Bildirim
1 milyon TL ye araba?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayni durumdaydim passat aldim. -
Düşünülebilir -
İnsignia Grandsport 2020de makyaj yedi, 1.5 122 beygir 3 silindirli motor geldi. Kısaca alınmaz. 1.6 cdti 136lık motor iyi. 2018-19 exclusive gırtlak dolu bir araç alınabilir. Agr koltuk, ısıtma, soğutma, masaj, flexride, bose, head up display vs donanım açısından tatmin eder. -
Evet CDTI Insignia donanım olarak çok güzel -
O paraya alabileceğin en iyi araba Skoda superb 1.5 tsi dır.
-
Değişensiz az km li superb 1.5 tsi 1.1m den başlıyor araç güzel ama o kadar da verilmez diye düşünüyorum -
1 milyon artık para değil bence beklentilerini çok yükseltme . Onun yerine sıfır c segment araç al geç. -
Devir suv devri hocam, 2020 üzeri, 60bin km altı aşağıdaki araçlardan biri alınabilir
Peugeot 3008
Nissan Qashqai
Opel grandland x
Citroen c5 aircross
Seat ateca
Skoda Karoq
İlgili arama listesi :https://www.sahibinden.com/s/G45ChtQM -
Teşekkür ederim -
Bunlar C SUV, T10X hem sıfır hem de elektrikli TOGG daha tercih edilesi görünüyor -
Ben de isterim TOGG almak ama bu sene çekilişle çıkma ihtimali düşük, seneye yine çekiliş mi olur belirsiz. Bu yüzden bu fiyata şu an alınabilir, kendimce en mantıklı alternatifleri sıraladım.
-
Doğrudur çekiliş çıkma ihtimali biraz düşük -
-
Çekilişe girmek mantıklı aslında çıkarsak çok iyi olur -
Focus almam demişsiniz de, 1.5 dizel otomatik titanyum paket Focus'un liste fiyatı 1 milyon 120 bin lira zaten, o da bu fiyata bulunabilirse..
İllaki D segment olsun diyorsanız 2019-2020 1.5 ecoboost dolu bir Mondeo bakabilirsiniz 👍 -
Focus a hiç bakmamıştım Civic falan 900 bin fiyat görünce hepsi o civardadır diye 😅 1.1 milyona az km dolu Passat Insignia var gerçekten o kadar olmamalı fiyatları -
Boş paket benzinli olarak o fiyata Focus da bulunur elbette..
Bu arada Mondeo dedim ama uzun zamandır fiyatlara bakmamıştım, bahsettiğim model yılları için olanlarda aşırı fiyat artışı olmuş son zamanlarda.. Benim de radarımda idi ama bu fiyatlarla imkansız 🤔 -
Evet d segment içersinde Insignia dışında araç bulunmaz gibi -
Mg'yi de değerlendirin. Zs eskidi ama hs ciddi dolu SUV. Hemen teslim edecekleri üzerine reklam yapıyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Focus almam demişsiniz de, 1.5 dizel otomatik titanyum paket Focus'un liste fiyatı 1 milyon 120 bin lira zaten, o da bu fiyata bulunabilirse..
İllaki D segment olsun diyorsanız 2019-2020 1.5 ecoboost dolu bir Mondeo bakabilirsiniz 👍 |
Benzer içerikler
- 4 evre kanser hastası yüzde kaç rapor alabilir
- egea cross 1.6 dizel otomatik alınır mı
- ford focus 1.0 ecoboost alınır mı
- bayiden sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X