu kararında, AKK geçildikten sonra dahi internet kullanıcılarının minimum veri indirme hızlarının, bulundukları *tarifeye/pakete göre kademeli olarak belirleneceği ifade edilmiştir.

Turkcell olarak sunduğumuz paketlerimizde, sosyal medya ve internetteki haberlerde yer aldığı gibi BTK’nın yeni mevzuatına göre belirlenen hız kademeleri geçildikten sonra tüketilen her 1 GB için ekstra ücret talep edilmesi şeklinde bir karar ya da uygulama bulunmamaktadır.

Ayrıca hem Fiber hem xDSL’de 02.00-08.00 saatleri arasında gerçekleştirilen internet kullanımları AKK’ya dahil edilmeyecek ve söz konusu zaman dilimlerinde AKK’nın aşılıp aşılmadığına bakılmaksızın AKK kullanımları sonrası hız kısıtları uygulanmayacaktır.

AKK hakkında yapılan tüm işlemler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararlarıyla sınırlıdır. Operatörlerin bu konu hakkında herhangi bir tasarruf yetkisi bulunmadığı gibi özellikle Turkcell’in müşteri memnuniyet prensipleri gereğince mevcut müşterilerimizin kontratlarında yer alan şartları kötüleştirecek bir davranışta bulunmamız söz konusu olamaz.

Mevcut fiber tarifelerimiz ise aynen geçerliliğini korumaktadır. Kotasız (limitsiz) internet kullanmak isteyen müşterilerimizin interneti Turkcell fiber kalitesinde deneyimleyebilmesi için 1 Mayıs itibarıyla mevcut tarifelerimize ek olarak fiber Platin paketleri kullanıma sunduk. 25 mbps’lik giriş paketimizi daha rahat satın alınabilir kılmak için de 89 TL olarak fiyatlandırdık.

Özellikle belirtmek isteriz ki kamuoyunda oluşan yanlış algının aksine AKK noktası geçildikten sonra yapılan veri tüketimleri için faturaya ek bir ödeme yansıtılmamaktadır.

Müşterilerimizin Turkcell kampanyaları hakkında sadece Turkcell tarafından yapılan açıklamalara itibar etmelerini; mevcut, satışta olan tarife ve kampanyalarımızı web sitemiz turkcell.com.tr’den takip etmelerini önemle rica ederiz.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için açıklamamız bilgilerinize sunulmuştur.

Saygılarımızla,

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş."

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.