Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
16
Favori
127.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ay başı olması sebebiyle 2 gündür hızım düzelmedi hala 3 mpbs aynı sorunu yaşayan var mı? 16 mbit adsl kullancısıyım.
  • Tamam peki deki trip kullanıcısına yanıt
    Hocam ben geçen ayı 3mbps de kullandım,müşteri hizmetlerini aradım,şikayetvar a konu açtım yinede düzeltmediler kotanızı aşmışsınız dediler ve hiç dl yapmamıştım. umarım sende aynı sorunu yaşamazsın,baya bir sinir bozucu !
  • Tamam peki deki trip kullanıcısına yanıt
    aynı sorunu ben de yaşıyorum. akşam arayacağım müşteri temsilcisini. gerçi ulaşmak yarım saat sürüyor kendilerine.
  • modemikapa aç düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemi resetledim. Şu an tl yok telefonda arayamıyorum. Sol hesabımdan şikayet yazdım 10 gün içinde işleme geçer yazdı
    Şikayet var sitesine de yazdım. 2 günde nasıl kotaya aşarım ki imkansız öyle salakça şey olamaz hesabımda 46,62 gb kota daha var.

Önceden sürekli kendi yenilerdi. Şimdi bu kota vs olayları yüzünden tutturabildiklerine geçiriyorlar böyle. Yedirtmem!
  • 8mbit sinirsiz akksiz sozlesmem vardi. Dun itibariyle hizim 1.5 mbite dustu

• güncel kota bilgisinde 3.66 kullanmışım
    detaylı kullanım bilgisinde 3,66 kullanmışım

gece indirdiklerim de sayılıyor kota doluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 2 Mayıs 2017; 15:22:12 >
  • Benim şu durumda baya kafam karıştı. Daha 1 ay önce 24 ay taahhüt vererek 25 mbps AKK sız tarifeye geçmiştim.
    Bu uygulamadan sonra AKK ve kota uygulamasına takılacak mıyım acaba? Bilgilendirebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rated

Benim şu durumda baya kafam karıştı. Daha 1 ay önce 24 ay taahhüt vererek 25 mbps AKK sız tarifeye geçmiştim.
    Bu uygulamadan sonra AKK ve kota uygulamasına takılacak mıyım acaba? Bilgilendirebilir misiniz?

24 ay boyunca en guzel tarifeyi kullancaksın, 24 ay boyunca hiçbirseyi sorgulamadan tadını cıkar.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Umarım şu olay kullanıcı lehine çözülürde herkes için mağduriyet ortadan kalkar.
    Cevap için teşekkür ediyorum.
  • Yeter la yeter sömürgeci ergenler başlamış 7/24 download yapmaya. Lag oluyor adam akıllı oyun bile oynayamıyoruz artık
  • superonline aradım tam yetkili biri ile gorustum şimdi tek tek
    yaziyorum

1) kota asım ucreti diye bir sey yok

ama boyle bisey eklenmiş neden eklenmiş bilkmiyorum

gece 2-8 arası download olayı sisteme işmeyecek deniyor ama dun gece yaptıgım deneme içinyaptıgım 15 gb bir deneme cekimi işlemiş gorunuyor.
    bs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 2 Mayıs 2017; 16:5:50 >

• axe190780 kullanıcısına yanıt
    Bu gece bende bir 50 gb lık indirme yapacağım. Kota 75 GB. Bakalım sayacak mı.
  • Benim gece kuşu tarifesi 99 tl olmuş nasıl düzenleme şimdi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Bu gece bende bir 50 gb lık indirme yapacağım. Kota 75 GB. Bakalım sayacak mı.

Ben denedim hocam. 01.05.2017 saat 2'den sonra 11GB download yaptım, 02.05.2017 saat 3'den sonra 18GB download yaptım. Şimdi superonline net girdim. Genel olarak toplam 14GB akk kullanmış görünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beklenen Adam -- 2 Mayıs 2017; 16:6:57 >
  • Beklenen Adam kullanıcısına yanıt
    Yukarda da bazıları bende işleme geçmiş falan diye yazmışlarda merak ettim.

