Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
16
Favori
127.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, sizleri Kablonet kullanan arkadaşlar için eyleme çağırıyorum. Lütfen herkes @Turksat ve @BTKbasin'ı etiketleyerek, fiyatlara ve "GB başı 2TL" uygulamasına tepki göstersin.

https://twitter.com/ambarad_/status/859434648560173057
  • Bugün Fiber altyapı işlemleri tamamlandı ve ADSL den fiber e geçiş için SOL ün teknoloji danışmanıyla görüştüm 25mbit 50gb akk li 59.99TL pakete geçicem 2 gün içinde

5 mayıstan sonra nasıl olacak dedim

btk nın yaptırımlarından dolayı fiyatların artacağını söyledi

yani 5ine kadar sol e geçicek varsa düşünmesin veya tarife yeniletecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emsalsszz

Bugün Fiber altyapı işlemleri tamamlandı ve ADSL den fiber e geçiş için SOL ün teknoloji danışmanıyla görüştüm 25mbit 50gb akk li 59.99TL pakete geçicem 2 gün içinde

50 mbit 100 gb kullanıyorum ayın 11 inde bitiyor. 25 mbit 50 gb almayı düşünüyorum...akk sonrası 16 ya düşüyor. 50mbit de de 24mbit e düşecek pek bi fark yok gibi.. fıstık gibi 16 mb gerçek limitsiz olur ... ama bunlar bi yamuk yapmasın
  • 5:20'den sonrasına dikkat

• Santuri Efendi kullanıcısına yanıt
    Beyler 3'te bu şekilde indirme yapmaya başlamıştım. Bugün kontrol ettim akk 30 gb azalmış, yani gece 2'den sonra akk yok olayı yalan.
    Not: Süperonlayn
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozen yuksel

quote:

Bugün Fiber altyapı işlemleri tamamlandı ve ADSL den fiber e geçiş için SOL ün teknoloji danışmanıyla görüştüm 25mbit 50gb akk li 59.99TL pakete geçicem 2 gün içinde

50 mbit 100 gb kullanıyorum ayın 11 inde bitiyor. 25 mbit 50 gb almayı düşünüyorum...akk sonrası 16 ya düşüyor. 50mbit de de 24mbit e düşecek pek bi fark yok gibi.. fıstık gibi 16 mb gerçek limitsiz olur ... ama bunlar bi yamuk yapmasın

Maalesef alamazsınız nedeni şu alt pakete geçemezsin ancak üst pakete geçebilirsin 50 de isen 25 e geçirmiyorlar ancak 100 e geçebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bazıları gece 2'den sonra akk kalkması yalan demiş. Gayet doğru kendim test ettim. Dün gece Gta 5 indirdim ve akk'den harcamamış.
    İnanmayanlar için ss atıyorum. İndirilen dosyanın oluşturulma tarihine ve kalan kotayla ilgili ss'te sağ altta saate bakabilirsiniz. Önceden çekilmiş ss değil anlayacağınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga1105 -- 2 Mayıs 2017; 20:28:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga1105

Arkadaşlar bazıları gece 2'den sonra akk kalkması yalan demiş. Gayet doğru kendim test ettim. Dün gece Gta 5 indirdim ve akk'den harcamamış.
    İnanmayanlar için ss atıyorum. İndirilen dosyanın oluşturulma tarihine ve kalan kotayla ilgili ss'te sağ altta saate bakabilirsiniz. Önceden çekilmiş ss değil anlayacağınız.

Benimde akk den düşmedi indirdiklerim sorun yok

• Videodaki Türksat müşteri hizmetleri yetkilisinin tatavalarına inanmayın!

Bu müşteri hizmetlerinde çalışanların bi naneden haberi yok. Kimle konuşsan, birbirini yalanlayacak sözlerde bulunuyorlar. 1 Mayıs'tan itibaren yapılan düzenlemeye baktığımız zaman, sadece AKN sonrası azami hızlarda tarifelere göre yükseliş, ve gece 2-8 arası AKN kotasından sayılmama düzenlemesi yapıldı. AKN kalkma durumu 2019'un başında olacak. Yani BTK'nın aldığı karar bu şekilde. Ya sorular yanlış soruluyor, ya da müşteri hizmetleri insanları yanlış yönlendiriyor. Yani böyle bir kota düzenlemesi olacaksa, BTK bu düzenlemeyi yaparken bunu da belirtirdi diye düşünüyorum. Bu kota mevzusu, bana kalırsa bu düzenlemelerden sonra, ISS'lerin kendi aralarında anlaşması, ve nasıl daha fazla kazanabiliriz kaygısı. Tepkilerden sonra SOL geri adım attı. Ben eminim ki, bir tepki olmasa, bu düzenleme çoktan hayata geçirilecekti 3 operatör tarafından.

