Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
16
Favori
127.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-8 arası kullanımı kotaya dahil edilen bir ben mi varım?
  • Arkadaşlar Erdi ve Mesut YouTube DonanımHaber kanalında şuan canlı yayında

Superonline tarafından onlara ulaşmışlar ve bu belgenin sahte olduğunu ve kotalı paketler gibi bir durum olmadığını söylemiş

Yani bu kiralık internet olayını yalanlamislar

Şuan için sadece Kablonet yani Uydunet kotali tarifelere geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    kota aşımı 1tl-2tl para olayından bahsetmediler mi .
  • belge sahte
  • Mesut Çevik ve Erdi Bey az önce canlı yayında Turkcell Superonline'in kendilerine ulaştıklarını iletti.

Görselin asılsız olduğu iletilmiş kendilerine, bu tip görseller ile adımızı karalamaya çalışıyorlar demişler.

Gelecekte de bu tip paketler görmeyeceğiz Turkcell tarafında.

Görselin asparagas olduğu kesinleşmiştir. Konunun başından beri boş boş konuşan arkadaşlar şimdi ne diyecek bakalım.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ama madem sahte anında bir paylaşım yapıp bu belgeler sahte deselerdi ya? Niye Erdi ve Mesut Hocam'dan öğreniyoruz biz bunu şimdi?

Anında tepki verip konuşulanları durduracağına sessiz kalarak suçlu durumunu düşürdüler kendilerini..
  • Belge kablonette olduğu gibi gerçekti ancak kablonete gelen çok sayıda tepki ve ttnetten ses çıkmaması sonucu geri adım attılar. İnsanları salak yerine koyuyorlar. Bu kota işi olsaydı ben ev internetini kapatacaktım. Çoğu kişi de böyle yapacaktı.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de Gece Kuşu kullanılıyorum da sözleşmeme göre 00:00-06:00 arası akn ye işlemiyordu. Yeni düzenlemeye göre 02:00-08:00 arası sayılmayacak. Bizim için durum nasıl işliyor hangisine göre kota sayılacak yada 00:00-08:00 şeklinde birleşim tarzında mı olacak bilginiz var mıdır acaba?
  • belge sahte deselerde kablonet yaptıysa diğerlerinin düşünceleri o yöndeymiş belki tepki üzerine saf ayağına yatıyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 1 Mayıs 2017; 19:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: radko

Şu Turknet sadece istanbula özel heralde izmirde yok

var hocam ama gidip bayiden abone olayım dersen oyle bir subeleri yok, internetten basvurman gerekiyor.

Binamda altyapısı olup olmadığını nasıl öğrenirim?

www.turk.net sitesinden adresinizi girerek ogrenebilirsiniz

• Merhaba arkadaşlar bu ayın 4'ünde taahhütlü bitiyor. Aşağıdaki kampanyaya geçicem sizce nasıl?

Hız: ​​​​100 Mbps AKK: ​50 GB ​Fiyat: 79,90 TL

http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/hiziniza-hiz-katan-fiber-internet-kampanyasi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Adamlar kimin cektigi belli olmayan, elden ele yayilmis, delinin biri kuyuya tas atmis misali yayilan bi belgeye kimse inanmaz demistir tabi ama bizim insanimizin zeka seviyesi belli. Baktilar cok abartildi cok sazan var, turkiyede teknolojinin en cok tartisildigi platformda bunu dile getirmisler ki burdaki issizler bilse yeter zaten burdan yayildi olay. Gidin isinize gucunuze bakin biraz. Ailenize, kitaplariniza vakit ayirin boyle sacma asilsiz belgelerle ugrasacaginiza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ben bugün evdekilerle konuştum. Zamanında evi arayıp taahhütünüz Ocak'ta bitiyor, aynı şekilde uzatmak ister misiniz düzenlemeden sonra fiyatlara zam gelecek demişler. O yüzden superonline'ın yalanlamasına bakmamak lazım. Kesinlikle bir zam olacak. Aynı hizmeti daha pahalıya, yada kötü hizmeti aynı paraya satmaya çalışacaklar bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

kota aşımı 1tl-2tl para olayından bahsetmediler mi .

Bahsetmedi ve o konuda ben sormadan kendisi söyledi kotayı aştıktan sonra ekstra bir ücretlendirme yok sadece hızınız 16'ya inecek dedi.
  • Superonline geri viteste takmış ben demiştim geri viteste takacaklar diye. Kablonet ortada kaldı

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    hocam görsel hafta sonu yayınlanıyor.

iş günü değil ve taktir edersin ki BTK düzenlemeleri ile ortalık zaten hem operatörler tarafında hemde kullanıcılar tarafında iyice bulandı.

belki soru ilettiğiniz çoğu kişi bile üst yönetimdeki kişilerden resmi bir cevap bekledi. birde bizim halkın nasıl sorduğuna da bağlı tabi.

zaten dün itibariyle müşteri hizmetlerini arayan bir çok arkadaşa bunların asılsız olduğu iletildi.

valhasıl Turkcell'in tutumundan ziyade bir delinin peşine giden sayısız kullanıcının da kendini sorgulaması gerek.
  • Bence evrak gerçek tepki den dolayı yok öyle birseye gelmiş olabilirler veya türk telekom gibi bir devin böyle birsey uygulamaması rekabet olarak olumsuz olur diye vazgeçtiler neyse başka yol bulup zam olur birşey olur şirket lehine durumu düzeltmeye çalışacaklar diye düşünüyorum

• Rypolver R kullanıcısına yanıt
    10 lira daha ver telefonu da alhttps://www.superonline.net/kampanyalar/cihaz-kampanyalari/samsung-galaxy-grand-prime-plus-kampanyasi
  • Aziz Can Yücel A kullanıcısına yanıt
    Ama 36 ay taahhüt.
  • animetrk kullanıcısına yanıt
    Umarım sözlerini tutarlar. Şu anda en iyi alternatif Turknet gibi.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.