Şimdi Ara

1 numaralı ram markası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ramde önemli olan 2 şey vardır.1)çip 2)pcb. çipi ve psb si kaliteli olan ram markası ne olursa olsun iyidir.kingston artık piyasaya oem çiplerle girdiği için kaliteyi düşürdü.ama hyperx serisi güzel.ocz nin gold,geilin one,patriotun xblk,gskill in ff serileri en kaliteli ramlerdir.ramde 1 numaralı marka diye birşey yoktur.her ramin kaliteli modelleri mevcuttur.
  • Ocz Corsair Patriot hynix
  • OEM

şaka bi yana O/C düşünüyorsan Ocz iyi, fiyat olarak ise twinmos uygun.
    O/C yapmayacaksan kingston idare eder seni
  • bence
    overclock ve yüksek mhz için aşagidaki ramler alınmali

OCZ - MUSKHİN - GSKILL

tabi bunlarinda modelleri var ..

benim imzamdaki kingstona bakmayin ben bir hata yaptim siz yapmayin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

ramde önemli olan 2 şey vardır.1)çip 2)pcb. çipi ve psb si kaliteli olan ram markası ne olursa olsun iyidir.kingston artık piyasaya oem çiplerle girdiği için kaliteyi düşürdü.ama hyperx serisi güzel.ocz nin gold,geilin one,patriotun xblk,gskill in ff serileri en kaliteli ramlerdir.ramde 1 numaralı marka diye birşey yoktur.her ramin kaliteli modelleri mevcuttur.

+1
  • ben ocz almayı düşnüyorum.ama o/c yapmıcam.cl 2.0 alıcam.o/c siz durumu nasıl olur?yada başka ram alsam farkedermi?
  • DÜNYANIN EN İYİ EN KALİTELİ RAM MARKASI BEN ÇOK ARASTIRDIM ÇOK RAME BAKTIM
    BİR TANE YAZACAGIN EN İYİSİNİ YAZIYORUM .
    ----------------------------------------------------------------
    OCZ
    --------------------------------------------------
    EN İYİYİ İSTEYENLER İÇİN AMA MALESEF TR BULMAK ZOR.
  • corsair ve kingston kaliteli markalar ama fiyat/performans tabiki Twinmos un.
  • quote:

Orjinalden alıntı: milyondabir

DÜNYANIN EN İYİ EN KALİTELİ RAM MARKASI BEN ÇOK ARASTIRDIM ÇOK RAME BAKTIM
    BİR TANE YAZACAGIN EN İYİSİNİ YAZIYORUM .
    ----------------------------------------------------------------
    OCZ
    --------------------------------------------------
    EN İYİYİ İSTEYENLER İÇİN AMA MALESEF TR BULMAK ZOR.

OCZ forever!!!!!bana ne oluosa
  • twinmos ancak 3. dünya ülkelerinde 1 numara olur

dünyanın en iyisi ise corsairdir.
  • corsairr ocz geil gibi markalar...fakat corsairr ın value select modelini kastedmiyorum...xms gibi modelleri ise çok iyi...
  • herksein ram i kendine....

bende corsair var mesela....
  • ocz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

twinmos ancak 3. dünya ülkelerinde 1 numara olur

dünyanın en iyisi ise corsairdir.

Corsair bağımlılıkta yaratıyor.
  • corsair ve ocz..yabancı test sitelerine bak..hep bu iki ram i görürsün..
  • Ocz ve Corsair en iyilerindendir Twinmos zaten iyi degil.. Kingston sansiniza...artik yan sanayi yapiliyor satin alirken chip lerin uzerini dikkatlice okuyun infineon,nanja vs gibi degisik chipler goreceksiniz..
    Ayrica sahteleri de var chiplerin uzerindeki halogramin seri.no yoksa sahtedir buyuk ihtimalle..
    Ben sizin yerinizde olsam yerli mali kullanirim(chipler yurtdisindan Micron Spectek Chipset )turkiyede montaji yapiliyor KingRam kalitesi hic de kotu degil ilk zamanlarda bir kac sabikasi oldu ama artik duyumlarima gore hic te kotu degil...
    Ayrica garanti suresi suresiz eskidikce goturun atin kafalarina

1 numaralı ram markası

http://www.rfe.com.tr/tr/urun-ram.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolcak -- 19 Nisan 2006; 5:05:39 >

• corsair, ocz, twinmos
  • OCZ, mushkin, Corsair vs. overclock için iyi bütce için kötü, butip ram alırken kazandırdıkları götürdükleri oranına bakmak lazım, daha ucuza alınabilecek bir ram daha pahalı cpu vs. alınmasını sağlar belki sistem umulandan daha çok hızlanmış olur.
    Kingston a gelince genel olarak çok sorunsuz ama bu hızından kaynaklanıyor, testlerde genelde başarımı en düşük ram, hızı düşük tutulup stabilite sağlanmış.
    Twinmos performans/fiyat oranı genelde en yüksek ram ama burda dikkat edilmesi gereken twinmosun twinmos chipsetli ramleri nekadar kaliteliyse mtech yada diğer marka chipsetli olanlarının okadar sorunlu, kalitesiz denebilecek olmasıdır.
  • OCZ rulez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.