Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
16
Favori
127.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yansıma 16 saat sonra gercekleşiyor aksam gene bak yada yarın sabah gorursun yanısmıs mı yansımamıs mı
  • Detaylı kullanım bilgisinin tarihini 1 gün ileri alın son indirmeyi görürsünüz.

• elmaarmutportakal kullanıcısına yanıt
    Nereden öğrendiniz fiyatları? Ben paketimden memnundum açıkçası, bu düzenleme en çok bizi vuracak galiba. Bir de şu an bizim kotaya sayılmayan saatlerimiz değişti mi acaba? 00:00-06:00 arası indiriyorduk, şimdi herkes gibi 02:00-08:00'ı mı kullanacağız?
  • burası sol konusu degılmı neden sureklı turksat konusuluyor? herneyse sol adsl 16mb sınırsız sahıbıyım gece 02-08 arası yansımama olayını dün gece test eden varmı arkadaşlar? bu mobildeki sol uygulamasında hıcbırseyı detaylı gostermıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Yarın kotadan gidip gitmediğini yazar mısın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Niye geciyorsun sorunlu musun arkadasim mevcut paketin kat kat daha iyi ve uygun

100 gb 2 kat hızım olacak evet peki sonra? çok dizi ve film izliyorum. full hd veya 4k film indiriyorum. tv de netflix te 4k dizi, film izlemek mesela 1 saat için 7gb yazıyor. mesela şuan better call saul dizisini izliyorum. 10 bölüm oynamış ve bu 60 gb demek. yani 2-3 günde çok rahat biticek o 100 gb 50mbps hızın olacak 16mbps.

25mbps lik paket alıp hiç hızın düşmeden dilediğin gibi 4k film izlemek ve indirmek sorunlu olmak mı demek? yoksa manyak gibi sadece gece 2 den sabaha 8 e kadar mı dizi izliyim akk dolmasın diye? bence gece 2 yi beklemek bi şey indirmek veya izlemek için buna sorunlu olmak denir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

Niye geciyorsun sorunlu musun arkadasim mevcut paketin kat kat daha iyi ve uygun

100 gb 2 kat hızım olacak evet peki sonra? çok dizi ve film izliyorum. full hd veya 4k film indiriyorum. tv de netflix te 4k dizi, film izlemek mesela 1 saat için 7gb yazıyor. mesela şuan better call saul dizisini izliyorum. 10 bölüm oynamış ve bu 60 gb demek. yani 2-3 günde çok rahat biticek o 100 gb 50mbps hızın olacak 16mbps.

25mbps lik paket alıp hiç hızın düşmeden dilediğin gibi 4k film izlemek ve indirmek sorunlu olmak mı demek? yoksa manyak gibi sadece gece 2 den sabaha 8 e kadar mı dizi izliyim akk dolmasın diye? bence gece 2 yi beklemek bi şey indirmek veya izlemek için buna sorunlu olmak denir.

sizin icin cok mantikli

• GamekingTR24 G kullanıcısına yanıt
    Tamamdır
  • yarkan88 kullanıcısına yanıt
    100 mbps hız akk den sonra 24 mbps ye dusuyor 1 mbps icin mi yapiyorsun bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizde burayı paylaşın . saat aralıklarına bakalım

pcde yer yok az gb deneme yapıyorum
    gece 700mb denedim işlememiş gibi. ama 150mb işlemiş öğlene kadar açmadım
    4,4gblık deneme yaptım bakalım ne olacak

1 Mayıs 2017 Superonline İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri AKK kalkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 3 Mayıs 2017; 2:48:33 >
  • kmesne kullanıcısına yanıt
    50mbps var bende. 16 ya dusuyor

• Kurumsal için paket kalmamiış neredeyse. 8 paketten 3 e dusmus, 1i zaten eczaneler icin. 5 mayis merakla bekliyorum.
  • quote:

100 mbps hız akk den sonra 24 mbps ye dusuyor 1 mbps icin mi yapiyorsun bunu

AKK sonrası upload hızı 1 mbit'e düşüyor.

Diğer yandan 25mbit sınırsız 5mbit upload'a sahip. Arada dağlar kadar fark var.
  • Sol torrent indirme yapmıyor vs safsatalar gordum forumda,aslı astarı varmı oyle ise cayma hakkım dolmadan iptal ettırmek ıstıyorum.

Şu an torrent deneyemıyorum pc parçalarım kargoda.

• Snlthlk kullanıcısına yanıt
    Torrent ile ilgili sorun yok. Kullandığım tüm torrent sitelerinde, kaynak olduğu sürece tam hızda download yapabiliyorum.
  • seiko1 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim,bir arkadaş sol kullanıyormuş torrent yasaklıymış indiremezmişiz vs vs sabah sabah sinir olmuştum

• Programsız Bilgisayarı Zaman Ayarlı Kapatma Resimli Anlatım

Gece 02:00 - 08:00 arası artık kotaya yansımayacak olması üzerine bilgisayarı indirmeye bırakanlara ithafen eklendi.

Daha fazlası alttaki konuda 4.Mesaj Çok Yararlı Uygulamalar, Faydalı Bilgiler 'in altında.

TR'nin En Büyük Windows 10 Rehberi | DEV KONU

@tanbonomo

İlk sayfaya eklenebilir veya artılayarak ilk sayfada gözükmesini sağlayabilirsiniz.

• Hocam daha kolay yolu var;

saati kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoNFi -- 3 Mayıs 2017; 15:8:41 >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.