Şimdi Ara

1. Piyade Eğitim Tugayı / Manisa ( Ağustos 2013 ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
43.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyksnmimar

1'İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./MANİSA MERKEZ
    2'NCİ KOR. MEBS BL./ÇANAKKALE GELİBOLU

Arkadaşlar İstanbul'dan kara yolu ile 7.30 saat sürüyormuş. 14 ağustos gece binip 15 'inde sabah Manisa merkezde olmayı düşünüyorum . Alternatif ulaşım önerisi olan var mı ? Herkese hayırlı teskereler..))

Uçakla izmire izmirden servisle kışlaya da gidebilirsin. 120 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE ZGN

ben istanbul güngörenden gidecem buluşup beraber gidebiliriz. @teknologi

beyler ben de ıstdan gıdıyorum hepımız 14 unde teslım olacagız ben 13u aksamı 12 ye bılet aldım ulusoydan. bence 8-9 gıbı otogarda herhangı bı fırmanın onunde bulusup bırlıkte gecebılırız.
  • benım sana yakın ama aynı degıl tertıp benım de luleburgazzz ;)
  • ynsdur Y kullanıcısına yanıt
    HALICIOĞLU ASKERLİK ŞUBESİ YAPTI YAPACAĞINI YİNE GİTTİM BU GÜN VERMEDİ SİLÜSÜ YARIN GEL DEDİLER. TESLİM DE SON GÜNÜ ZORLAYACAĞIM DUYDUĞUM KADARIYLA CEZASI YOKMUŞ . 1 GÜN GEÇ GİDERSEN 1 GEÇ BİTİYORMUŞ SEVK TARİHLERİ ARASINDA BU SÜRE GEÇERLİ TABİ . BİR DE SİZİNDE E-DEVLET TE SEVK BAŞLANGIÇ 12 BİTİŞ 15 Mİ YAZIYOR . SİLÜSTE HERKESİN Kİ MESAFEYE GÖRE DEĞİŞİYOR MU ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyksnmimar

HALICIOĞLU ASKERLİK ŞUBESİ YAPTI YAPACAĞINI YİNE GİTTİM BU GÜN VERMEDİ SİLÜSÜ YARIN GEL DEDİLER. TESLİM DE SON GÜNÜ ZORLAYACAĞIM DUYDUĞUM KADARIYLA CEZASI YOKMUŞ . 1 GÜN GEÇ GİDERSEN 1 GEÇ BİTİYORMUŞ SEVK TARİHLERİ ARASINDA BU SÜRE GEÇERLİ TABİ . BİR DE SİZİNDE E-DEVLET TE SEVK BAŞLANGIÇ 12 BİTİŞ 15 Mİ YAZIYOR . SİLÜSTE HERKESİN Kİ MESAFEYE GÖRE DEĞİŞİYOR MU ???

geç teslim olmakta ki bilgin doğru olabilir. eskiden hatırlıyorum böyle bi mevzular. fakat tertiplerin teskere alıp giderken sen 1 gün daha beklemek çok zoruna gidiyormuş adamın.

Mesafeye göre değişiyor. yakın olanlar 1 gün yol izni. uzak olanlara 2 gün yol izni veriyorlar. ben kayseri den çıkıyorum yola 15 inde teslim olacağım. istanbuldan gelenler 14 ünde teslim olacaklar.

• Arkadaş kötü hava şartlarından dolayı uçağı kalkmamıştı 1 gün geç katılmış 1 günde geç terhis olmuştu ama sonra eve para cezası geldi dikkat etmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Downburst -- 30 Temmuz 2013; 17:04:54 >
  • Downburst D kullanıcısına yanıt
    Anladım. Ancak senn arkadaşın usta birliğine gidiyor olabilir . askerlik yapan arkadaşlar ile konuştum usta birliğinde cezası var dediler. Bugün şubeye gittim onlarda ki görevlide birşey bilmediğini söyledi. Silüsü bile 2 günde veriyorlar. Önceden belli olsa belki bir çaresine bakmaya çalışacağım ceza falan varsa...