Yani bu kadar tepkiden sonra SOL'un böyle bir işe gireceğini zannetmiyorum. Eğer bu kararı gizliden gizliye BTK verdiyse ve ortada bir danışıklı dövüş varsa, iplerini pazara çıkarttık. 1 Haziran'dan sonra özellikle SOL kanadında bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Türksat'ta istemeye istemeye yola gelecektir. Bu kararı BTK vermiş olsa, 3 operatör de 1 Mayıs'ta geçer, "BTK kararı" diyerek kestirip atarlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesafe4272

quote:

quote:

Maalesef alamazsınız nedeni şu alt pakete geçemezsin ancak üst pakete geçebilirsin 50 de isen 25 e geçirmiyorlar ancak 100 e geçebilirsin

taahhüdüm bittikten sonra alacağım zaten...en kötü taahhüt yenileme iptal edrim gene alırım ama ..bunlar 16 değilde 3 e falan düşürmesinler

• asus tablet hediyeli 50mbps 100gb akk li superonline abonesiyim 75 tl veriyorum. bugun aradım dedim ben 25 mbps lik akk siz paket istiyorum aylık 89 tl tamam dediler. sonra aaa pardon siz geçiş yapamıyorsunuz dedi. neden peki dedim eee cihaz kampanyalı aldıgınız için dediler. alın cihazı ben istemiyorum dedim, malesef iade yok dedi. eee nasıl geçicez dedim ya 11 ay daha bekleyin kontrat sonuna kadar ya da 579 tl cihaz bedelini peşin olarak yansıtırız iptal ederiz tarifenizi öyle geçersiniz dediler yok dedim.
  • elmaarmutportakal kullanıcısına yanıt
    Bu ay itibaren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga1105

Arkadaşlar bazıları gece 2'den sonra akk kalkması yalan demiş. Gayet doğru kendim test ettim. Dün gece Gta 5 indirdim ve akk'den harcamamış.

Hocam superonline müşteri hizmetleriyle görüştüm, internet öğlen 11 ile 9 arasında kullanılmıştır dedi. Fakat evde olan ve interneti o saatte o denli kullanacak kimse yok, eve herkes 6'dan sonra geliyor. 6-9 arası da kimse o kullanımı yapmadı. Ne diyim bilemeyip kapattım.

• yarkan88 kullanıcısına yanıt
    Niye geciyorsun sorunlu musun arkadasim mevcut paketin kat kat daha iyi ve uygun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesafe4272

quote:

quote:

taahhüdüm bittikten sonra alacağım zaten...en kötü taahhüt yenileme iptal edrim gene alırım ama ..bunlar 16 değilde 3 e falan düşürmesinler

O paket akk bitince 8 yada 16 ya düşüyor hocam

• arkadaşlar ben 8mbps ve 100dakika ev telefonu kullanıyorum 59tl ye , sözleşmem bitiyor 1 ay sonra,64 tl ye 16mbps ve ev telefonu almayı düşünüyorum,daha iyi bir seçenek var mı sizce
  • selam arkadaşlar superonline vdsl kullanıp kotasını dolduran var mı acaba hız düşünce upload hızıda düşüyor mu vdsl de
  • tolga1105 T kullanıcısına yanıt
    Modem resetledin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuralları çok bilmiyorum o yüzden video koymak yasak ise belirteseniz sevinirim.

https://www.youtube.com...fA6jRY&feature=share

Videoyu özet geçmek gerekirse Türksat devlet kurumu olduğu için hemen kota uygulamasına geçmiş ancak Haziran başı veya sonu tüm iss ler kota sistemine geçicekmiş videoda detaylı bir anlatım mevcut umarım doğru değildir.
  • ya şaka mı bunlar bildiğin devletle dalga geçiyorlar

yaptırım gerek.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.