Şimdi Ara

1 Ocak 2024 Değil; 1 Ocak 2025 İtibariyle E-Ticarette Kargo İade Ücretini Tüketiciler Ödeyecek !.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yanlış ve hatalı ürün gönderiminde nasıl olacak ? mesela bi ürün alıyorsun diyelim ki ampül sen 20w istedin, satıcı bilerek 5w gönderdi. bu durumda tüketici iade etmek isterse para ödeyecek öyle mi? satıcı da nasıl olsa iade etmezler diye bu yola başvurabilir.

tekstil de olsa anlarım da genele yaymak sıkıntı olabilir. umarım vardır bunun bir mantığı.

• www.aa.com.tr
    Ticaret Bakanlığı: "Kargo iade masraflarını tüketicilerin ödeyeceğine" dair haberler gerçek dışı
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/ticaret-bakanligi-kargo-iade-masraflarini-tuketicilerin-odeyecegine-dair-haberler-gercek-disi-/3080699
  • Bu yorumlar ülkenin özeti. Hakkı elinden alınan insanlar haklarını elinden alan düzenlemeyi övüyorlar. Esnafları ayrı tutuyorum onlar yolunu bulmuş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 13 Aralık 2023; 0:56:32 >
  • Amazon hepsiburada bu kervana katılmaz, Trendyol düşünsün
  • çok panik yapılacak bir durum yok arkadaşlar. sonuç olarak bu iade kargolarda maliyete eklenmiş durumda. halihazırda iade etmesen bile bu maliyeti bizde ödüyoruz. muhakkak iade ücreti almayanlar çıkacaktır.

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    her ürüne kargo bedava diye kargo geçiren ama 2ürünü tek kargoyla gönderen satıcılar da var
  • amazon prime ve hepsiburada premium üyelik ücretleri hariç kargo parası zaten ödemiyorum. o yüzden beni bağlayan bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 13 Aralık 2023; 1:40:16 >
  • Trendyol Millacıl ablalar çok yaptı bu işi. Kendi başlarını yaktılar. Beden beden alıp üstlerine oturanı alıp gerisini iadeye yollayıp durdular. Mini etekleri alıp alıp çok kısa diyip iade ediyorlar. Yorumlar bölümüne selülitli bir resim atmaktan da geri durmuyorlar. Yahu ben erkek halimle anlıyorum kısa işte etek mankenin poposunu zor kapatıyor ne diye alıp iade ediyorsun? Sana gelirken mucizevi olarak uzayacak mı, maksi mi olacak? Gerçi trendyol onlar üzülmesin diye elit melit bir şeyler yapar gene alır iadelerini büyük potansiyel var zira orada.

Kargo maliyetleri amazon gibi bir devi bile önce minimum alım miktarı, daha sonra prime ücretlerini arttırmaya itti. Eskiden bir topkek alsan ücretsiz geliyordu. Keyfi iadelerin savunulacak tarafı yok. Ayıplı kusurlu ürünler için de umarım bir çözüm bulunacaktır.

• Yaw Ticaret bakanlığı yalanladı hala neyin tantanası bu
  • brkmania kullanıcısına yanıt
    Delinin biri kuyuya bir taş attı 40 akıllı çıkartmaya uğraşıyor
  • brkmania kullanıcısına yanıt

iyi oku yalanmama diye birşey yok seçimlerden olsa gerek 1 yıl ertelendi diye açıklama yapıldı. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. az biraz okuyun açıklamaları ne zaman başlayacaktı ne oldu biraz araştırın öğrenin bilgi edinin sonra gelin yorum yazın. bu yıl başlıyordu 1 yıl ertelendi. kapişşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 13 Aralık 2023; 14:38:7 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.