< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 milyon TL ye araba? (2. sayfa)
-
-
Nostalji yapın biraz. 2000-2004 model BMW 7 serileri var. 500 bin civarına bulunuyor. Tek sıkıntısı belki 3000 motor olması. Konfor vs 10 numara.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu anki aracım da 2013 model artık yıl yükseltmek istiyorum... Yoksa araç güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfır MG HS Alınız, Gönül rahatlığı, konfor, güvenlik ve kalite ile bininiz...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forester
XV
-
Kesinlikle forddan uzak durulması lazım 2.el değeri çok kötü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MG çin malı mı oluyor ? yoksa ingiliz mi?
-
İngiliz firmasıyız diye reklam yapıyorlar ama artık göbekten Çinliler.
Volvo mesela ilginç durumda. Çinliler satın aldı ama teknolojisine ortak oldular, şirket işleyişine pek karışmıyorlar.
MG öyle değil. İngilizlerin elinde zaten birşey kalmamıştı. İsim hakkı ile kendi çin araçlarını satıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3-5 ay sonra o paraya c segmenti anca alırsın.Sen beklemeye devam et bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka gibi, daha bir kaç sene önce Güldür Güldür'deki kodaman tiplemesinde Bilal "Alo Engin, benim milyon liralık Ferrari'yi park et. Yer mi yok? Park yerini al.. Engin, benim Şeefför " diyordu.. Şimdi nerdeyse sıfır bayi fiyatı ile sarı site fiyat farkı milyona dayanacak oldu. 408 sıfırı 1.100- 1.1200, sarı site fiyatı 1.700 ..
-
bende 2-3hafta araba aradım en son 2020 4x4 1.6 crdi tucson aldım
Baktığım arabalar
3008
xtrail
2016 honda crv
gla
vs vs vs tucson son güne kadar listede bile yoktu. Son gün bir tane 3008 ile anlaştım. 3008'e bakarken oradaki tucsonu aldım geldim. Benimde tam bütçem 1m du ama yetmedi biraz yükseltmek gerekiyor bütçeyi 1200lere cıkın derim. Her ay 30-40bin artıyor resmen fiyatlar
-
Şaka gibi rakamlar, ben bu forma üye olduğumda 100k ya otomobil önerisi isteyenleri linç ederdik. Şimdi ise geldiğimiz noktaya bak. 1 Milyon-2 milyon TL rakamları artık çok rahat telaffuz edebiliyoruz. Çok normal geliyor.
-
Çok değil 5 yada 6 sene öncesi 1.m üzeri fiyatlara çok lüks markalar ve otomobiller alınırdı.
Şimdi ise aynı fiyatlara 2. el bulabilen kendini şanslı hissediyor. Otomobil fiyatları uçtu ama bizim gelirimiz uçmadı 5 yılda.
Vay be nereden nerelere geldik ..!
-
6 ay önce 720 bin TL ye executive civic aldım. Aynı paraya insignia , Talisman , v.s araçlar alabiliyordum. Şimdi benim araç 1.2 milyon TL Talisman daha 1 milyon a gelmedi , Grand Sport Enjoy insignia da 1 milyon a en temizi bulunabiliyor.
Araç alırken donanımlı , güvenlikli , iyi yol tutan , geniş v.s kıriterlerin yanına birde değerini koruyan seçeneğini ekleyin..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X