Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 sında birliğe katılacak kimse yok galiba. neyse siz önden geçin 1 yatak da bana ayarlayın
  • vallahi ben saat 1-2 gibi ancak manisa'da olacağım sanırım kışlada görüşürüz artık:)

Orhun Özbay Tokat emret komutanım! diyen biri olacak evet o benim
  • Arkadaslar ben daha giremem sanirim otobustekilerle gorusuruz digerleriyle de manisa da gorusmek uzere Allah yolumuzu acik etsin hepimize hayirli tezkereler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam eger bot deneme ihtimalimiz varsa o ihtimali kacirmak istemiyorum cunku ayaklarim tarakli en azindan numara denerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: WayneCorp

hocam eger bot deneme ihtimalimiz varsa o ihtimali kacirmak istemiyorum cunku ayaklarim tarakli en azindan numara denerim.

Valla hocam erken gelenlerin öyle şansı oluyormuş dediler. Bende başka bi arkadaştan duymuştum. Ama öğleden sonraya yine de kalmayalım biz. Öğleden sonrası sıkıntılı olur diye düşünüyorum. Yetişsin diye aceleye getirip alel acele postalarlar bizi.

• marikanwap kullanıcısına yanıt
    hocam öğleden önce kendi adıma zor katılırım :) katılmak isteyenleri tutmam elbet birliğe kadar bırakırım hatta ben oradan arkadaşlarımın yanına geçerim.

ama dediğim gibi bana erken katılmanın pek faydasının olmadığını hatta herkesin aynı şeyi düşüneceği için kalabalık bile olabileceği söylendi

ben büyük ihtimalle 3 gibi katılırım. 12 den sonra gelen arkadaşlara telimi veririm onlarla konuşur ben onlarla girerim 3 gibi sanırım. bugün fırsatım olursa gidip bakacağım konuşacağım kapıdaki askerlerle yinede
  • arkadaşlar ben artık çıkıyorum yola. sabah inerim manisaya. dem cafe de masanın üzerine donanımhaber yazıp sizleri bekliyor olacağım. Bartın'dan Murat, Emret Komutanım!

Yolumuz açık olsun..
  • 14'ü saat 14:30-15 arası "birlik önünde" bir şey düzenlerseniz bilgimiz olsun, birisi göğsüne filan DM yazarsa anlaşabiliriz mesela :D bağırabilir de bilemedim :D İsim Volkan
  • ARKADAŞLAR BÜYÜK İHTİMALLE 12 YE KADAR DEM KAFEDE OTURULUR. O SIRADA İSTEYENLER GİDER TRAŞINI OLUR VS.

BU ARADA ASKERİ MALZEME SATAN YER DUŞLARA ÇIPLAK GİRİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ. YANINIZDA ŞORT BULUNDURUN BENCE YOKSA ORADAN ALINIR. BİDE GECE YOLA ÇIKARKEN ASKERDE KULLANACAĞINIZ İÇ ÇAMAŞIRLARINDAN GİYİN ORADA TEKRAR ÇIKARMA VS. DERDİ OLMASIN. ASKI ALIN DOLAP DÜZENİ AÇISINDAN SANIRIM 4 ASKI 4 ELBİSE POŞETİ GEREKİYORMUŞ

• http://safak.hesaplama.net/hesaplama.do

şafak 170 başka da yok olsa da vaktimiz yok :)) bütün tertiplerime hayırlı teskereler dilerim :))
  • aynen hocam ogleden sonraya birakmayalim. Bir de bir arkadas yazmis mantikli geldi( marmarafb sanirim mobildeyim bakamadim) asker ic camasiri giyin sknti olmasin diye ben oyle yapacagim.Ben bu aksam yolcuyum sabaha dem kafede bulusmak uzere.

• Arkadaşlar 8'de yola çıkıyorum. Hakkınızı helal edin.
    Yarın Dem Cafe'de görüşmek üzere.
    Daha da giremem foruma. Herkese şimdiden hayırlı teskereler.

• WayneCorp W kullanıcısına yanıt
    aynen hocam mantıklı geldi banada... öğleden önce değilde 1 gibi teslim olmak iyi bence işler ortalama 3-4 saat sürüyormuş. o saatler iyi oluyor genelde
  • hocam aksam yemegine keyifle yiyelim diye de 12 gibi falan teslim olmak istiyorum biraz da.Yarin yine konusuruz saati dem kafede

• WayneCorp W kullanıcısına yanıt
    anladım hocam... dediğin gibi yarın konuşulur olmadı
  • Selam herkese, konuya geç katılmakla birlikte en rahat olan benim heralde, 15 Ağustos'ta orda olmayı planlıyorum otobüs ile geçeceğim hala burada olanlar varsa bilgi paylaşımı sağlayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stradale

Selam herkese, konuya geç katılmakla birlikte en rahat olan benim heralde, 15 Ağustos'ta orda olmayı planlıyorum otobüs ile geçeceğim hala burada olanlar varsa bilgi paylaşımı sağlayabiliriz.

Ben de 15 Ağustos'ta orada olacağım. Bizim gibi yol izni 2 gün olan birkaç arkadaş daha var. Valla artık paylaşıma da vakit kalmadı, gidip göreceğiz.

quote:

Orijinalden alıntı: thunder_ft

Selam arkadaşlar herkese hayırlı teskereler. Kayseriden geleceğim ben de 15 inde sabah 9 10 gibi Manisa da olacağım. Adım Ahmet

Sağol Ahmet sana da hayırlı teskereler. Ben de Adana'dan yola çıkacağım yarın aşağı yukarı aynı saatlerde oradayız. Beni orada karşılamayacak olsalardı 15'inde teslim olacakları toplayacaktım tanışıp kaynaşıp öyle gitsek iyi olurdu ama neyse içeride tanışacağız artık kısmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngrms -- 14 Ağustos 2013; 1:31:06 >

• Eniştemi yolladık bu akşam sizin oraya. Sizin dem cafeyi de söyledim o da gelecek muhtemelen bu sabah :)
    Esenler otogarda çok fena izdiham vardı, canımızı zor kurtardık desem yeridir.

Allah hayırlı tezkereler nasip etsin.
  • Yol iznine göre mi teslim olmak gerekiyor? Sülüs kağıdında son teslim 15.08.2013 yazıyor yol iznim de 1 gün yani bugün mü teslim olmam lazımdı?
  • arkadaşlar 11:30 gibi uğradım dem cafeye kimseyi bulamadım.dem cafede olupta mesajımı gören varsa yazsın.dem cafenin bir arka sokağında truva internet cafedeyim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.