Şimdi Ara

1 PC den 2 KO açma yöntemi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
88.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süpersin kardesım bende tam bunu arıyordum.
  • ßendede şu sorun var laptopum var markası toshiba ben setup kısmına geldiğimde karşıma uyarı çıkıyor uyarı şöyle;

bu cd sadece toshiba bilgisayarlarında kullanılır!

bir çok vmware topiclerini bunu yazdım ancak bnm sorumdan sonra o topic durgunlaştı buda öle olmasın
  • Saolasın Dostum....Güzel bilgiler...İnşallah arkadaşta yapar...
  • Warrior kardeşim pm ne bakarmısın?
  • @WarriorBladeTR

Benim sistemim imzamda bulunduğu gibi eğer sorunsuz ve performanslı olacaksa bende bu isistemi kullanacağım bana sistem özelliklerime bakarak performansımın 10 üzerinden değerlendirmesini söyleyebilir misin? "10 mükemmel sonuç verir, 1 berbat sonuç verir" gibisinden bir değerlendirme yani. Sonuç iyi olacaksa bende deneyeceğim. Saygılar ...
  • bir pc iki tane ID açarsanız çok lag olur oynadığınıza değmez TŞK ederim güzel yazmışın EMEĞE SAYGI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denyo_260 -- 21 Temmuz 2006; 15:12:43 >
  • 1: Orjinal sistemiz ne ise oanunla aynı şitemi kurmanızda yarar var.

2: Normal olarak kabul edilebilecek bir bilşgisayarda sistem rahatlıkla çalışır. Tabiki iki karakterde aynı anda süper olacak demiyorum. Sanal xp deki karakteriniz sadece oturaksa siz onu alın alta ve gerçek masa üstünden oyuna devam edin. P4 3.0 işlemci 1024 Ram normaldir.

quote:

LORDadons
    ßendede şu sorun var laptopum var markası toshiba ben setup kısmına geldiğimde karşıma uyarı çıkıyor uyarı şöyle;
    bu cd sadece toshiba bilgisayarlarında kullanılır!

Şimdi kullandığın işletim sistemi kurulum CD si orjinal Toshiba CD si. Yani sadece Toshiba bir bilgisayarda kullanılsın diye CD içinde donanımsal tarama scriptleri var. Fakat senin vmware ile kurduğun sistem sanal olarak 2. bir PC iymiş gibi davranıyor. Tabiki markasıda vmware olan bir bilgisayar oluyor. Yani Tooshiba CD sinin içindeki scriptler başka bir bir bilgisayarda kullandığını var sayarak kuruluma müsade etmiyor.
    Çözüm: Başka bir işletim sistemi CD bulmak.

Böyle riskli konular sormayın bana. Teknik cevaplar veriyorum. Sonra fırça yiyorum.

quote:

bir pc iki tane ID açarsanız çok lag olur oynadığınıza değmez TŞK ederim güzel yazmışın EMEĞE SAYGI

Arkadaş haklı. İkisleyede aynı anda oynaya çalışmayın olmuyor. Sanaldakini tezgaha falan koyun. Oturtun o kasılsın. Nebliyim item transferinde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorBladeTR -- 22 Temmuz 2006; 8:22:13 >

• Ellerine sağlık... Çok güzel anlatmışın ...
  • herseyi kurdum eksiksiz ancak bu wmx i kurdugum yerde net yok usb ile nete baglaniorum ve bilgisayarima
    kullanici adi sifre yazarak baglaniorum dier kisma net nasi olacak birde gercke bilgisayardan dier kisma bi dosya nasi aktarabilirim
  • up!! yardim lutfen sole bi hata verio wmware makineyi acarken

The network bridge on device VMnet0 is temporarily down because the bridged Ethernet interface is down. The virtual machine may not be able to communicate with the host or with other machines on your network.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorBladeTR

Tebrikler abimin bilgisayarda bu yöntemi kullanarak itemlerimi dier chardan aktarmıştım!.. Ama benim pc kaldırmıyo :((

Ayrıca daha önceden NetKinG arkadaşımız vermişti onun resimlerine bakarak yapmıştım tekrardan bekliorus resimleri :D

Ayrıca Win98 de çalışıomu deneyebilirmisiniz ben yükledim fakat sanal win98 de knight çalışmadı :(

Edit: Yazım hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrt_ -- 25 Temmuz 2006; 8:46:48 >
  • konuyu SSS yaptim guzel calismalarin devamini dilerim WarriorBladeTR
  • ben hala net sorunuyla bogusuom normalde netim var ama dier wmwarede net yok usb kullaniom ondan olabilirmi sole bi hata verio

The network bridge on device VMnet0 is temporarily down because the bridged Ethernet interface is down. The virtual machine may not be able to communicate with the host or with other machines on your network.

bunlari normal cafedeki gibi birbirlerine bagliyabilirmiyim nasi net verecem bu dier wmwareye
  • xp cd im şuan yanımda değil xp cdsi olmadan yapmamız mümkün değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkaksoy

ben hala net sorunuyla bogusuom normalde netim var ama dier wmwarede net yok usb kullaniom ondan olabilirmi sole bi hata verio

bunlari normal cafedeki gibi birbirlerine bagliyabilirmiyim nasi net verecem bu dier wmwareye

Ben hiç USB de kullanmadım. Hep ethernet üzerinden internet kullandım.
    Ancak.
    Auto Brigingi kapattırsan ve Ethernet ayarlarında Nat bağlantıyı seçersen sorun çözülecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: fthh

xp cd im şuan yanımda değil xp cdsi olmadan yapmamız mümkün değil mi?

Sanal olarak bir sistem kurmamız gerekiyor. O yüzden işletim sistemi CD si olmadan olmaz. iso img. da kullanabilirsin.
  • item aktarmak için güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkaksoy

ben hala net sorunuyla bogusuom normalde netim var ama dier wmwarede net yok usb kullaniom ondan olabilirmi sole bi hata verio

bu sorunu yaşayan bir arkadsa bu sorunun nasıl cozuldugunu yazmıştım
    http://forum.donanimhaber.com/m_8284852/tm.htm

• ban sebebi olabilirmi
  • hayır gm gelip senın bılgısayarında kac tane knight var die mi araştırcak ayyy gülesim geldi

EMEĞE SAYGI
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.