Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ashab

Ziraat bankası müşteri temsilcim ile görüştüm. Bana şu bilgileri yolladı mail olarak. soru cevap şekilde geçti mail leşmemiz
    quote:

Ben:
    Önümüzdeki hafta Askere gideceğim bu yüzden kredi kartına, daha doğrusu ziraat bankasının temassız kartına ihtiyacım oldu. zira gideceğim birlikte ziraat bankasının temassız kartını dağıtıyorlarmış. Bu yüzden gitmeden önce ben almak istedim bu kartı.

İnternet şubesi üzerinden kredi kartı başvurusunda bulunmak istedim. Kredi kartının temassız özelliği açılabiliryormuş sanırım. Fakat iletişim bilgilerimde eksiklik olduğu için başvuru yapamadım. internet şubesinden iletişim bilgilerimi güncellemek istedim ama nereden yapacağımı bulamadım.

Yada banka kartımın temassız özelliği varmıdır? yani hesabımda ki parayı temassız kart ile kullanma imkanım olabilirmi?

Müşteri temsilcim:

İletişim bilgilerinizi size en yakın Ziraat Bankası şubesinden yapabilirsiniz.

Askeri birliklerde bulunan pos makinalarımızda temazsız kart zorunlu değildir bankamız bankkartları ile de içinde bakiye bulunduğu sürece alışveriş yapabilirsiniz.

Gittiğiniz birlikte askeriyeye özel olan bankkartta tarafınıza verilecektir.

Ben
    İletişim bilgileri için sizin yanınıza uğrasam yardımcı olursunuz sanırım. Zira bana şu an en yakın şube sizinki.

Anladığım kadarı ile ATM kartımı kullanma imkanım olacak birlikte. Peki sadece ziraat port makinelerinde mi yoksa diğer bankalara ait post makinelerinide kullanabilirmiyim?

Eğer kullanma imkanım olursa temassız kart alma zorunluluğum olmayacaktır. Yanımda fazla nakit götürmek hiç istemiyorum. Gerekli nakti banka hesabımda bulundurmak istiyorum.

Müşteri temsilcim
    Evet mevcut bankkartınızı kullanabilirsiniz, bankamatiğinizi içinde para bulundurduğunuz sürece bütün bankaların poslarında alış veriş için kullanabilirsiniz.

Askeriye ile bankamız arasında olan anlaşma ile askeri birliklerde sadece ziraat posları bulunmaktadır.

ashab daha önce burada yazmıştım; önceki sayfalarda var: manisa batı kışlayı aradım sadece garanti atm var demişlerdi. ( ayrıca pm gönderdim, bi ara inbox'a bak:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• direnay D kullanıcısına yanıt
    yazılanlara bakarsan konu nun ATM olmadığını anlarsın

ben kantinden alış veriş yapmak için dağıttıkları ziraat temassız kartı almanın şart olup olmadığını öğrenmeye çalıştım. müşteri temsilcim de ziraat ATM kartım ile post makinelerinden alış veriş yapabileceğimi. sadece hesapta nakit olması gerektiğini söyledi.
  • Sevki bugün aldım arkadaşlar. Yol izni 2 gün vermişler 15 Ağustos'ta katılıyorum. Yol parası 90 lira + 24 lirada 2 günlük iaşe bedeli aldım.

Banyo konusundaki hayat kurtaracak bilgi için teşekkürler. Kıl dönmesinden yeni kurtulmuş biri olarak askerde en çok ararım diye düşündüğüm şey düzenli banyo yapabilmekti.

Düzenleme: Otobüste yer bulmak zor ama kısmet biri iptal ettirmiş herhalde 2 numara boş gördüm hemen internetten aldım 14'ünün akşamı çıkıyorum yola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngrms -- 2 Ağustos 2013; 0:05:08 >
  • salamura1 kullanıcısına yanıt
    şuna 5 diyelim beyler bende varım hayrabolu tayfasında :)))
  • Arkadaşlar bende 14'ünde teslim olacağım. Manisa/Merkez. Sabah 8 gibi izmir'de olacağım, 9-10 gibi de Manisa'da olurum. Bir yer kararlaştırıp buluşsak süper olur. Ne dersiniz? Beraber gideriz, işlemleri beraber hallederiz.

• 14'ünde teslim olacak arkadaşlar.manisada buluşacağımız ortak bir mekan ve saat belirleyelim.
  • Metro Turizm'in ayın 14'ündeki ilk 3 seferi, geliyoruz
     1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) 1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) 1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 )

• quote:

Orijinalden alıntı: No_oNe

Metro Turizm'in ayın 14'ündeki ilk 3 seferi, geliyoruz
     1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) 1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) 1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 )

ohaa bence şöföre özel istek yapın, batı kışlanın önüne kadar getirsin

• Ayni durum ankara otobusunde de var butun koltuklar mavi :))

• direnay D kullanıcısına yanıt
    Kantınde para geçmiyor. Kart verecekler sıze Zıraat Bankasının gecıcı kartları onlarla alısverıs yapacaksınız. Eger zıraat bankası kartınız varsa yanında goturun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsnn

Kantınde para geçmiyor. Kart verecekler sıze Zıraat Bankasının gecıcı kartları onlarla alısverıs yapacaksınız. Eger zıraat bankası kartınız varsa yanında goturun.

tamam arkadasım sağol

• Buluşmak için en mantıklı yer kışlanın önü olur heralde arkadaşlar. Ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Buluşmak için en mantıklı yer kışlanın önü olur heralde arkadaşlar. Ne dersiniz?

kışlaya kadar vardıktan sonra buluşmanın ne anlamı kalıyor ki ?
  • Eğitim Birliği 1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Esas Birliği 1'İNCİ P.EĞT.TUG. 8'İNCİ P.EĞT.A. 2'İNCİ P.EĞT.TB. 4'ÜNCÜ P.EĞT.BL./MANİSA MERKEZ

ACEMİ BİRLİĞİ VE USTA BİRLİĞİ MANİSA MERKEZ OLANLAR KİMLER
  • lokman-18 L kullanıcısına yanıt
    Ben varım.

Eğitim Birliği1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ

Esas Birliği1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashab

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Buluşmak için en mantıklı yer kışlanın önü olur heralde arkadaşlar. Ne dersiniz?

kışlaya kadar vardıktan sonra buluşmanın ne anlamı kalıyor ki ?

Napıyım hocam evinizden alıp, elini tutup mu götüreyim kışlaya :)
    1 ay içerde beraber olacağız:) Kışlanın önünde buluşalım işte:)

• Abim diyorki aynı anda girdiğiniz insanlarla hep yanyana olursunuz :) çocuk kötü mü demiş kışlanın önünde buluşak işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: serious killer

şuna 5 diyelim beyler bende varım hayrabolu tayfasında :)))

şaka maka sırf bu forumdan 5 kişi varız hadi hayırlısı
  • Vakit yaklaştıkça sessizleşiyoruz :)
  • Spor yapacak mıyız acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.