Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
16
Favori
127.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc yi kapamak önemli değil. Önemli olan 0.02 de açılması.. Yoksa herkes sabah 8 de bilemedin 9.00 da kalkar zaten....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 175gb akk'yi 2 günde bitirdim. geçtiğimiz 2 senedir 25aknsiz kullanıyordum. şu anda hızım düştü ve 25mbitli paketime göre çok az bir fark olmasına rağmen daha yüksek hız alıyorum.

şöyle izah edeyim torrentte sabit hız 2.8mb/sn'yi geçmiyordu 25mbit iken. şu anda 100den 24'e düşmesine rağmen 2.8-2.9mb/sn bandında gidip geliyorum. uploadım kısıldı o kötü oldu biraz ama her türlü daha avantajlı bence şu anki durum.
  • Geceleri 150mb sayıyor <<<

öğlenden gece 2ye kadar bişey yüklemedim 2.5 gb gitmiş bi youtube video izlemekle o kadar gider mi ya . .

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 4 Mayıs 2017; 2:34:20 >
  • sfm1903 kullanıcısına yanıt
    99 tl ödeyeceğim hocam.
  • Az önce superonline aradılar 5 mayıs lansmanından sonra fiyatlandırma yapıcaklarmış eski abonelerini tek tek arayıp abonelik sürelerini uzatmalarını söylüyorlar saat 14.00 kadar bilgi verilmesi gibi rica ettiler kotalı sisteme geçiyorlarmış kotayı aşınca fahiş fiyatlandırma politikaları olacakmış benim kullandığım tarife gece kuşu 50 mbit 100 gb kullanıyorum 00-06 akk yok 02-08 yapmışlar 00-08 arası değilmiş elimizde birşey yok btk kararı bu dediler 25 platin pakette 89 değilde 99 tl diyor bu konu hakkında bilgisini olan var mı superonline ne işler çeviriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjolie

Az önce superonline aradılar 5 mayıs lansmanından sonra fiyatlandırma yapıcaklarmış eski abonelerini tek tek arayıp abonelik sürelerini uzatmalarını söylüyorlar saat 14.00 kadar bilgi verilmesi gibi rica ettiler kotalı sisteme geçiyorlarmış kotayı aşınca fahiş fiyatlandırma politikaları olacakmış benim kullandığım tarife gece kuşu 50 mbit 100 gb kullanıyorum 00-06 akk yok 02-08 yapmışlar 00-08 arası değilmiş elimizde birşey yok btk kararı bu dediler 25 platin pakette 89 değilde 99 tl diyor bu konu hakkında bilgisini olan var mı superonline ne işler çeviriyor.

Böyle saçmalık mı olur ? benim gece kuşu kampanyasındaki tarifem gece 00:00 - 06:00 arası download yansımayacak idi eğer bu değişecek ise Superonline'ın taahhüt etmiş olduğu hizmeti yerine getiremediği gerekçesiyle aboneliğimi sonlandırırım , hiçbir şekilde de cayma bedeli ödemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 4 Mayıs 2017; 12:31:49 >

• Benim 2 gece önce kota harcamamıştı dün gece harcamış.Bakalım bu gece yine denerim.
  • Böyle bir saçmalık yaparlarsa taahhüte uymamış olurlar. Bu yasal değil.
    Bu durumda toplu olarak yasal işlem başlatabiliriz.
  • hiç bişey anlamadım arkadaşlar yeni gördüm bu konuları şimdi hızımız düşmüyecek mi artık ? ben baktım 128 gb akk var diyor sayfada kalan şu anda sınırsız mı oldu ? ek para felan ödemiycez demi 2 yıl yaptırdık 3 ay önce öünkü :D
  • Arkadaşlar şimdi Twitter'da şöyle bir mesaj attım kendilerine.

"1 Haziran'dan itibaren kotalı tarifelere geçerseniz, ben dahil çoğu müşterinizi kaybedeceğinizi bildiririm. @superonlinetr @SuperYardim"

Şu an SOL tarafında kotaya geçmek için bi hareket yok. Ama ben sizden şimdiden bu hesapları etiketleyerek tweet atmanızı ve baskı oluşturmanızı rica ediyorum. Hep beraber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaklagilgillerdenMercimek

Modem resetledin mi?

Gec oldu kusura bakmayin. Resetlemedim.

• tolga1105 T kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler ben de bugun deniyecem bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aborjini

175gb akk'yi 2 günde bitirdim. geçtiğimiz 2 senedir 25aknsiz kullanıyordum. şu anda hızım düştü ve 25mbitli paketime göre çok az bir fark olmasına rağmen daha yüksek hız alıyorum.

şöyle izah edeyim torrentte sabit hız 2.8mb/sn'yi geçmiyordu 25mbit iken. şu anda 100den 24'e düşmesine rağmen 2.8-2.9mb/sn bandında gidip geliyorum. uploadım kısıldı o kötü oldu biraz ama her türlü daha avantajlı bence şu anki durum.

Hocam, yanlış anlamayın lütfen, gerçekten merak ediyorum. 2 günde 175GB ne indiriyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası normal şartlarda 2 gün içerisinde öyle bir indirme rakamım olmuyor fakat hız düşümünü ve performansı görmek adına indirme yaptım. indirdiğim şeyi de söyleyeyim yeni başladığım dizinin 1 ve 2.sezonunu indirdim. sezon başı 120gb (blu-ray remux).
  • Turkcell, sitesindeki kampanyaların bitiş tarihini 1 hafta ileri almış.
  • kimse özet neden geçmiyor bu konu hakkında durum ne şimdi hiç birşey anlamadım kota var mı yok mu ?? akk biri demiş işliyor biri demiş işlemiyor 2 ' den sonra ?

biri özet geçsede anlasak durumu şu an net aleminde olanı kafam karıştı baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Turkcell, sitesindeki kampanyaların bitiş tarihini 1 hafta ileri almış.

gene mi, 5 idi 9 yaptılar şimdi 16 olmus.

kampanyadan cok "AKK'sız Gece" guncellemelerini bekliyorum ama sira gelmiyor herhalde.
  • quote:

Nabız yoklamaya devam ediyorlar
  • quote:

iss ler konu hakkında ikileme düştüler,
    bu süreci uzatarak TAAHHÜT kasmanın peşindeler
    ama olsun bu da önemli başarı,
    bu kadar tepkimiz olmasa idi bunlar çoktan karşıya geçmişlerdi
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.