Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: direnay

quote:

Orijinalden alıntı: thsnn

Kantınde para geçmiyor. Kart verecekler sıze Zıraat Bankasının gecıcı kartları onlarla alısverıs yapacaksınız. Eger zıraat bankası kartınız varsa yanında goturun.

tamam arkadasım sağol

sa hocam bende senle aynı yere düştüm usta birliğimiz de aynı
  • Yav ben banyo konusunda titizim hiç rahat edemem, gün aşırı yapmam lazım. Zaten sıcak olacak Manisa, ter kokusundan yanımıza yaklaşılmaz:)
    Bugün alışveriş yaptım biraz. Çamaşır 5'er tane aldım. 6'da çorap. Çok bişe taşımayım diye. Ordan alabiliyormuşuz zaten, sıkıntı olmaz heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerfaruk_02 O kullanıcısına yanıt
    dostum psikolojiyi mükemmel anlatmışsın:D iyi güldüm:)
  • Çamaşırları falan hemen alıyor muyuz acemi birliğine varır varmaz? Eksikleri kantinden tamamlamayı düşündüğüm için don fanila falan almadım ama hemen vermiyorlar ne giyeceksin gidince, gitmeden al diyenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngrms -- 7 Ağustos 2013; 13:59:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No_oNe

Ben varım.

Eğitim Birliği1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Esas Birliği1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

aynen
  • öyle deme usta ben zaten allahın yövmiye günü duş alırım. Zaten terim çok pis kokar benim. Gece terlemesi olur. Yataktan sırtım ensem yastığım sırılsıklam ıslanmış kalkarım . Helede havasız yerse terlemekten uyku bile uyuyamam. Bu yüzden her gün duş alırım mecburen. Üşenip bi gün sonra alayım dediğimde de gün boyu kendi ter kokumdan burnumun direği kırılır

Ben bi duş alamamaktan bi de aşırı güneşte kalmaktan başka askerde çekindiğim yok. Fazla güneşi bünyem kaldırmıyor. Burun kanamasından tutta gözümün kararmasına kadar çeşitli sıkıntılar olur. Bide beyaz tenli olduğum için çok pis yanar derim.

Bu iki sıkıntı haricinde çok dert olmam inşallah kimseye

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orijinalden alıntı: ashab

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Buluşmak için en mantıklı yer kışlanın önü olur heralde arkadaşlar. Ne dersiniz?

kışlaya kadar vardıktan sonra buluşmanın ne anlamı kalıyor ki ?

Napıyım hocam evinizden alıp, elini tutup mu götüreyim kışlaya :)
    1 ay içerde beraber olacağız:) Kışlanın önünde buluşalım işte:)

Vala siz bilirsiniz. ben ayın 15 de teslim olacağım. eğer bi saat belirlerseniz ben çoğunluğa uyarım.

• Arkadaşlar selam.
    Ben de 14'ünde 10 uçağı ile Izmire geçip oradan Manisaya geçeceğim. Var mıdır benimle aynı saatte orada olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: yns44

O DİYENLER DOĞRU SÖYLÜYOR KARDEŞİM AL TABİ SEN GİTMEDEN YANINA BULUNSUN O DOĞRULUK PAYINDA HEMEN VERMİYORLAR DEĞİL HEMEN VERİYOLAR ZATEN GİRİP İŞLMELERİ HALLEDİNCE SİZİ DEPO YA GÖTÜRÜP BİR SÜRÜ ŞEY ERİCEKLER YĞICAKLAR ÜSTÜNEÜZE BİR DE SİZİN VALİZİNİZ MAHVOLUCAKSINIZ VALLA ORDA VERİYORLAR İŞTE AMA SENİN ALMANDA FAYDA 2 ADET VERİYOLAR KANTİNDEN ALMAYA KALKINCADA OLMAYABİLİYOR ÇAMAŞIR YIKAMA İHTİMALİN ZATEN YOK ORDA DONSUZ KALMA :) AL YANINA ÇOK FAZLA OLMASADA 2 ÇİFT DE SEN ALSAN TAMAMDIR ...

