Şimdi Ara

1 PC den 2 KO açma yöntemi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
88.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende boyle kullanıyorum ama benim program farklı birşey ram az ise hiç denmeyin bile
  • arkadaşlar herşey tamam da vmx builderi açtığımda runtime error 13 type mismatch diyo. Lütfen yardım edin bu bana çok lazım

ayrıca anakart ekran kartı driverlarını yükleyemiorum all xp ye zaten yüklü dio ondan olabilirmi bu runtime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demo -- 6 Haziran 2007; 20:30:13 >
  • Xp pro cd sinia attığım boot olmadığı uyarısını veriyor fakat cd boot.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 26 Temmuz 2007; 4:55:39 >
  • Alıntı yazısını goremedim baska forumlardada gormustum bu yazıyıda neyse...
  • Benim bu işlere kafa basmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: majesticman

ban sebebi olabilirmi

evet ban sebebi olabilir gidip bi chara koxp acıp dierinide yanında kasarsan ban sebebi olabilir
  • Ben birşey sormak istiyorum. Bu programları kurdum ayarlarıda aynen yaptım.2 online oyunda denedim biri knightonline dan çok çok çok daha iyi bir sistem isteyen ona göre baya fazla kasan bir oyun, ve onu sorunsuz çalıştırıyor.sadece sanal pc deki karakter biraz kasıyor normalinde bir sorun yok. Ama knight online ile denemeye çalıştığımda 2. sini çalıştırırken makina reset atıyor.starta tıkladıktan birkaç saniye sonra resetliyor pc kendini.defalarca denedim sonuç aynı.Bunun sebebini biliyormusunuz acaba.Sistem yetersizliği olamaz güncel bir makina ve dediğim gibi daha ağır bir oyunda bile böyle yapmadı. Xtrapla bir ilgisi olabilirmi?
  • gzel bi topic ama şu serialdan banada verebilecek varmı ? bide
    2.4 işlemci
    512 mb ram kaldırırmı? lag da olsa soru ndeil pazar önemli benm için?
  • yararlı bilgi / emeğe saygı
  • emeğe saygı ama uzun sürer..
  • walla ben denicem bakalım kascak mı bilgisayarı
  • saol denıycem bırazdan
  • Arkadaşlar şu an bu yöntemi kullanıpta 2 tane KO açabilen varmı?
    2 gündür uğraşıyorum olmuyo birtürlü Knightonline da. Xtraptan şüphelenmeye başladım o yüzden soruyorum.
  • Güzel anlatmışsın teşekkür.
    Benim problemim var. Mesela normal pc de ko acıkken sanal pc de acmaya calısınca, mavi ekran geliyor. Reset atmam gerekiyor. yarıca dediklerini yapmama ragmen dirext hatası alıyorum
    Var mı çözümü bilen?
    PC 2 gb ram 512 ekran kartı
  • bişi anladıysam..
  • Güncel
  • bende vmware 6 kullanıyorum benim bilgisayar ko açıkken vmw açtığımda direk reset atıyor bilgisayar dediklerinden eksik yaptığım herangi birşey yok.bilgisayarım oldukça sağlam (çift çekirdek işlemci 1 gb ram x1950 ekran kartı vs vs..) nedenini anlaya bilmiş değilim. sanal bilg te ko açıkken gerçeğinde oblivion açıyorum bişey olmuyor sadece dandik ko da reset atıyor.çözümünü bilen varsa ve anlatırsa şimdiden teşekkür ediyorum
  • Up!!
  • beyLer upluyorum programı indiremedim yardımcı olacak warmıı
  • quote:

Orjinalden alıntı: metal37

bende vmware 6 kullanıyorum benim bilgisayar ko açıkken vmw açtığımda direk reset atıyor bilgisayar dediklerinden eksik yaptığım herangi birşey yok.bilgisayarım oldukça sağlam (çift çekirdek işlemci 1 gb ram x1950 ekran kartı vs vs..) nedenini anlaya bilmiş değilim. sanal bilg te ko açıkken gerçeğinde oblivion açıyorum bişey olmuyor sadece dandik ko da reset atıyor.çözümünü bilen varsa ve anlatırsa şimdiden teşekkür ediyorum

Problemlerimiz birbirine çok benziyor.
    Benim de mavi ekran çıkıyor. Mecbur reset
    WarriorBladeTR bir ilgilense
    Özel mesajda attım ama umursamadı sanırım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.