Şimdi Ara

1 milyon tlye alınabilecek araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar 1 milyon tl para topladım zar zor üstüne çıkamam maalesef önerebileceğiniz araçlar nedir yıllık 20 bin km ortalama yol yapıyorum kesinlikle otomatik istiyorum eşimde kullanacak aklımda olan astra k kasa 1.6 136bg otomatik dynamic paket veya civic 1.6 dizel elegance siz olsanız ne yapardınız?

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Milyon TL'ye Alınabilecek Araçlar

1 milyon TL, araç satın almak için ciddi bir bütçedir. Bu miktarla, lüks, yüksek performanslı ve konforlu çok çeşitli araçlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Lüks Sedanlar:

1 milyon TL bütçeyle, Mercedes-Benz S-Serisi, BMW 7 Serisi ve Audi A8 gibi lüks sedanlar arasında seçim yapabilirsiniz. Bu araçlar, üst düzey malzemeler, gelişmiş teknolojiler ve mükemmel sürüş deneyimi sunar.

SUV'lar:

SUV'lar, lüks ve pratikliğin birleşimidir. 1 milyon TL bütçe ile Porsche Cayenne, BMW X5 ve Mercedes-Benz GLE gibi yüksek performanslı SUV'ları düşünebilirsiniz. Bu araçlar, geniş iç mekan, yük kapasitesi ve arazi yetenekleri sunar.

Spor Arabalar:

Performans tutkunları için 1 milyon TL bütçe, Porsche 911, Ferrari 488 GTB ve Lamborghini Huracan gibi spor arabalar için bir kapı açar. Bu araçlar, yüksek hız, olağanüstü yol tutuşu ve heyecan verici sürüş deneyimi sunar.

Elektrikli Araçlar:

Sürdürülebilirliğe önem veriyorsanız, 1 milyon TL bütçe ile Tesla Model S, Audi e-tron GT ve Mercedes-Benz EQS gibi elektrikli araçları düşünebilirsiniz. Bu araçlar, sıfır emisyon, sessiz sürüş ve gelişmiş teknolojik özellikler sunar.

Araba Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

1 milyon TL'lik bir araç satın alırken, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir:

• İhtiyaçların: Aracı ne amaçla kullanacaksın?
    • Bütçe: Aracın satın alma fiyatı, vergiler ve sigorta dahil toplam maliyetini düşün.
    • Bakım Maliyetleri: Lüks araçların bakım maliyetleri yüksek olabilir, bu nedenle bunları bütçene dahil et.
    • Yakıt Tüketimi: Özellikle spor arabalar ve SUV'lar, yüksek yakıt tüketimine sahip olabilir.
    • Özellikler: İhtiyaçların ve tercihlerine uygun özelliklere sahip bir araç seç.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sıfır olarak anca egea alırsın . ikinci el tavsiye etmem .sanayi ateş pahası bismillah dedimi 10bin.

• trak76 T kullanıcısına yanıt

sıfır olarak dediğiniz gibi egea var ama 50bin-70bin kmlerdede sanayiyede düşmeyiz gibi geliyor allah düşürmesin

• betfair39 kullanıcısına yanıt

2021de 2018 model egea hb vardi sorun cikarmadi 40binde aldim 55binde satmistim. Memnundum ucuz diye asiri kalitesiz sanmayin evet gorunur yerlerdeki malzeme kalitesi muadillerine gore dusuktur ama konforludur, alt takimi motoru saglamdir uzmez.

Eski model alacaginiza kesinlikle egea cross sifir almanizi oneririm. Sifir her zaman iyidir.

Egea sedandan daha farkli bu arada sedan pek onermiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 4 Ağustos 2023; 16:47:32 >
  • Eski kasa Peugeot 308 1.2puretech 130hp + EAT8 Allure Sport tavsiye ediyorum.

• Cherry de bakabilirsiniz
  • Vay arkadaş geçen sene 400 bine ne alabilirim diye konu açılıyordu. Bişey alınmaz deniyordu şimdi 1 milyona diye konu açılıyor ve alınacak araç yok o fiyata.
  • kkvan kullanıcısına yanıt

Araç mı yok bir milyona!   

Satıştaki 500.000 aracın 400.000 bini bir milyonun altında. Abartmamak mı lazım acaba  

• quote:

Orijinalden alıntı: Methotrexate

2021de 2018 model egea hb vardi sorun cikarmadi 40binde aldim 55binde satmistim. Memnundum ucuz diye asiri kalitesiz sanmayin evet gorunur yerlerdeki malzeme kalitesi muadillerine gore dusuktur ama konforludur, alt takimi motoru saglamdir uzmez.

Eski model alacaginiza kesinlikle egea cross sifir almanizi oneririm. Sifir her zaman iyidir.

Egea sedandan daha farkli bu arada sedan pek onermiyorum

evet hoşuma gidiyor ama 1.150.000 civarı fiyatı var gerçekten düşündürüyor fiat için değer mi diye

• Moueson kullanıcısına yanıt

hocam dün inceledim tiggo 7 için 1350 fiyat verdi oda güncel liste fiyatı değil ağustos ayı için şuan güncelleniyormuş fiyatlar

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

araç yok demiyelimde 50 bin km ye kadar otomatik c segmenti bir araç bulmak zor oldu

• C3 Aircross, C3, Corsa gibi yeni ve kaliteli otomatikleri düşünün derim. Olmadı önceki kasa yaris.
  • 1 milyon tlye alınabilecek araçlar
  • egea sedanı neden önermiyorsunuz?

• 2020 Renault Captur Touch

2021 Skoda Skala

2021 Citroen C3 aircross alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: mau2020

egea sedanı neden önermiyorsunuz?

Sedanla hb arasinda yalitim farki var. tavan dosemelerinde de kalite farki var ikisine de bindim, konfor farki kesinlikle var. Ben egea sedana bindigimde sanki yenilenmis albeaya bindigimi dusunmustum konfor olarak. Ama hbte farkliydi. Cross da hbden olma oldugu icin ayni seyler muhtemelen vardir. Sedanin daha hafif olmasi da aslinda bu tezleri destekler nitelikte

• Stellantis ticarilerine bir bak. Opel Combo donanım olarak en uygun kombinasyonda gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakemasterTR -- 4 Ağustos 2023; 19:58:11 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

1 milyonun altına satılan sıfır km araçların neredeyse %90'ı bisikletten hallice araçlar.

İçlerinde tek alınacak araç 1.3MJ Egea

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.