Şimdi Ara

1 PC den 2 KO açma yöntemi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
88.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: WarriorBladeTR

Aslında Toplam en fazla 1 saat sürer bunu kurmak. ve bir kere kurunca çok işe yarıyor.
    Başka yöntemlerde var tabi.
    Ama XP nin kullanıcısını deyiştirerek girme diye bir yöntem yok. Böyle bir şey mümkün deyil.

xtrapten once mumkundu farklı bir konuma ko yu kopyalayıp diğer oturumdan acabiliyordum. ancak xtrap geldikten sonra işe yaramaz oldu. ozamanda beri itemlarımı dlw charıma aktarıp dlw ye gidemiyorum. anlatılan yöntemi denemek lazım ancak okumaya bile üsendim herlde yapmak icin urasmam. Ancak bir cok kişinin işine yarayacagından eminim.
  • arkadasım bu güzel paylasımın için öncelikle teşekkür ederim.ben bu dediklerini harfiyen yaptım fakat k.o açtığımda sanal xp de "Can't create D3D device-please,check DirectX or display card driver" uyarısını veriyor.anladığım kadarıyla ekran kartını kurmam gerekiyordu ve bende kurmaya çalıştım fakat bileşenleri eksik yüklüyor ve gene aynı hatayı veriyor şu anda sabaha karşı 05:00 ve ben saat 24:00 dan beri ugrasıyorum.lütfen bana yardımcı olur musun.yardımların için şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.
  • yararlı topic saol
  • quote:

1: VMXBuilder Programınının Kurulumda bir hata olmuş olabilir.
    Tekrar kurmayı dene.

2: Ekran kartının sürücüsü çok eski olabilir. Ekran kartının sürücülerini güncelle. Yine olmassa başka yollar deneriz.

nasıl güncellicez?
  • Güzel çalışma ama benim bilgisayar bayabi eski azcıcık bi kastığında hemen reset atıyo kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyBe®K™ -- 19 Temmuz 2006; 12:33:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalbil

arkadasım bu güzel paylasımın için öncelikle teşekkür ederim.ben bu dediklerini harfiyen yaptım fakat k.o açtığımda sanal xp de "Can't create D3D device-please,check DirectX or display card driver" uyarısını veriyor.anladığım kadarıyla ekran kartını kurmam gerekiyordu ve bende kurmaya çalıştım fakat bileşenleri eksik yüklüyor ve gene aynı hatayı veriyor şu anda sabaha karşı 05:00 ve ben saat 24:00 dan beri ugrasıyorum.lütfen bana yardımcı olur musun.yardımların için şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.

Bu aynı sorun bende de oluyor. Acaba çözmenin bir yolu var mı. Cevap için şimdiden teşekkürler.

• up,emegine saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

arkadasım bu güzel paylasımın için öncelikle teşekkür ederim.ben bu dediklerini harfiyen yaptım fakat k.o açtığımda sanal xp de "Can't create D3D device-please,check DirectX or display card driver" uyarısını veriyor.anladığım kadarıyla ekran kartını kurmam gerekiyordu ve bende kurmaya çalıştım fakat bileşenleri eksik yüklüyor ve gene aynı hatayı veriyor şu anda sabaha karşı 05:00 ve ben saat 24:00 dan beri ugrasıyorum.lütfen bana yardımcı olur musun.yardımların için şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.

Bu aynı sorun bende de oluyor. Acaba çözmenin bir yolu var mı. Cevap için şimdiden teşekkürler.

Bu hatayı düzeltmek için VMXBuilder programını kurun.

VMware Workstation açın ve ortada solda 'Start this virtual machine' yazan yere tıklayın ve sanal bilgisayarın açılmasını bekleyin.
    Daha sonra VMware Workstation yukardaki menülerden soldan dödüncüye girin. > VM > Yukardan aşaıya dördüncü > Install VMware Tools u seçin.
    Çıkan Tabloda Install seçeniğini seçin. ileri ileri diyip kurulumu yapın.

Program kurulumu bitince kendi pencersinde Edit Existing Virtual Machine düğmesine tıklayın. Daha sonra sizin kurduğunuz sanal XP nin VMware belgesini göreceksiniz onu açın. Yedeklemeyle ilgili önemsiz bir uyarı gelecek okey leyin.

Arkadaşlar burasıda çok önemli eyer tam olarak yapamassak KO yu açamayız 3d hatası verir.

2 sekmeli menü göreceğiz. Option ve Hardware.
    Hardware ye tıklayın.
    Hardwarenin altından Display e tıklayın. ve sağ tarafta açılan yerden ekran kartı kapasitesini belirleyin. (16 / 32 / 64) ekran kartınızın rem kapasitesi ve pcnizdeki ram kapasitesine göre seçim yapın.
    512 mb ram varsa ve ekran kartınız 128 mb ise. 32 mb yapın. Daha yüksek sisteme sahip olanlar artırabilirler.
    HEMEN ALTINDA ''Enable Direct 3d Support ''yazan yeri iaşretleyin. İşaretlemeyi unutursanız KO hata verir açılmaz.
    Sonra Programın menüsündeki disket iconuna tıklayın ve save edin. Çıkan penceryi okeyleyin.

