Şimdi Ara

1 milyar dolarınız olsa ne yaparsınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar parayı bir arada görme ihtimalim %0,0000000001 bile olmadığı için düşünmeye bile gerek yok.

Zaten o kadar parayı bir arada görsem kullanamam bile kalp krizinden ölmüş olurum . Fakirlik ağa
  • knight online'a yatırırdım

şaka şaka

Gider iş yapan bir firmaya ortak olurdum
  • kısaca 3.000.000.000 TL desek;

sanırım efsane bir ev efsane bir araba alırdım üstüne o ikisi 20milyon falan tutardı sanırım geriye kalan parayla da sağlam bir şirketten koltuk alırdım THY olabilir
  • Öncelikle Ege yada Akdeniz'de yeşilliğin içinde denize yakın büyük bir arsa alırdım denize 0 da olabilir kendine ait plajı olan yada İstanbul'da Boğaz manzaralı İstanbul'un merkezlerine yakın büyük bir arsa alır oraya büyük bir ev yaptırırım. Evin etrafını 4-5 metrelik güzel bir duvarla çevirir içini de büyük büyük ağaçlarla yeşillikle doldururdum bahçeye yarı olimpik modern bir yüzme havuzu yaptırırdım yattığım odadan rahatça gözükebilecek bir havuz. Yine bahçeye 2 potalı basketbol sahası yaptırırdım bahçe bayağı büyük olacağı için etrafına koşu pisti de yaptırabilirim. Evin herşeyinin son teknoloji olmasına dikkat ederim akıllı ev tarzında bir ev yaptırırım sanırsam güvenliğe de önem veririm evin 1. katında küçük bir kapalı yüzme havuzu-sauna-spor salonu gibi bir bölüm ayırırım. Evin devasa olmasına gerek yok 3 katlı 6-7 odası olan 2 salonlu 2 mutfaklı teraslı bir ev yeterli (Milyarder için küçük sayılır ) ama bahçe büyük olmak zorunda.

Araç olarak kesinlikle Bmw Jiplerden alırım bir tane de şehir içi kullanmaya teslanın elektrikli modellerinden alırdım. Garajımda 3 araç olurdu 2 Araba 1 motor. Alışverişlerimin tamamını yine kendim yaparım. Gönüllü olarak sosyal yardımlaşma işlerinde görev alırım Akut gibi çevreyi temizlemek gibi gönüllü yapılabilecek işleri yapardım bir çok öğrenciye burs verirdim tanıdığım yada zor durumda olduğunu gördüğüm her insana yardım ederdim heralde böylece sokakta geçerken insanların haline üzülmek yerine onlara yardımcı olabilecek imkanım olurdu.

Gittiğim yerlerde en lüks olan yerlere gitmek yerine vereceğim parayı gerçekten hakeden mekanlara giderdim ultra zenginiz diye de bir suya 100-200 tl vereceğim yerlere gitmezdim.

Dağ yürüyüşü, bisiklet sürmek gibi outdoor sporlarla da ilgelenir evşnde oturum filmimi izler oyunumu da oynardım. Ayrıca yılın belli zamanlarda dünyayı gezer yeni insanlarla tanışır yeni yerler görürdüm bilim adamlarına fon desteğinde bulunur insanlığın gelişmesine katkıda bulunurdum ve en önemlisi servetime rağmen kimseyi küçük görmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogan Umut -- 5 Mayıs 2016; 22:48:33 >

• iddia ya basae parayi katlardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Şu kadar paranız olsa ne yaparsınız konuları çok gördüm ama insanlar hep yatırımlarından bahsediyordu, o kadar para olmasına rağmen hâla bir gelecek kaygısı vardı, ben de o yüzden benzer bir konuyu bitiremeyeceğiniz bir parayla açmak istedim.

Sorumluluk düşünmeyin, gelecek düşünmeyin, sadece ne yapmak istediğinizi söyleyin. Ne yapardınız? İlk gün, ilk hafta, ilk ay, sonraki yıllar neler yapardınız? Hayat amaçlarınız nasıl değişirdi?