İhtiyacım olmadığı COD Infinite Warfere'ı indireceğim. 02:10 - 4:30 ayarladım saati garanti olsun diye. 100 mbit hız var 4:30'a kadar indirir sanırım.

55GB (75 toplam) AKN kalmış görünüyor şu an. 30 Mayıs 17:32 den 1 Mayıs 05:32 ye kadar ki 11 gb kullanımı mı dahil etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 2 Mayıs 2017; 16:9:9 >
  • Adil Kullanım Kotası aşıldıktan sonra Turkcell'in tarifelerinde GB başı 1 TL alacağı iddiaları dün sosyal medyada gündem oldu. BTK yetkilelerinin 'tarifeler ortaya çıksın gereken yapılır' açıklamasının ardından Turkcell'den yapılan açıklamada kota aşıldıktan sonra ekstra GB için ücret istenmeyeceği belirtildi.

Turkcell’den Adil Kullanım Kotası (AKK) aşımında ekstra ücretlendirme yapılacağına dair hususta yapılan açıklamada “1 GB için ekstra ücret talep edilmesi şeklinde bir karar ya da uygulama bulunmamaktadır” denildi. Açıklamada hem Fiber hem xDSL'de 02.00-08.00 saatleri arasında gerçekleştirilen internet kullanımlarının AKK'ye dahil edilmeyeceği bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bilindiği üzere Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 1 Mayıs 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere AKK'ya tabi olan tüm internet (Fiber ve xDSL) paketlerinde değişikliğe gidilmesine karar vermiştir. BTK'nın bu kararında, AKK geçildikten sonra dahi internet kullanıcılarının minimum veri indirme hızlarının, bulundukları tarifeye/pakete göre kademeli olarak belirleneceği ifade edilmiştir. Turkcell olarak sunduğumuz paketlerimizde, sosyal medya ve internetteki haberlerde yer aldığı gibiBTK'nın yeni mevzuatına göre belirlenen hız kademelerigeçildikten sonra tüketilen her 1 GB için ekstra ücret talep edilmesi şeklinde bir karar ya da uygulama bulunmamaktadır.

BTK BAŞKANI’NDAN SONRA AÇIKLAMA

Turkcell’in açıklamasının BTK Başkanı Fatih Sayan’ın sözlerinden sonra gelmesi dikkat çekti. BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan dün yaptığı açıklamada, AKK'de yapılan düzenlemeden sonra sektörün talebine uygun olarak Türk Telekom toptan fiyatlarını yeniden belirlediklerini belirtmişti. Sayan, yeni indirimli fiyatlarla ücret artışına gerek olmadan tarife sunulmasının önünü açtıklarını kaydederek, sektörün, fiyat artışı yapmadığını söyledi. Sayan, belirlenen yeni tarifeleri incelediklerini belirterek, “Aykırı bir durum olursa müdahale edilir. Önce bu yeni tarifeleri bir görelim. Düzenlemelere aykırı durum olursa, çalışma yapılır. Vatandaşlar yeni düzenlemenin tadını çıkarsınlar. Her operatör geçiş sürecinde. Regülasyona aykırı duruma müdahale ederiz. Yeni aboneler için yeni paketler söz konusu olacak. Örneğin, kimi operatörler, 2018'i beklemeden 25 mbit full paket çıkarmış 90 TL'ye. Yani regülasyon zorlaması olmadan operatör tarafından bu yapılmış. Bu önemli” diye konuşmuştu.

• elmaarmutportakal kullanıcısına yanıt
    Kampanya yenile kısmından daha iyi bir şeye geçiş yapamıyor musun? Taahhütün sıfırlanır ama.

100 mbit 75 GB 79 Tl'ye geçiş yapmıştım ben cumartesi günü.

Gece kuşu kullanmıyordum ama. 25/100 idi tarifem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 2 Mayıs 2017; 16:10:54 >
  • Yeni bir tarifeye geçerken , ödediğinden daha ucuz ya da düşük pakete geçirmiyorlar kural gereği.Ama pazarlık yapar iptal edicem yoksa dersen bazen değişebiliyor bu işler , denemek lazım.

• uploadlarda akk dahildir

artı 25 mb hatlar super onlineda 5 mb upload oluyor
    akk bitince uploadda 1 olucak
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.