• Uzun zamandır VMware kullanıyorum. Bu yöntemin güzel tarafı yüklediğiniz xp'i silmediğiniz sürece sistemi yeniden kursanız bile VMware sistemini yeniden kurmanız gerekmiyor.

WMXBuilder'ın orjinal sitesi burası
    http://petruska.stardock.net/software/VMware.html

Bu link de direkt download linkidir
    http://petruska.stardock.net/software/Files/VMXBuilderSetup.exe

• @WarriorBladeTR tüm yazdıklarını yaptım oldu saol paylaşım için

bu arada yapacak arkadaşlara küçük bi uyarı ram ler yüksek değilse hiç boşuna uğraşmayın cok kötü oluyo çok fazla kasıyo ben 640 ram ile dendedim ama sonuc tatmin edici deil
  • WarriorBladeTR=ByYarar
  • Aynı Ip den girince Güncellenen Xtrap 8 dakika sonra sorun cıkartabiliyor. Sistemlrden birinde Ip deyiştiren veya gizleyen bir program kullanmanızı öneririm. Tabiki işniz 8 dakikadan fazlaysa.
  • ben yaptım biri maradonda en donmayan yerde 68 ile çalıştıran bi yere gittim adamımmı oraya oturturdum

digeri ile de oyuna girdim sonra dogal olarak maradonda town da dogdu oyun cok kasıyodu we kapat werdi

yani 2 char açmak istiyorsanız kalabalık yerlere gitmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaZiBe

ben yaptım biri maradonda en donmayan yerde 68 ile çalıştıran bi yere gittim adamımmı oraya oturturdum

digeri ile de oyuna girdim sonra dogal olarak maradonda town da dogdu oyun cok kasıyodu we kapat werdi

yani 2 char açmak istiyorsanız kalabalık yerlere gitmeyin

Evet Kalabalık yerlere pek gitmeyin. Ben item tarnsferi için asgha daki inn i kullanıyorum.
  • warriorblade üşenmeyip tüm ayrıntılarıyla anlattığın için çok saol. sırf bu programı kullanabilmek için yeni RAM aldım
  • 10 kere denedim olmadı çıldırcdam
  • quote:

Orjinalden alıntı: x1130

10 kere denedim olmadı çıldırcdam

Dostum tam olarak yaşadığın sorun ne ? Belki çözebilirz. Hemde aynı soruu yaşanlara yardım etmiş oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorBladeTR -- 21 Temmuz 2006; 13:18:56 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

Bu hatayı düzeltmek için VMXBuilder programını kurun.

VMware Workstation açın ve ortada solda 'Start this virtual machine' yazan yere tıklayın ve sanal bilgisayarın açılmasını bekleyin.
    Daha sonra VMware Workstation yukardaki menülerden soldan dödüncüye girin. > VM > Yukardan aşaıya dördüncü > Install VMware Tools u seçin.
    Çıkan Tabloda Install seçeniğini seçin. ileri ileri diyip kurulumu yapın.

Program kurulumu bitince kendi pencersinde Edit Existing Virtual Machine düğmesine tıklayın. Daha sonra sizin kurduğunuz sanal XP nin VMware belgesini göreceksiniz onu açın. Yedeklemeyle ilgili önemsiz bir uyarı gelecek okey leyin.

Arkadaşlar burasıda çok önemli eyer tam olarak yapamassak KO yu açamayız 3d hatası verir.

2 sekmeli menü göreceğiz. Option ve Hardware.
    Hardware ye tıklayın.
    Hardwarenin altından Display e tıklayın. ve sağ tarafta açılan yerden ekran kartı kapasitesini belirleyin. (16 / 32 / 64) ekran kartınızın rem kapasitesi ve pcnizdeki ram kapasitesine göre seçim yapın.
    512 mb ram varsa ve ekran kartınız 128 mb ise. 32 mb yapın. Daha yüksek sisteme sahip olanlar artırabilirler.
    HEMEN ALTINDA ''Enable Direct 3d Support ''yazan yeri iaşretleyin. İşaretlemeyi unutursanız KO hata verir açılmaz.
    Sonra Programın menüsündeki disket iconuna tıklayın ve save edin. Çıkan penceryi okeyleyin.

arkadasım benim pc 512 ram 256 ekran kartı 2.3 ghz işlemcisi var bu şartlarda ekran kartı kapasitesini kaç seçmeliyim??? yardımların için teşekkürler

• quote:

arkadasım benim pc 512 ram 256 ekran kartı 2.3 ghz işlemcisi var bu şartlarda ekran kartı kapasitesini kaç seçmeliyim??? yardımların için teşekkürler

En fazla 32
  • quote:

quote:

En fazla 32

saol kanka alıntı ile alakası yoq ama çok güzel saol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.