Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar hırsızlık konusunda birbirimizi kollayacağız sahip çıkacağız birbirimize başka yapacak bir şey yok, haydi dolaptan yürüttüler eyvallah da boyundaki cüzdanı çalmak ne demek ya? Boyundan yürütmeye herkesin cesaret edebileceğini sanmıyorum tabi büyük konuşmamak lazım başımıza gelebilir.
  • Boyundaki cuzdani bile deyince bi an yuh oha dedim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamura1

Vallahi ben sanırım 13:30 / 14:30 gibi manisa otogarda olurum oradan direkt kışla artık:)

Benimde 95'İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI KIŞLA HİZ.TK./TEKİRDAĞ HAYRABOLU Sınıf istihkam diyor ama bakalım artık kışla hizmetleri takımı pis bir şey çıkmaz umarım:)

bende uçakla izmire geleceğim 14 ünde istanbuldan atlas jet 7:30 uçağı ile oradan manisa direkt biraz gezinip bi şeyler atıştırıp 3 gibi teslim olurum herhalde ...

bu arada birlik 95'İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI KH./TEKİRDAĞ HAYRABOLU sınıf muhabere ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madmath -- 11 Ağustos 2013; 0:14:44 >
  • okudum da herkes asagi yukari 2-3 gibi teslim oluyor bence bekletecekler hepimizi gruplar belli sayiya ulasinca islem yapilacak gibi. Dostlar orada eski telsizciler gibi once forum adlarimizla sonra gercek adlarimizla tanisacagiz ben soracagim sahsen donanimhaberci var mi diye:D

• İmzalara gerçek isimleri de yazsak öyle daha kolay olmaz mı işimiz? Mesela tekmil verirken duyunca "tamam bu kesin donanımhaberden Hasan" dersiniz :D
  • Bende 7 de orda olup bi kahvalti yapip yakinsa yuruyerek gidicektim islemler erkenden bitsin diye aslinda carsi imkanim olmayacagi icin oyalanmayi da mantikli bulmuyodum daha once gitmistim eger dediginiz gibi grup grup alcaklarsa pek mantikli deil benimki mecbur bekliceksek gec girmek daha iyi

• marmarafb M kullanıcısına yanıt
    valla hocam Küçükkuyu diye bir yerden geleceğim:) saat 10 gibi filan Balıkesir'e geçerim sanırım oradan da artık ilk bulduğum araba ile Manisa yoluna düşeriz.. Yakın zaten orası Manisa'ya, öğleden sonra kışlaya teslim oluruz diye umuyorum
  • olur yazalim bence de. Mobilden ugrasmadim yarin yaparim.Ben Cihan arkadaslar bu arada:)

• hocam arkadasin anlattigine gore geleni bekletiyorlarmis islemler icin o yuzden herkes 2-3 arasi gelirse birlige hem cok beklemeyiz hem tanisiriz.

• Ben Rıdvan

• Hocam genelde fazla gecilmeyin işlemleri erkenden yaptırın diyorlar. Çünkü içerde işlemler uzun sürüyormuş akşama sarkarmış.
    Ben 10-11 gibi Manisa da olacağım. Bence kesinlikle buluşup kaynaşıp gidelim kışlaya:) Çok avantajını görürüz gibi geliyor bana:)
    Herkes otogara mutlaka uğrayacaksa erken giden biri elinde kağıda yazsın donanımhaner diye. Herkes rahatça bulur tanışırız:)

• en erken benim heralde ben beklerim hepinizi bu arada manisada kaç gün kalacağız? bir de askerlik 12'sinde başlıyor diye duydum yani 155 değil; 153 gün yapıyor aslı nedir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagramet

en erken benim heralde ben beklerim hepinizi bu arada manisada kaç gün kalacağız? bir de askerlik 12'sinde başlıyor diye duydum yani 155 değil; 153 gün yapıyor aslı nedir bilen var mı?