Tertip mesafe: ikemetgah ile mi ilgili yoksa doğum yerindeki şubeyle mi ? bilgin var mı ?
    Ben istanbulda yaşıyorum Ancak bayram da memlekete ( GİRESUN-ŞEBİNKARAHİSAR) a gideceğim .
    Arkadaşlarım da istanbulda olduğu için istanbuldan geçmeyi düşünmüştüm . Bayram dolayısı ile bilet bulmak çok zor.
    onun içinde son güne kalacağım sanırım ....( umarım bi sıkıntı olmaz ....
  • Beyler Atlasjet İzmir'den Manisaya ücretsiz götürüyor. Onun biletlerini bir araştırın isterseniz sizin için daha pratik olur hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steinevo

Beyler Atlasjet İzmir'den Manisaya ücretsiz götürüyor. Onun biletlerini bir araştırın isterseniz sizin için daha pratik olur hem.

Atlasjet biraz pahalı geldi bana. (Adana-İzmir 244 TL) Adana-İstanbul-İzmir şeklinde aktarma yapması da bir garip zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngrms -- 30 Temmuz 2013; 20:33:00 >
  • dostlar ben Ankara'dan geliyorum Turgutlu'da inecegim. Manisa'ya dolmuslar hangi yogunlukta var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WayneCorp

dostlar ben Ankara'dan geliyorum Turgutlu'da inecegim. Manisa'ya dolmuslar hangi yogunlukta var?

Yamulmuyorsam 35-40 dk.da bir var demişti bilen bir arkadaş. ;)
    -----
    Öyle değilmiş "sık sık" varmış 35-40 dk.da varıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngrms -- 30 Temmuz 2013; 21:00:12 >
  • sagol hocam o sure bir sey degilmis kahvalti falan ederim beklerken. ben 2-3 saatte birse saatleri ogrenip ona gore hareket edeyim diye sormustum:)

• sülüs alındı, 14 Ağustos öğlende teslim olacağım :) 72 TL de para verdiler, anında yedim :p

iki dönem de Manisa olanlar özellikle paslaşalım :)

acemilik: 1'inci p.eğt.tug. kh. ve kh.bl./manisa merkez
    ustalık: 1'inci p.eğt.tug. 3'üncü p.eğt.tb. 2'nci p.eğt.bl./manisa merkez
  • Manısa Merkez daha sonrada Canakkale Gelıbolu..

Beyler Irtıbatı kesmeyelım Canakkalecıler Tabur bılgılerım asagıda mevcut
  • Beyler ben de dün sülüsü aldım, 14'ünde teslim oluyorum. Yol istanbuldan 7.5 saat sürüyorsa geceden gitmek daha mı mantıklı? Ben sabah biner akşamüstü teslim olurum diyodum. :)

• Ankara da gidecek olanlar icin metro nun manisaya otobusu var ben ordan saat 23.00 a aldim bileti. Sabah 7 de orda olacakmis.

• ben metrodan sordum çorumdan manisaya otobüs var. izmir arabasıyla gideceksek turgutluda inip merkeze geçebiliriz bende bugün şubeye gittim para kalmadığı için işlem yapamıyoruz dediler. 15 in de teslim olacagımı söylediler . sanırım sülüs alma günü önemli önce alanlar 12 -13 gibi sonra alanlar 14-15 gibi. telefonlaşalım olurmu pm den ismin ve numaranı gönderirsen ararım diğer uzunköprü kardeşler ne yaptı acaba ?görüşmek üzere

ARKADAŞLAR SEHZADE05 VE BEN 15 İNDE TESLİM OLACAGİZ SİZDE TESLİM GÜNÜNÜZÜ BİLDİRİRSENİZ ONA GÖRE PLANLARIZ MUHABBETLE...
  • sözdemir19 S kullanıcısına yanıt
    hocam bildiğim kadarıyla izmir arabası manisa merkezede uğruyor bence iyi bi araştır
  • Hyksnmimar H kullanıcısına yanıt
    hocam en sakın yer kımsenın fazla bılmedıgı yenıbosna dakı askerlık subesıne gıdın bence. ben ordan aldım sıra da yoktu. koc tasın arkasında ıhlas kolejının yanından yukarı gıden yolda 300-400 metre sonra solda.
  • arkadaslar facebook da grup kurduk ordan daha hızlı ıletısım kurabılırız lınkını atıyorum daha kısıye ulasabılırız.

https://www.facebook.com/groups/160096140850285/
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.