Sağolasın senin gibi dedelerden yol gösterenler olduğu için şanslıyız. :)

Annem çarşıya gidiyordu bende kilitlenebilir çanta al dedim çamaşır falanda almış nolur nolmaz diye ama bir tane almış :) 2 tane de ben alayım bari bayramdan sonra.

Bu arada aldığı çanta biraz gösterişli gibi geldi 60 TL para vermiş acaba göz koyan olur mu götürüp daha ucuz birşeyle değiştirsemmi kilit takılır ama içindekilerle beraber komple çantayı çalmasınlar. :|

-------
    Hepsinden önemlisi; cümleten Ramazan bayramınız mübarek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngrms -- 8 Ağustos 2013; 1:07:11 >

• Annem de tuttu bana louis vuitton çanta buldu eskilerden, kilitlesen ne olacak

Güneş kremini unutmayın, 50 faktör alın.

Keşke komando eğitimi alsak ya, (30 metreden iple inme hariç ) Biraz asker olduğumuzu anlayalım.
  • dostlar ben kırtasiyeden bir kalem aldım kırtasiyeciye anlattım dedim kumaşa, plastiğe, metale adımı yazacağım diye. Asker fanilasına denedim güzel yazıyor bütün şahsi krem,şampuan,traş köpüğü vs üstüne yazdım tırnakla kazıyınca çıkmıyor yalnız tırnak makasında kazıyınca çıktı. Benim eşyalarım çalınsa bile kim yürüttü onu görürüm ya da biri görür en azından diye. İlkokula döndüm orada da yazardı annem:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamura1

quote:

Orijinalden alıntı: serious killer

şuna 5 diyelim beyler bende varım hayrabolu tayfasında :)))

şaka maka sırf bu forumdan 5 kişi varız hadi hayırlısı

aga sen iyi takip ettin kimler var şimdi hayrabolu da :D
  • arkadaşlar ayın 14'ünde teslim olacaklar dikkat!!!

bi saat belirleyelim ve o saatte otogarda buluşalım. berbere gidecekler gider traş olur. sonrasında istenirse bişeyler yemeye gidilir daha sonrasında gidilip teslim olunur.

ayrıca 13 ünde teslim olacaklar varsa sorularını alayım hatta gerekirse gidip yardımcı olayım
  • Otogarda buluşulabilir. Ben 10 gibi otogarda olacağım. Traşımı olup geleceğim. Orda olmak istemiyorum.

• marikanwap kullanıcısına yanıt
    14 ünde mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarafb

14 ünde mi hocam?

Pardon hocam unutmuşum yazmayı, evet 14'ü

• marikanwap kullanıcısına yanıt
    anladım hocam... benimde 14 ü ben zaten manisadayım. konuşulur buluşulur olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarafb

anladım hocam... benimde 14 ü ben zaten manisadayım. konuşulur buluşulur olmadı

Bende öyle düşünüyorum ama arkadaşlar pek yanaşmıyor sanırım :)

• Hayrabolu tayfası şu şekilde hocam

1) salamura1
    2)marmarafb
    3)thunder_ft
    4)ErCiYeSiM
    5)serious killer

haydi bakalım 5 has devre olarak görüşürüz artık
  • salamura1 kullanıcısına yanıt
    ErCiYeSiM E kullanıcısına yanıt
    thunder_ft T kullanıcısına yanıt
    manisaya teslim zamanı ne zaman arkadaşlar?

bide hayraboluda tam bölüğü yazalım

95'İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI 2'NCİ TNK.TB. KH. VE KH.BL./TEKİRDAĞ HAYRABOLU

tankçıyım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmarafb -- 9 Ağustos 2013; 19:29:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.