Şimdi Ara

1 PC'DE 2 İNTERNET BAĞLANTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Bilgisayar'da 2 tane internet bağlantısı kurmak mevcutmusur arkadaşlar?
    Örnek olarak 2 tane wireless bağlantısına aynı anda bağlanmak mümkünmüdür?Ya da bir ethernet bir wireless ağı kurmak mümkünmüdür?
    Bağlantılardan birini internette dolşmak,oyun oynamak vs için kullanmak istiyorum.Diğerini ise download yapmak için kullanmak istiyorum

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum..

• bende aynı soruyu sormuştum zamanında ama maalesef sanal makine kurmadan olmuyor adam akıllı bi anlatımıda yok zaten bu konunun
  • wmwear kur çek bırak özelliği var onunla sanal bilgisayarı ayarlarsın wirelees e ordan indir diğerindende oyna böyle bir mantık kurabildim
  • mumkun degil...
  • evet vmware işi çözdü.şu an sanal pc de ayrı normal pc de ayrı indirme yapabiliyorum.hızları da mütiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

evet vmware işi çözdü.şu an sanal pc de ayrı normal pc de ayrı indirme yapabiliyorum.hızları da mütiş.

Detay vermen mümkün mü?
  • kardeş şimdi ben şöyle halletim.etherneti normal yoldan pc den çalıştırdım.wmware ile açtığım sanal pc nin network ayarlarını deaktif edip usb wireless adaptörünü sanal pc nin görmesini sağladım.böylelikle real pc ethetnetten interneti alırken sanal pc wireless ağının internetini eş zamanlı kullanabildiler.eğer sanal pc ayarlarından networku açık bırakırsan etherneti kullanyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.