Şimdi Ara

1 Ocak'ta ehliyet bastırılıyor mu? bastırırsam stajer mi sayılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 senedir ekonomik krize girdim ehliyeti her ay bastırcam diyorum yıl oldu. şimdi 31 aralık a kadar randevular dolu. ne yapılabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: florenz

benzer bir durumdayım.

birileri görse de bir şey yazsa bu ne karmaşadır.
  • efe08 E kullanıcısına yanıt
    1ocakta muhtemelen resmi tatil oldugu icin bastiramayabilirsin ,ayrica sertifikani onceden aldigin icin stajyer ehliyeti almazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

1ocakta muhtemelen resmi tatil oldugu icin bastiramayabilirsin ,ayrica sertifikani onceden aldigin icin stajyer ehliyeti almazsin

Çok sagolun. bugün alabildim 2 ocak'a randevu. Başka bir konuda şimdi nickini hatırlayamadım birisi sertifikanın basılı olması bir şeyi değiştirmez, ehliyetini aldığın tarih önemli gibi bir şey demişti o yüzden ikilemde kalmıştım.
    O arkadaşın dediği gibi olsaydı kurslar yalan söylüyor olurdu. 1 Ocak öncesinde yapılmış olan tüm başvurular ve mevcut sertifikalar stajyerden muaf.
  • Stajyer falan gelmez boşa stres yapmayin kac senedir aynı

• istanbulu bilmiyorum ama ankarada iseniz randevu almadan erken saatte gidip isinizi halledebilirsiniz.yilbasindan sonra zam geliyor harclara.once alma imkaniniz varsa alin derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam siz bilgilisiniz herhalde, bende kasımda kayıt yaptırdım ehliyet kursuna aralıkta sınava girdim, direksiyon sınavı ise 4-5 ocaktaymış. Bana kurstakiler önce kayıt yaptırdın diye stajyere kalmazsın dediler ama kesinde konuşmadılar. Durum nedir acaba?
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Bende 13 araliktaki sinava girdim bizim dosyalarimiz 2014 oldugu icin dosya yanmadigi surece stajyer kapsamina girmiyoruz ,ayrica stajyer ehliyet muhabbeti yillardir var bu sene cikip cikmayacagi belli bile degik

• Stajyer ehliyet, sürücü kurslarına 1 ocak 2015 tarihinden önceki sınava kayıt yaptıran kişileri etkilemeyecek. Yani 2014 aralık ehliyet sınavına girebilenler stajyer ehliyete tabi olmayacaklar.

gelelim benim konuya ben de dün direksiyon sınavaına girdim ve kazandım seneye yeni ehliyet geliyor yılbaşından önce harç parasını yatırıp sonra ehliyet alamaya gitsem bi sıkıntı çıkar mı . bi sorum daha var kan grubu kartı da istiyolar ama kimliğim de kan grubu yazıyo gerek var mı tekrar kan grubuna baktırmaya
  • quote:

Bende 13 araliktaki sinava girdim bizim dosyalarimiz 2014 oldugu icin dosya yanmadigi surece stajyer kapsamina girmiyoruz ,ayrica stajyer ehliyet muhabbeti yillardir var bu sene cikip cikmayacagi belli bile degik

bir şey daha sorsam benim a2 sertifika şubat 2013, b sertifika mart 2014te çıktı şimdi dosyada a2+b yazıyor bu durumda hangi tarihe göre son bastırma sürem geçerli olacak biri yanıp biri yanmama diye bir şey olabilir mi yoksa ikisi birleştiği için ortak bir tarih mi olacak.
    yasaya göre sertifika kazanıldığı tarihten itibaren 2 yıl içerisinde karta dönüştürülmeli yani 2013 de aldığın a2 ayrı olarak yanabilir tam olarak bu konu hakkında bilgim yok.
  • 2015 ÖNCESİ BAŞVURANLAR YANİ DOSYASINI EHLİYETE ÇEVİRECEK OLANLAR STAJER EHLİYET SAYILMIYOR YOHHH ÖYLE YAĞMA

2015 MAYIS AYINA KADAR DOSYANIZI EHLİYETE ÇEVİRMENİZ GEREKİYOR YOKSA DOSYA YANAR HABERİNİZ OLSUN. SONRA YOK BEN DUYMADIM YOK BEN BİLMİREM DEMEYİN ! ! !
  • Arkadaşlar bnim bi sorum olucak yardimci olursaniz sevinrim.
    Benim arkadasim bugun emniyete verdi evraklarini parasini falan ehliyetinide yılbaşından sonra al gel dedi simdi bu arkadaşım stajyere kalıyor mu ?
    Yazılı sınavına 29 Agustos ta girmisti, eylulden once, ehliyetteki tarih evraklari verdigi tarihmi yoksa kartın basıldigi tarihmi oluyor acikcasi stajyer sıkıntısı olurmu

• Ben Kasım'da aldım sertifikamı, başvuru yaptığım tarih falan stajyer ehliyetini kurtarıyor yetişmiştim son kayıt olma tarihine.

Bankaya da harcımı yatırdım ama randevuuyu bi türlü alamadım. Şimdi benim randevum 2016'ya sarkınca bankaya bi daha mı harç yatırmam gerekecek ya :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.