Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şu buluşma işini kararlaştıralım mı, ne dersiniz?
  • Ben varim hocam bulusma isinde fakat gecen yil tanidiktan aldigim bilgiye gore imkan varsa ogleden once teslim ol ki bir suru teferruati aksam yemegi gelmeden hallet cunku kalabalikta aldigin botlari bile deneyemeyebilirmis ben bi yemek yiyip 10 10.30 gibi teslim olmayi dusunuyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gibi buluşup 11 gibi teslim olalım. İşlemleri bir an evvel bitirelim. Yoksa işler baya zaman alıyormuş. Bilen biri bi yer söylerse otogarda filan orada buluşuruz.

• Hocam ben 7 gibi inecem otobusten kesin gelecek olan varsa 10 a kadar beklerim beraber yemek yer geceriz 11 de teslim oluruz

• Arkadaşlar 14ü ben sabah 6.30 gibi otogara ineceğm. kahvaltı yapıp birliğe girmeyi düşünüyorum. isteyenlerle buluşma saati/yeri belirleyelim mi artık?
  • Evet bende 8 gibi izmirde olacağım. En geç 10'da Manisa otogarda olurum. Bir yer belirleyip beraber geçelim. Tanışalım kaynaşalım.
  • dostlar ben 14ü gece 1de Ankara'dan otobüse binip sabaha Turgutlu'da inip Manisa'ya geçeceğim. Siz saat belirleyin ben de uyarım.
  • ben de 6.30'da iniyorum uygun bir yer belirleyelim orada buluşalım
  • beyler ben de 14ü sabah 8buçuk gibi manisa otogarda olucam. Manisayı bilen bir arkadaş otogar yakınında buluşabileceğimiz bir kafe vs. bir yer tarif etsin herkes oraya gelsin. Sora da birlikte gideriz zaten. Herkes buluşalım diyor ama bilen birinin yol göstermesi lazım
  • ashab kullanıcısına yanıt
    hocam manisada güney kebap var bu ihtiyaçlar için garaja 5-10 dk yürüme mesafesi ve kime sorulsa gösterilir. biz kışla önünde buluşma kararı aldık ama hayırlısı bakalım :)
  • manisa-balıkesir 3-4 saat arası hocam
  • hocam üstteki mesajımı oku istersen :)
  • ARKADAŞLAR HERKES FARKLI BİR SAATTE GELECEĞİ İÇİN OTOGARDA BULUŞMA İŞİ ZOR GÖZÜKÜYOR! ANCAK SAAT 14:30 GİBİ BİRLİĞİN KARŞISINDA HASTANE GİRİŞİNDE BULUŞABİLİRİZ. BİRLİK ÖNÜ KALABALIK OLUR BİRBİRİMİZİ BULAMAYIZ O YÜZDEN KARŞI KALDIRIMINDAKİ HASTANE GİRİŞİ DEDİM!!!

GELELİM İNCE DETAYLARA;

-GARAJ ÇEVRESİNDE 3-4 TANE BERBER MEVCUT 3-5 DAKİKA UZAKLIKTA HEPSİ!
    -GARAJ ÇEVRESİNDE YEMEK YEMEYİN SADECE PASTANE VAR 2 TANE ORALARDA YİYİN ÇOK AÇSANIZ (TUVALET VE ÇAY İHTİYACI DA GİDERİLİR)
    -YOK BEN MANİSAYA ÖZGÜ BİŞEYLER YEMEK VE ÇARŞIYI GEZMEK İSTİYORUM DİYENLER GARAJDAN 10 DAKİKADAN AZ YÜRÜYEREK GÜNEY KEBABA GİDEBİLİR. GARAJDA KİME SORSANIZ BİLİR (BİLMEYEN ÇIKARSA KÜLTÜR MERKEZİNİ SORUN) ORADA MANİSA KEBABI YİYEBİLİRSİNİZ
    -GARAJIN ORADA EĞER SON 6 AY İÇİNDE KAPANMADIYSA ASKERİ MALZEME SATAN YER VAR

!!! BAŞKA SORUNUZ VARSA PM İLE SORABİLİRSİNİZ KONUDA KAYBOLABİLİYOR !!!

BU ARADA İSTEYENE PM İLE TELİMİ DE VEREBİLİRİM Bİ SIKINTI ÇIKARSA ARARSINIZ ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM

• brnn_44 B kullanıcısına yanıt
    acemilik de usta da aynı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagramet

ankaradan geliyorum ben de erken ben ineceğim heralde ayın 14ü saat 06:30 :D

büyük bir ihtimal aynı otobüsteyiz metroyla gidiyorum bende gece 11 arabası koltuk numaram 29 :)
  • 14'ünde teslim olacak arkadaşlar buluşma yeri ve saati belirlendi mi?ben 10 gibi turgutluda olacam oradan manisaya geçecem.kesin saat ve yer belirtirseniz o saatte orda olacam.
  • En geç saat 10-11 gibi otogarda olacak arkadaşlarla buluşalım. Öğleden sonra gelecekler de kendi aralarında buluşsun. Yoksa geç girersek içeri sıkıntıya düşebiliriz.

@marmarafb hocam pastanelerden birinin adını söyle biz orda buluşalım. Mekan ismi belli olursa buluşması kolay olur bizim için. Erken gelecek arkadaşlarla bi kağıda donanımhaber veya dh yazsın kağıda pastanede buluruz onları.

• marmarafb M kullanıcısına yanıt
    vallahi kamil koç'un sitesi 2 saat gibi gösteriyordu ama bakalım en erken saatte gitmeye çalışacağız:)

Siz kaçta buluşacaksınız kışla önünde?
  • Arkadaşlar en geç 10-11 gibi Manisa otogarda olabilecek ve buluşmak isteyen arkadaşlar mesajımı alıntılasın. Tahminen orda olacağı saati, gerçek adını yazsın. Bugün bir yer kararlaştırınca herkese mesaj atıp haber vereceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Arkadaşlar en geç 10-11 gibi Manisa otogarda olabilecek ve buluşmak isteyen arkadaşlar mesajımı alıntılasın. Tahminen orda olacağı saati, gerçek adını yazsın. Bugün bir yer kararlaştırınca herkese mesaj atıp haber vereceğim

8buçuk gibi otogardayım kardeş. Adım İlkay.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.