Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.874
Cevap
16
Favori
127.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Bu yaptıkları Avrupa,ABD,Rusyada felan olsa 100 Milyar dolar ceza keserler.

yalnız burası türkiye rantın merkezi herkezin hak yediği müthiş ülke .
  • superonine "kota asımında extra bir ücret ödeme olayı kesinlikle yok diyor
    ama sitesinde şöyle bir şey var bu önceden var miydi bilmiyorum ... telefonda ki ark kesinlikle kota asımında extra ücret yok dedi ama bunun olması bana ilginç geldi bu arada gece 2 sabah 8 arası yaptığım download işlemiş :) gorunuyor ..
    2 ihtimal var
    1) 5 mayıs dan sonra olay tamamen açıklanacak . kota asımında para alacaklar
    2) önceden bu konuda anlaşıp tepki gelince vazgeçtiler ama sistemi de buna göre hazırlamışlardı. o yüzden böyle geldi geri aDIM ATTILAR ...( bi kere alttaki fatura üst limit ibaresi bile bunun kararı alındı demek
    2 olay kota 2-8 olayı
    1) kota asımı konusu . önceden akk yi dolduran kişilerin gece 2-8 arası yaptıkları download hiç bir şekil de kotadan sayılmayacaktı.. belki gerçekten böyle... bilemiyoruz..
    (gece 2 -8 arası kota dolana kadar , kotadan sayılacak ama kota dolduktan sonra gece 2-8 arası hız düşümü olmayacak ) ama gün içinde hız belirtilen değere düşecek.
    yanı geceleri yapılan download (kota dolana kadar işleyecek) kota dolduğunda
    hız gün içinde düşecek ama gece yarısı gene eski haline gelecek . olayın açıklaması bu oluyor (şuanda yansıyan kotalara bakarsak)
    olur da extra ücret olayı gelirse .bile bu (gece 2-8) arası geçerli olmayacak olursa buyuk facia olur ...
    aslında extra ücret hiç olmayacak ama aşağıda ki resim deki alan .. kafa karıştırıyor

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış
    kısaca kota ve extra ücret olayının olayı özeti

50 mgp/s ve 100 gb kotan varsa (sen 100 gb'i doldurana kadar) gece 2-8 yaptığın download işleyecek 100 gb doldurunca otomatik olarak hızın 16 mbp/s ye düşecek gün içinde sana verilen değeri kullanıcan ama gece 2-8 arası hızın gene gerçek değerine dönecek (50 mbp/s) olay bu
    olay bu
    burada su soru geliyor akla (ya bu soyguncu tayfası ücretlendirme yaparsa nasıl olacak diye
    zaten kotayı aşana kadar ücret sabit
    kotayı aşınca hız düşecek işte (gece 2-sabah 8 arası) kotayı aşmış olsan bile hızın eski haline gelecek ve ücret ödemesi diye bir şey olmayacak olursa zaten düşünemiyorum :) ay sonu evleri ..
    gece 2-8 dışında kalan saatlerden extra ücret alırlar .
    buda zaten sen kotayı geçmiş olduğun için gün içinde kullandığın kota üstü internet için senden para alacakları anlamına geliyor ki yaklaşık 15-20 gb etse bu +20 tl gibi bir extra ücret anlamına gelir bu
    bunların hepsinin cevabını ay sonunda göreceğiz yada önümüz deki bir kaç ay içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 2 Mayıs 2017; 16:53:43 >

• sizde takılma olmaz en onemli avatajınız uploadınıda dusmeyecek

rahatça canlı yayın yapabilirsiniz
  • Şimdi bu AKK 02:00-08:00 için modeme bir betik yazabilir miyiz? Bu saat dilimlerinden önce reset atsın kendine. Kapatırken zaten pc yi otomatik kapatabiliyoruz, ben AKK'siz gece kullandığımdan Torrent ve diğer donwload amaçlı herşey 00:10 da başla 05:50 de bit şeklinde ayarlıydı ve hiç sorun yaşamadım, ama bu durumdan sonra ISS ler modemler aracılığıyla kota aktarması yapacaklardır.

sizce böyle bir betik vb birşey ile bu sorunu aşabilir miyiz?
  • aylık ne kadar ödüyorsun ?
  • sfm1903 kullanıcısına yanıt
    stattik ip kulaniyorum ben topalm 88 tl
  • Superonline'ın bütün kampanyalarında son gün 09 Mayıs 2017 (Eskiden son tarih 1 Mayıs 2017 yazardı.)
    Ne olacaksa 9 Mayıs'tan sonra olacaktır.

http://www.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari/super-hizli-internet-vdsl-kampanyasi

http://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/muhtesem-3lu-kampanyasi

Şartlar kısmında yazıyor.

