Şimdi Ara

1 PC den 2 KO açma yöntemi. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
88.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar dedıklerınınzı hepsını yaptım gene cant drıvers hatasını verıyor bunu yok etmek mumkun degılmıdır ekran kartı 128 geforce fx5200 ram 768 400mhz yapamazmıyım bır yardım edın
  • çok güzel yapmışsın eline saglık ama bana bunu evime gelip yapacak birisi lazım
  • ya herseyı tamamladık ıste su can't drıvers hatasını goturemıyorum msnden yardımla haledebılırım ben
  • arkadaslar bence bole hic ugrasmayın forumlarda unlimitted knight die bi knight online giris dosyası var onu indirince 2 carda oyuna girior ben kendim denedim oluor legendko da
  • o nasıl bısı bıraz bahsedermısın bırde gırıyorum bulamadım ole bısı bıraz anlatı verın bee :D
  • Denedim ancak seriol no fln bulamadım ayriyetten bir çok arkadaş kastığını söylüyor benim pc 1gb ram - 256 MB GForce Fx 5500 Ekran kartı - amd semprom + 2500 2.35 ghz işlemci - sp2 kullanıyorum kasarmı bende eğer kasarsa hiç kurmam daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: GörkemSeniSeviyorum

Denedim ancak seriol no fln bulamadım ayriyetten bir çok arkadaş kastığını söylüyor benim pc 1gb ram - 256 MB GForce Fx 5500 Ekran kartı - amd semprom + 2500 2.35 ghz işlemci - sp2 kullanıyorum kasarmı bende eğer kasarsa hiç kurmam daha iyi

pek verim alacağını sanmıyorum
  • 2. kucuk programı 2. sanal xpyem i kurcaz asıl windowsa mı
    ikisinide denedim 2 sde hata verio asıl windowstakı edit diyip xp ni gosterdigimde run time error 339 hatası verio bi yardım edin kafayı yicemm :S
  • Güzel kardesim Benim sorunum Sudur Yardımcı olursan Duacın olucam Ben Builderi kurdukdan sonra

Edit diyorum dosyayı seciorum tıkladıkdan sonra karsıma gelen seye Windows Xp Professional yazarak Ok tusuna basıroum ve Bana Su sorunu veriyor Cok Rica ediyorum Cevap Ver Arkadasım

Run-Time Error 339

component 'TABCTL32.OCX' or one of its dependecies not correctly registered : a file is missing or invalid

Sorun Tamamen bu Arkadasım

1 PC den 2 KO açma yöntemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin1536 -- 9 Ağustos 2008; 9:42:24 >

• arkadaşlar ben herşeyi eksiksiz yaptım fakat can't create 3d3 ..... diye bir hata alıyorum ve oyun acılmıyor. nasıl giderebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: emin1536

Güzel kardesim Benim sorunum Sudur Yardımcı olursan Duacın olucam Ben Builderi kurdukdan sonra

Edit diyorum dosyayı seciorum tıkladıkdan sonra karsıma gelen seye Windows Xp Professional yazarak Ok tusuna basıroum ve Bana Su sorunu veriyor Cok Rica ediyorum Cevap Ver Arkadasım

Run-Time Error 339

component 'TABCTL32.OCX' or one of its dependecies not correctly registered : a file is missing or invalid

kardeşim bendede bu hata veriyordu programı farklı biryerden indirdim sorunum düzeldi.

Tam olarak kendi sorunum şuanda d3d hatası vermemeye başladı oyun açılıyor fakat siyah ekran geliyor birdek oyunun mouse u gözüküyor her taraf simsiyah ne yapmam gerek. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolbro -- 14 Ağustos 2008; 10:53:53 >

• arkadaşlar bu sorun bende devam ediyor programı indirdim her yerden ama düzelmiyoo :S
  • BEnim Bilgisayarım Çok kasıyor Ayarları Ne yapmalıyım Görüntüyü en kötüye çeksek falan kasmasın yeter
    Bilgisayar:
    P4 2.6 - 128mb - Ekran Kartı 512 Ram
  • quote:

Orjinalden alıntı: y4nkEE

quote:

Güzel kardesim Benim sorunum Sudur Yardımcı olursan Duacın olucam Ben Builderi kurdukdan sonra

Run-Time Error 339

kardeşim bendede bu hata veriyordu programı farklı biryerden indirdim sorunum düzeldi.

Tam olarak kendi sorunum şuanda d3d hatası vermemeye başladı oyun açılıyor fakat siyah ekran geliyor birdek oyunun mouse u gözüküyor her taraf simsiyah ne yapmam gerek. ?

beyler bu sorunu çözen varsa bana ulşassın pls

• quote:

Orjinalden alıntı: PUni

güsel yöntemde biras uzun cok uzun sürer bunu yapmak

Evet uzun sürer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BATYUS

quote:

Orjinalden alıntı: y4nkEE

quote:

Run-Time Error 339

beyler bu sorunu çözen varsa bana ulşassın pls

acıkladım burda
    http://forum.donanimhaber.com/m_8284852/mpage_2/key_VMware/tm.htm

• merhabalar arkadaşlar bu konu ile ilgili sormam gereken bi kaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim.

1- öncelikle 7/24 char kasmak için uygun bir programmıdır ?

2- AMD 5000, 2 gb ram ,1024 mb ekran kartı , 250 gb hdd, asus anakart bi konfigrasyonum var . XP işletim sistemi ile çalıştırabilirmiyim. Nekadar bi verim alabilirim ??

bu soruna yanıt verirseniz çok sevinirim benim için çok önemlidir.
  • Millet bnm bi sorunum var hersey cok gsl kur dosyaları kopyalanıyo vs. hdd bölümlemeye gelince bölümlenmemis alan kısmında alan olusturmak icin klavyeden verilen komutları islemiyo. sanki ben bisi yapmıyomusum gibi öle bekliyo biri yardımcı olsn lütfen... sinirden klavyemi kırdım
  • VMXBuilder Programı kurun. Program kurulumu bitince kendi pencersinde Edit Existing Virtual Machine düğmesine tıklayın. Daha sonra sizin kurduğunuz sanal XP nin VMware belgesini göreceksiniz onu açın. Yedeklemeyle ilgili önemsiz bir uyarı gelecek okey leyin.

usta herseyi yaptıktan sonra ekran ile ilgili olayı yaparken hata veriyor (run time eror 339 component TABCTL32.OCX) diye BİR HATA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.