Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ayrıca kışla önü olmaz. Belki kalabalık olur vs. orda bulamayız birbirimizi. Ayrıca amaç birlikte girmenin yanında girmeden önce tanışmak kaynaşmak. O yüzden pastane gibi bir yer belirleyelim. bir kağıda da DH yazar masanın üstüne koyarız gören gelir :D saçlardan zaten kendimizi baya öteden belli ederiz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher-26

Beyler ayrıca kışla önü olmaz. Belki kalabalık olur vs. orda bulamayız birbirimizi. Ayrıca amaç birlikte girmenin yanında girmeden önce tanışmak kaynaşmak. O yüzden pastane gibi bir yer belirleyelim. bir kağıda da DH yazar masanın üstüne koyarız gören gelir :D saçlardan zaten kendimizi baya öteden belli ederiz zaten

Aynen kardeşim. Bilen biri bir pastane adı söylerse orayı buluşma noktası yapacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ythun kullanıcısına yanıt
    14 ü saat 23 arabası hocam benimde koltuk 33
    metro
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Arkadaşlar en geç 10-11 gibi Manisa otogarda olabilecek ve buluşmak isteyen arkadaşlar mesajımı alıntılasın. Tahminen orda olacağı saati, gerçek adını yazsın. Bugün bir yer kararlaştırınca herkese mesaj atıp haber vereceğim

8buçuk gibi otogardayım kardeş. Adım İlkay.

7 de otogardayım adım rıdvan

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1806

quote:

quote:

Arkadaşlar en geç 10-11 gibi Manisa otogarda olabilecek ve buluşmak isteyen arkadaşlar mesajımı alıntılasın. Tahminen orda olacağı saati, gerçek adını yazsın. Bugün bir yer kararlaştırınca herkese mesaj atıp haber vereceğim

Tamamdır Rıdvan hocam şimdilik 3 kişiyiz. Yer belli olunca mesaj atacağım.

• marikanwap kullanıcısına yanıt
    ben de Cihan beyler. Çantamda da adım yazıyor. Gece 1de Ankara'dan otobüse binip, Turgutlu'da inip oradan Manisa'ya geçeceğim. Normal şartlarda otobüsle kaç saat sürer Ankara Turgutlu? ardından Turgutlu-Manisa
  • quote:

Orijinalden alıntı: WayneCorp

ben de Cihan beyler. Çantamda da adım yazıyor. Gece 1de Ankara'dan otobüse binip, Turgutlu'da inip oradan Manisa'ya geçeceğim. Normal şartlarda otobüsle kaç saat sürer Ankara Turgutlu? ardından Turgutlu-Manisa

Bize yetişirsin kardeşim. Kaç saat sürüyor bilmiyorum. Sen de tamamsın 4 olduk:)

• quote:

Orijinalden alıntı: WayneCorp

Bildiğim kadariyla yarim saat

• Ben sırt çantası alıp onunla gelmeyi düşünüyorum. Elde çanta taşımaktan hiç hazzetmiyorum. Zaten ufacık tefecik bi adamım:) fazla bir şey almayacağım yanıma. Sırt çantası iyi olur mu sizce? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

• tamamdır beyler o zaman buluşacağımız yeri kararlaştırınca yazıp bir de tarif ederseniz memnun olurum:)
    edit: hocam ben sığdıramadım sırt çantasına o yüzden evde olan bir çantayı kullandım ama keşke sığsaydı sırt çantasına:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WayneCorp -- 12 Ağustos 2013; 11:29:50 >
  • Hocam ben o kadar malzeme almadim ya yok kirli temiz torba filan tras takimi pudra krem kilit o kadar yoksa gidip alcam bde ic camasirlar tam yesil benim haki filan deil sizinde ole mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

6:30-7 gibi otogardayım adım murat.

• scorpion1806 S kullanıcısına yanıt
    dostum kilit,terlik, atlet-don (biri haki ama kahve gibi diğerleri normal haki), küüçük el feneri, traş losyonu, jilet, köpük,sabun,ayak mantar kremi,pudra,benim şahsi pişik kremim (bir süredir yaşadğım problemden dolayı doktor verdi reçeteyi kaybettim ama), roll-on,kese, elbise askısı, gece yatmalık ince pijama,ıslak mendil,kuru mendil,temiz kirli çamaşır torbası bu kadardı sanırım hocam.
  • WayneCorp W kullanıcısına yanıt
    sağol kardeş bende bikaç eksik var gidip onları da tamamlıcam ulus a geçiyorum :D amabunların hepsi kantinde varmış sanırım da işte amaç ilk hafta kuyruk beklememek alışana kadar en azından ben ondan fazla bişey almamıştım galiba herkes baya alışveriş yapmış
  • scorpion1806 S kullanıcısına yanıt
    dostum aslına bakarsan herşey kantinde varmış. Ancak dediğin gibi çok kalabalık gidiyoruz kantinde bitme ya da sıra gelmeme olayı oluyormuş. Boş zamanında kantin sırası bekleme otur çay iç arkadaşlarınla kaynaş dedi dedeler.Bir de hocam ben yanımda bir miktar bozuk 1 lira götürüyorum çay-kahve otomatları 24 saat kullanılabiliyormuş ve bozuk para bulmak biraz sıkıntılıymış aklında olsun:)
  • Bizim çamaşırlar ne renk olacak? Bana piyadeyim Manisaya gideceğim deyince koyu yeşil verdi eleman:S
    Bende çok bişe almak istemiyorum. Zaten çalınacak çoğu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: geographer74

quote:

quote:

quote:

quote:

6:30-7 gibi otogardayım adım murat.

Tamamdır hocam 5 olduk.

• evet arkadaşlar, kimisi çamaşırları çorapları siyah al diyor, kimisi haki yeşili al diyor.. ne yapmakk lazım?

bu arada bende marmaristen 14ü sabah 8 de biniyorum, öğlen 1 gibi otogardayım, ordan teslim olmaya :)
  • hocam ben 10-11 gibi otogarda olacağım. arkadaşı uğurlayacağız. gelen herkes DEM KAFEYE (AYNI ZAMANDA PASTANE OLUYOR) geçerse orada hem vakit öldürüp hem bişeyler yiyip içebilir. yukarıda terası falan vardı kapanmadıysa :)

ARKADAŞLAR SAAT 11 E KADAR MANİSADA OLAN HERKES DEM KAFEYE GEÇERSE BULUŞMAK KOLAY OLUR. ERKEN GEÇSE BİLE BİŞEY YİYİP İÇEREK ZAMAN GEÇİREBİLİR. DEM KAFE GARAJIN ÇIKIŞININ TAM KARŞISINDA ARKADAŞLAR.

NOT: İSMİ DEĞİŞMİŞ OLABİLİR BUGÜN ÇARŞIYA ÇIKIP BAKACAĞIM DEĞİŞMİŞSE YİNE BURADAN BİLDİRİRİM SİZE ARKADAŞLAR n

bu arada ben 14'ü teslim olacağım 15'inde olacaklar kendi aralarında konuşsunlar aynı yerde buluşabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmarafb -- 12 Ağustos 2013; 13:22:30 >

• salamura1 kullanıcısına yanıt
    biraz saatine bağlı aga... eğer balıkesir otogardan çıktıktan sonra bir yere uğrarsa 3-4 saat uğramazsa 2-3 saat arası
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.