At Fav'a bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmettr06

Superonline'ın bütün kampanyalarında son gün 09 Mayıs 2017 (Eskiden son tarih 1 Mayıs 2017 yazardı.)

http://www.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari/super-hizli-internet-vdsl-kampanyasi

http://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/muhtesem-3lu-kampanyasi

At Fav'a bekle

5 mayıstı güncellenmiş 9 olmuş

• Birde bu son zamanlarda aşırı kopmalar yaşanmaya başladı :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Superonline fiber internet kullanıyorum.

50mbit 150GB kota, 100 dk telefon ve Turkcell Tv+ hizmetlerini alıyor ve bunlara 81tl ödüyorum.

Yapmam gereken birşey var mı? Bunlara devam mı etmeliyim yoksa başka bir tarifeye geçmelimiyim?

Turkcell faturasız hattım var aslında bunların hepsinin olduğu bir paket vardı ama onda da ev telefonu hizmeti yoktu sanırım. Anneannem yaşlı bizi evden arıyor annemde onu arıyor bu yüzden ev telefonu da lazım.

İnternet, ev telefonu, cep telefonu, turkcell tv'nin bir arada olduğu bir paket var mı?
  • Equris kullanıcısına yanıt
    İlk bağlantı veya tarife değişikliği sırasında Super Online bayisi ev telefonu için 100 dk yı hediye ediyor. Eğer etmezlerse siz bahsedince hediyemiz olsun diyorlar.
  • dün gece bu akk işlemiyor muhabbetini test etmek için 2gb lık bir dosya indirmeye koydum, indirmeden önce superonline.net ten hesabım kısmına baktım kalan akk kotam 71gb idi. gece 02.15 te indirmeyi başlattım ve sabah kalkıp baktığımda akk kotam 69gb a inmişti. demek ki gece saat 2 muhabbeti yalanmış.
  • şimdi superonlıne 1gb başı para alacak mı ? son durum ne
  • ender E kullanıcısına yanıt
    kotalı paketinde evet alacak görünüyor. ama öyle 1 TL fln da değil, 15 küsür TL yapıyor

https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/isik-hizinda-fiber-internet-kampanyasi

* Kotalı fiber erişim seçeneklerinde kota aşım ücreti tüm vergiler dahil (% 18 KDV ve % 5 ÖİV). 0,015 TL / MB'dir.
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi sizin geçtiğiniz tarifeye geçtim bende. Kampanya yenileden.
    Ne olacağı belli değil bari 2019 a kadar bağlayalım kendimizi...

Şuraya bak ya önceden taaddüdü vermemek için çare arıyorduk, şimdi ne yapıyoruz. Ne diyelim....
  • elmaarmutportakal kullanıcısına yanıt
    75 GB çabuk bitiyor ama en azından geceleri 100 mbit le indirme yapabiliyorsun.

AKK sonrası da 24mbit'e düşüyor mis gibi.

Adamlar 25 Mbit AKK'siz interneti 90 tl ye satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

quote:

Orijinalden alıntı: mehmettr06

Superonline'ın bütün kampanyalarında son gün 09 Mayıs 2017 (Eskiden son tarih 1 Mayıs 2017 yazardı.)

At Fav'a bekle

5 mayıstı güncellenmiş 9 olmuş

Bi b*k cikmasin da gene..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    cıkacak hocam cıkacak en insaflı halde mevcut tarifelere zam gelecek
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Ben sinirden hiç dikkat etmemistim hocam. Teşekkür ederim söylemeseniz geçemezdim.

Bundan sonraki ay için mi uygulanır bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.