Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
16
Favori
127.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu açıp belgeyi koyan kişi nerden aldın bi açıklama yapar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureHD

Hocam ben de Gece Kuşu kullanılıyorum da sözleşmeme göre 00:00-06:00 arası akn ye işlemiyordu. Yeni düzenlemeye göre 02:00-08:00 arası sayılmayacak. Bizim için durum nasıl işliyor hangisine göre kota sayılacak yada 00:00-08:00 şeklinde birleşim tarzında mı olacak bilginiz var mıdır acaba?

Hocam bizim yine 00:00 da baslayacak. Ama bizim paketi bari 22:00 diye genisletseler de 10TL vermeye degse. Bi ayar cekmeleri lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam hiçbir avantajı kalmadı şuan bulunduğum tarifenin hızın artık 3 yerine 16 mbps e düşürülmesi haricinde. Pek bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama yarın müşteri hizmetleriyle görüşeceğim zaten taahhütüm bitiyor benim bu ayın 22 sinde. Son gece kuşlarındanız sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rypolver

Bu konuyu açıp belgeyi koyan kişi nerden aldın bi açıklama yapar mısın?

sizden tırstım,
    mesajınız hesap sorar gibi
  • Konuyu açan dikkat et türkcell öttürmesin seni ben olsam peşini bırakmazdım türkcelin twitter hesabına yazılan küfürlerin haddi hesabı yok. Çok fena zan altında kaldılar

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    superonline resmî aciklamasi duydunuz mu gb basina para almiyacagiz diye forumu yoneticilerine söylemişler sadece konuyu acan kisi belgeyle geliyor firma onayli belge

• animetrk kullanıcısına yanıt
    ne beklersin ki ya her türlü düzenbazlığa alıştık
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Sitesinde resmi açıklama yok ayrıca editörleri aramışlar net bir ifadeyle söylenmiş. Sonuçta asılsız belgeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Mesut Çevik ve Erdi Bey az önce canlı yayında Turkcell Superonline'in kendilerine ulaştıklarını iletti.

Görselin asılsız olduğu iletilmiş kendilerine, bu tip görseller ile adımızı karalamaya çalışıyorlar demişler.

Gelecekte de bu tip paketler görmeyeceğiz Turkcell tarafında.

Görselin asparagas olduğu kesinleşmiştir. Konunun başından beri boş boş konuşan arkadaşlar şimdi ne diyecek bakalım.

bence boş konuşan sensin, senin söylediğin doğru çıktı diye "bakın ben demiştim" demeye getiriyorsun lafı, sanki önceden söylerken en ufak bir kaynağın varmış gibi. superonline adam olsaydı da twitter'dan filan belgeler sahte deseydi, böyle insanları merakta bırakmasaydı. nereden biliyorsun o belgelerin gerçek olup da bu kadar tepkilerden dolayı geri adım atmadıklarını? turkcell ceo sunun twitter hesabına gir bakayım onlarca kişi nasıl da sövmüş, ama kimse yanıt vermemiş. Neden acaba??? bu olay böyle bir anda kapanmayacak, o resim nereden ortaya çıktı, kim geri adım attı ya da kim uydurdu ortaya çıkacaktır, ama superonline adam gibi açıklama yapmazsa bilin ki superonline tepkilerden dolayı geri adım atmıştır.

• Geri vites mi yaptılar yoksa :)
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    ama superonline adam gibi açıklama yapmazsa bilin ki superonline tepkilerden dolayı geri adım atmıştır

aynen imzamı atıyorum,
    bu belge gerçek !
    tepkilerden dolayı geri adım attılar
  • Superonline yalanlamış galiba

• BEYLER BU YAYINLANAN PDF YALANLANMIŞ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belgeler sahte ise

PLATIN..... paketler nasıl doğrulandı ?
    S.O ceosu neden #kotayahayir hareketini TWİTTER da blokladı ?
    ayın 30 unda ortaya çıkan belgeye neden bugün yalanlama geldi ?
    vs vs vs vs
    çevir kazı yanmasın

baahusus ;
    bu tepkiler geri vites yaptırdı,
    yazan çizen herkesin eline sağlık,
    varol DH canlarım benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 1 Mayıs 2017; 20:49:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Mesut Çevik ve Erdi Bey az önce canlı yayında Turkcell Superonline'in kendilerine ulaştıklarını iletti.

Görselin asılsız olduğu iletilmiş kendilerine, bu tip görseller ile adımızı karalamaya çalışıyorlar demişler.

Gelecekte de bu tip paketler görmeyeceğiz Turkcell tarafında.

Görselin asparagas olduğu kesinleşmiştir. Konunun başından beri boş boş konuşan arkadaşlar şimdi ne diyecek bakalım.

bence boş konuşan sensin, senin söylediğin doğru çıktı diye "bakın ben demiştim" demeye getiriyorsun lafı, sanki önceden söylerken en ufak bir kaynağın varmış gibi. superonline adam olsaydı da twitter'dan filan belgeler sahte deseydi, böyle insanları merakta bırakmasaydı. nereden biliyorsun o belgelerin gerçek olup da bu kadar tepkilerden dolayı geri adım atmadıklarını? turkcell ceo sunun twitter hesabına gir bakayım onlarca kişi nasıl da sövmüş, ama kimse yanıt vermemiş. Neden acaba??? bu olay böyle bir anda kapanmayacak, o resim nereden ortaya çıktı, kim geri adım attı ya da kim uydurdu ortaya çıkacaktır, ama superonline adam gibi açıklama yapmazsa bilin ki superonline tepkilerden dolayı geri adım atmıştır.

evet ben demiştim demeye getiriyorum.

bunu ilk dediğim zamanda doğruluğundan şüpheliyim, bir sorgulayalım galeyana gelmeyelim diyende bendim.

bu görselin kaynağı çok sağlammış gibi konuya aynı gün gelip yalan olduğunu dile getiren superonline bağlantılı arkadaşlara da yalancı muamelesi yapanlar oldu.

kimse size twitter'dan anında cevap vermek zorunda değil. anında cevap isteyen müşteri hizmetlerini arar.

bir önceki mesajımda da dediğim gibi müşteri hizmetlerini dün itibariyle arayanlara böyle bir şeyin olmayacağı bilgi verildi.

görsel 29. da lanse edildi ve doğru olmadığı bilgisi ertesi gün MH tarafından verilmeye başlandı.

adam gibi bilgi isteyen superonline'ın sitesi ve müşteri hizmetlerini baz alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Mayıs 2017; 20:24:49 >

• Bu forum nasıl 29 nisan 2017 de foruma üye olan ve tek mesajı olan kişinin fotoşoklu çakma belgesini ciddiye aldı anlamıyorum?
    Türksat devlete ait firma, ancak Superonline özel şirket. O kadar yatırımı var kendi ayağına sıkar mı hiç?
    Ha bütün ISP ler anlaşıp fiyat yükseltse Superonline gözünüzün yaşına bakmaz orası ayrı!
  • Ntv de halen ek ücret var diyor. Keşke onları da bilgilendirselerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün SOL kullanan arkadaşlara hayırlı olsun. Kalp her zaman SOL'dan atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Ntv de halen ek ücret var diyor. Keşke onları da bilgilendirselerdi

Ntv bu aralar iyice bozdu geçen akşamda evlilik programları kaldırıldı diye son dakika yazıyordu. Bugün vardı yine evlilik programları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezekos -- 1 Mayıs 2017; 20:32:11 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.