İzin kullanmayanlar 168 gün sayacak hocam. Askerlik 180 gün. 12 gün izin hakkını düştüğünde 168 kalıyor. 14'ünde teslim olacağız. 2 daha düşersek 166 sayacağız:)

• Acaba yemin toreninden sonra hemen dagitima mi gidiyoruz yoksa biraz daha kalip sonra mi geciyoruz eger yemin toreninden hemen sonra ise cok iyi dadindan yenmez

• Merhaba benim de
    Acemilik :1.piyade eğitim kh.bl / Manisa merkez
    Esas Birlik: 65.piyade tuğayı loj.des.kışla.geri destek bildirimi /Kırklareli-Lüleburgaz
    Statü:Kısa dönem er
    Sınıf:Bakım
    Sevk bitiş 15 Agustos

Yol paradı için 100 lira verdiler.Diyarbakırdan katılacagım 15 Agustosta teslim olmayı düşünüyorum.Usta birliğiyle aynı yere düşen arkadaslar özelden mesaj atabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngrms

İmzalara gerçek isimleri de yazsak öyle daha kolay olmaz mı işimiz? Mesela tekmil verirken duyunca "tamam bu kesin donanımhaberden Hasan" dersiniz :D

zaten beni görürseniz nickim göğsümdeki isimlikte yazılı olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

en erken benim heralde ben beklerim hepinizi bu arada manisada kaç gün kalacağız? bir de askerlik 12'sinde başlıyor diye duydum yani 155 değil; 153 gün yapıyor aslı nedir bilen var mı?

İzin kullanmayanlar 168 gün sayacak hocam. Askerlik 180 gün. 12 gün izin hakkını düştüğünde 168 kalıyor. 14'ünde teslim olacağız. 2 daha düşersek 166 sayacağız:)

tüh ben 155 sanıyodum fazladan 11 gün daha bindi şimdi manisada ne kadar kalacağımız belli mi peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: marmarafb

arkadaşlar ayın 14'ünde teslim olacaklar dikkat!!!

bi saat belirleyelim ve o saatte otogarda buluşalım. berbere gidecekler gider traş olur. sonrasında istenirse bişeyler yemeye gidilir daha sonrasında gidilip teslim olunur.

ayrıca 13 ünde teslim olacaklar varsa sorularını alayım hatta gerekirse gidip yardımcı olayım

Sen oraları biliyor isen bi yer belirle. Çay kayve yemek ihtiyacımızı karşılayacağımız bi yer olsun. Hem bir birimizi bekleriz hemde zaruri açlık ihtiyacını karşılarız

Gerçi ben ayın 15. de teslim olacağım. 11-12 arası manisa otogarında olurum sanırım. Yolda yemek yemeği sevmediğim için manisa da bi yerde yemek yemeyi düşünüyorum sen güzel bi yer belirle 14 ünde teslim olacaklarla orada buluşun. bende 15 inde teslim olacaklarla orada buluşurum.

hem berber hem yeme içme ihtiyaçlarımı karşıladıktan sonra teslim olacağım birliğe ben.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

tüh ben 155 sanıyodum fazladan 11 gün daha bindi şimdi manisada ne kadar kalacağımız belli mi peki?

Malesef öyle oldu hocam sınav muhabbeti kalktığı için fazladan 12 gün askerlik yapacağız.

Arkadaşlar Manisalı veya orayı bilen varsa bir yer söylesin. Arkadaşın söylediği gibi hem beklet hemde yeme içme ihtiyacımızı karşılarız. Beraber gitmek iyi olur kaynaşırız.

• Söylediklerinize bakılırsa izin kullanmayanlar 26 Ocak'ta, tamamını kullananlar 7 Şubat'ta terhis ediliyor. Doğum günümü askerde geçirmek en son isteyeceğim şey o yüzden izin kullanmayacağım. (inş.)

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.