Şimdi Ara

1 PC den 2 KO açma yöntemi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
88.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wmware s erial key nasıl alıcaz
  • cok uzun
  • ya abi herşeyi yaptım sorunsuz ama en son wmxbuilder açtıktan sonra bi hata werio

run-time error '429':
    AcitiveX component can't create object yardım edebilcek misiniz?
  • saol aga. işime yaradı .

fabregas1987
    olimpia
    lvl:61
    elemantel lord
    clan:kingoffights
    karus
  • builder hariç her şey hazır.
    builder çalışırken hata veriyor...

1 PC den 2 KO açma yöntemi.

verdiğiniz linkten indirdim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeeDMe -- 11 Aralık 2006; 15:33:49 >
  • daha kolay bi yöntem war ikili oturum yapcaksın sonra beklemeye alıp dierine geçip ordaki knightla devam etcen en basit yöntem
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorBladeTR

Bu hatayı düzeltmek için VMXBuilder programını kurun.

VMware Workstation açın ve ortada solda 'Start this virtual machine' yazan yere tıklayın ve sanal bilgisayarın açılmasını bekleyin.
    Daha sonra VMware Workstation yukardaki menülerden soldan dödüncüye girin. > VM > Yukardan aşaıya dördüncü > Install VMware Tools u seçin.
    Çıkan Tabloda Install seçeniğini seçin. ileri ileri diyip kurulumu yapın.

Program kurulumu bitince kendi pencersinde Edit Existing Virtual Machine düğmesine tıklayın. Daha sonra sizin kurduğunuz sanal XP nin VMware belgesini göreceksiniz onu açın. Yedeklemeyle ilgili önemsiz bir uyarı gelecek okey leyin.

Arkadaşlar burasıda çok önemli eyer tam olarak yapamassak KO yu açamayız 3d hatası verir.

2 sekmeli menü göreceğiz. Option ve Hardware.
    Hardware ye tıklayın.
    Hardwarenin altından Display e tıklayın. ve sağ tarafta açılan yerden ekran kartı kapasitesini belirleyin. (16 / 32 / 64) ekran kartınızın rem kapasitesi ve pcnizdeki ram kapasitesine göre seçim yapın.
    512 mb ram varsa ve ekran kartınız 128 mb ise. 32 mb yapın. Daha yüksek sisteme sahip olanlar artırabilirler.
    HEMEN ALTINDA ''Enable Direct 3d Support ''yazan yeri iaşretleyin. İşaretlemeyi unutursanız KO hata verir açılmaz.
    Sonra Programın menüsündeki disket iconuna tıklayın ve save edin. Çıkan penceryi okeyleyin.

biraz öncede dediğim gibi builder hata veriyor...
    ama bahsettiğiniz hardware bölümünde bende display diye bir seçenek yok....
    zaten kurduğum sanal vmw açık olduğu için direk onun dosyası açılmış oluyor....
    ama önemli olan display yani ekran kartı bölümü yok...

• quote:

Programı bende sitede aradım bulamadım. Kendi arşivimden buldum.
    VMXBuilder Programı burdan yüklemek isteyenler icin kendim hemen paylaş sitesine koydum. Lisan gerektirmeyen bir program. Sanırım burdan link vermekde bir sakınca yok. Emin deyilim sakıncalıysa hemen silerim.

>>>http://www.****.com/download/1213207/VMXBuilderSetup.exe.html
    **** yerlere ''h e m e n p a y l a s'' yazılacak.

Lütfen virüs taramasından ve Trojan testin geçirin. Lamer sanılmak çok gücüme gider.

kardes bu paylasımın için önce teşekkür editorum ben VMXBuilder Programını indirdim tabi ilk önce dedigin herseyi yaptım ama bu program yükleme bitirip acılınca hata veriyo hata resimde resimde rarlı kardexsne yapayım buda hata veriyo bugün zatenm hata üstüne hata simdiden teşekürler

• quote:

Ben yaklaşık 1 senedir bu yöntemi kullanıyorum çok işime yarıyor.

1: Kendi adamımı partiye oturtup kendime prist kastım.

2: Yattığım zaman girip kendimi kaldırabiliyorum.

3: item transferi yapıyorum

4: Sanal Xp deki baska bir karakteri tezgaha bırakıp diyer karakterle oyuna devam ediyorum.

EDIT : yanlışlıkla 2 sene yazmışım

çok kasıyormu pc yi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolpowtolpow

quote:

Programı bende sitede aradım bulamadım. Kendi arşivimden buldum.
    VMXBuilder Programı burdan yüklemek isteyenler icin kendim hemen paylaş sitesine koydum. Lisan gerektirmeyen bir program. Sanırım burdan link vermekde bir sakınca yok. Emin deyilim sakıncalıysa hemen silerim.

>>>http://www.****.com/download/1213207/VMXBuilderSetup.exe.html
    **** yerlere ''h e m e n p a y l a s'' yazılacak.

Lütfen virüs taramasından ve Trojan testin geçirin. Lamer sanılmak çok gücüme gider.

kardes bu paylasımın için önce teşekkür editorum ben VMXBuilder Programını indirdim tabi ilk önce dedigin herseyi yaptım ama bu program yükleme bitirip acılınca hata veriyo hata resimde resimde rarlı kardexsne yapayım buda hata veriyo bugün zatenm hata üstüne hata simdiden teşekürler

pardon burda rar demisim biraz üsteki arkadasın karsılastıgı aynı hata bende oldu

• çok güzel paylasım..benim laptop kaldırsa bende yapacaktım..letter dan 100m göndermekten bıktım diğer çara
  • bende manyaq kasıo yaf
  • İşime yaradı kardeş çok saol 4evermerchant
  • VMXBuilder Programı kurun. Program kurulumu bitince kendi pencersinde Edit Existing Virtual Machine düğmesine tıklayın. Daha sonra sizin kurduğunuz sanal XP nin VMware belgesini göreceksiniz onu açın. Yedeklemeyle ilgili önemsiz bir uyarı gelecek okey leyin. warırorblade kardeş bende vmxBuilder yükledim tabi önceki talimatları yaptım ama vmx builder yükledim acılıca hata veriyo

1 PC den 2 KO açma yöntemi.
  • aga ben herseyi yaptım ama knight açtıgımda sadece ses var görüntü yok onun için ne yapcaz yardım plssss
  • Beyler benden size bir uyarı. Sadece 2 KO açmak için bilgisayarınızı harcamayın derim. Unutmayın her parçanız x2 şekilde çalışacak. Eğer soğutma sisteminiz yeterli değilse hiç girmeyin derim bu işe. Pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.
  • cok kasıyo super bir pc nizin olması lazım
  • Herkes yararlansın
  • YA BU KADAR XP KULLANIYORUM BEN COK KISA BIR YOLU VAR
    DENETİM MASASINDAN KULLANICI HESAPLARINA GİRİYORUZ ORDANDA YEİ BİRHESAP OLUŞTURUYORUZ
    SONRA KO YA GİRİYORUZ BAŞLAT TAN KULLANICI DEGİŞTİR DİYORUZ VE DİER HESABA GEÇİYORUZ KO YU KAPATMADAN SONRA DIER KULLANICIDA ACIYORUZ KNİGHT BU KADAR

NOT:TEKRAR ANA KULLANICIYA GECTIGIMIZDE KO GÖZÜK MUYO YANI O CHARI OYNATAMIYOZ BUNUN İÇN
    OTO PARTY GEREKEBİLİR
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.