Sadece parayla ne yapardınız diye sormuyorum, genel olarak hayatınızda neler yapardınız, nasıl geçirirdiniz hayatınızı?

edit: Israrla çok yatırım odaklı mesajlar görüyorum. Tam olarak nasıl cevaplar istediğimi konu içindeki diğer mesajlarıma bakarak anlayabilirsiniz. Anlık değil sürekli aktivitelerden bahsediyorum size. Bana bunları alırım diye sayacağınız şeyleri zaten bir günde alabilirsiniz o kadar parayla, isterseniz teknoloji dükkanını satın alırsınız toptan, biraz daha geniş çaplı düşünün.

Türk milleti olarak hazıra dağ dayanmayacağını bildiğimizden hep bu odaklı mesajlar görüyorsundur. İlaveten eğer kişi inançlı biri ise muhakkak bir kısmını bağış yapar ahirette kazançlı çıkmak için. Ancak pratikte çok az kişinin böyle yapacağını adımız gibi biliriz. Yani netice itibarı ile teoride pratik aynıdır ancak pratikte değil.

• herkezi hacca yollardım ülkemin ilerlemesi için elimden geleni yapardım ülkem için yatırım yapardım vatandaşlar rahat yaşasın diye herşeyi yapardım. Atatürk'ün emanet ettiği bu ülkeye kendimden daha iyi bakarım ve gençliği de daha yararlı ve faydalı yetiştirirdim bilime daha önem verilir daha çok laboratuvar yaptırarak gençlerin deneyler yapmasını sağlardım. Yani ülkemi daha ileri götürmeye yönelik harcardım ve hacca gitmek isteyenleri hacca yollardım.
  • esmama derdim artık maddi olan hiçbi ihtiyacımız kalmadı gel mutlu mesut yaşayalım
  • sitenin teması değişse ne güzel olur
  • rulette kırmızıya basardım
  • Otomotiv sektörüne yatırım yaparım bmw veya psadan hisse alip ortaklarından olmayı düşünebilirdim veyahut havayolu şirketlerinden birine , bunun dışında geriye 3-5 milyon ayırıp sadece yerim ama mütevazı bir şekilde yani yine aynı arabaya binerim ama hiç görmediğim gitmediğim yerlere gitmek guzel olabilir

• Olunca bakarız.

• yaşarım. bi gün kazablanka bi gün dubai başka bi gün meksika piramitleri dünya büyük

• bir okul projesi yapardım, öncelikle anaokulu ilkokul ortaokul lise olarak en iyi hocaları ayarlar özel araştırmacılarla belirli testlerden geçenleri bulur alır okuturdum(440 kişi) Belirli testler : en başta iyilik yapma potansiyeli, zeka düzeyi, kavrayabilme durumu olurdu. Daha sonra bu öğrencilerin öyle bir yetiştirilmesini sağlardım ki her biri hem zengin olacak hemde belrlenen erdemlere en kısa sürede sahip olacak kendi okullarını açacak tabi bir kaç fire olabilir. Ama en azından 300 kişi kendi okullarını açar aynı strateji ile devam ederlerdi ve insanlık ileride bir nebze aydınlanmaya kavuşurdu. Sonunda büyük bir savaş ve yok oluş ya da tüm insanlığın erdemi oluşurdu. Kendime ise 300 bin dolar bırakırdım kişisel harcırah olarak.
  • Olunca düşünürüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS 4 Kafe açarım, nargile cafe açarım, cafe&bistro tarzı mekan açarım . Bunlar basit yatırımlar tabi. Ana paraya dokunmam hemen. Çeşitli mevduatlarla değerlendiririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 10.000$ harcasam bile 210 yıl yeteceğini düşünürsek, hiç bir şey yapmam. Parayı çatur çutur yerim.

• Gs bjk maçında beraberliğe oynayıp, hayatımın en adrenalin dolu dakikalarını yaşardım.

• Cami yaptırırım.
  • Şirket kurup az kar ile çalışıp kaliteli ürün basarım dünya pazarında geniş yer sağlardım ve bir yemek fabrikası açardım. O kadar aç insanı doyurmak o parayla çok kolay

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.