Şimdi Ara

1 puan mı kazandık 2 puan mı kaybettik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel bir derbiyi geride bıraktık. Öncelikle GS'a da tebrikler. Stad da taşkınlık çıkmaması ve deplasman yasağının kalkması iyi oldu. İki takımda 45dk etkili top oynadı.

Şenol hocanın ilk 11 i bence yanlıştı, ama ikinci yarı gerektiği gibi müdahale etti ve maçı çevirdik.

Şu maçta 1 puan mı kazandık 2 puan mı kaybettik dersek ben 1 puan kazandığımızı düşünüyorum.

2-0 dan Vodafone Arena da dönüş yapmak ve mücadele azmini bırakmamak son yıllarda bizde eksik olan şeylerdendi.

Benim ideal 11'im şu şekilde.

Fabri
    GG-Marcelo-Tosic(Rhodolfo)-Caner
    Atiba-Oğuzhan
    Talisca
    Quaresma-???
    Aboubakar

Şu kadro bence daha uygun. Atiba-İnler bana kalırsa hiç uyumlu değil.
    Not: Aboubakar ve Cenk ikilisi bana göre %75 Mario Gomez eder. Benim görüşüm bu, santrfor noktasında net olarak seviyeyi düşürdük.

• Atiba-İnler uyumsuzluğun hoca görmeli artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnler çok yavaş bir oyuncu. Brumayı kovalamadı onun yüzünden yedik golü.

Oyun kurması Atibadan çok daha iyi ama Caner ve Gökhan gibi bir bekimiz varken yavaş yavaş kursakta olur oyunu. İnler şuanda kesinlikle gereksiz.
  • İkinci yarıdaki kadro ile 2 puan kaçırdık derim.
    Musleranın Atiba ve Taliscanın şutlarını kurtarması, son pozisyonda Q7nin vermediği pas. Baskılı oyun.
    Ha 1 puan almamızın sebebi tamamen şenol hocadır bence. Oğuzhan'ın 10 numara oynayamadığı bilmeyen kalmadı. Ayrıca sen trasnfer ettiğin adamları bu maç kullanmayacaksan hangi maç kullanacaksın.
    Benim 11'im:

Fabri
    GG - Marcelo(Rhodolfo) - Tosic - Caner
    Atiba - Inler
    Ömer - Talisca - Adriano
    Aboubakar
  • gol dışında pozisyonunuz yok. goller de chedjou denen adamın ikramı.

gol haricinde biri wesley, biri de josue ile 2 tane %100lük pozisyon kaçırdık. galibiyeti kaçıran taraf biziz JOR un da tecrübesizliğiyle.
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Bence de hocam. İkisini o şekilde oynatmak istiyor, Oğuzhanı da kesmemek için ileriye koyuyor. Ondan sonra Oğuzhan sahadan siliniyor.

Bu seneki durumu bence şunlar belirleyecek.

-Oğuzhan geçen sezonki yerinde oynayacak mı ?
    -Talisca, Sosa'nın görevini yapabilecek mi ? ( bu muamma, Talisca evet çok iyi oyuncu ama kesinlikle Sosa tipinde değil)
    -Aboubakar ve Cenk bulduğunu atabilecek mi ? Yoksa bize saç baş mı yolduracaklar.
  • 1 puan kazandık.kendi sahamızda kazanamamak kötü bişey ama şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibimize karşı 2-0 geriye düşmüşüz.açıkçası ben ilk yarı bitince umudu kesmiştim açıkçası sevindim.bjkliler beraberliğe seviniyo muhabbeti yapan gslilere aldırmayın aynı durumda TT arenada onlar yaşasa onlarda buna da şükür derdi.

Atiba-Oğuzhan-Talisca başlamalıyız artık.Ozi göz göre göre köreliyor şuan acil bu hatadan geri dönmeli hoca.

Şenol hoca Yanlış tercihlerle başlayıp 2.yarı başında o kadar iyi tercihler yaptı. ama ben Cenk Tosun'un çıkmasına anlam veremedim çok iyi hava yakalamıştık 2-2 olunca zaten GS iyice moral olarak çöktü deli gibi basıyoruz cenki çıkarıp adriano'yu almak hataydı bence.Ömer ilk 18de yoktu diye hatırlıyorum ama sahada olmayan oyuncuların içinde maçın bu gidişatına göre girebilecek tek isim Ömer Şişmanoğluydu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

gol dışında pozisyonunuz yok. goller de chedjou denen adamın ikramı.

gol haricinde biri wesley, biri de josue ile 2 tane %100lük pozisyon kaçırdık. galibiyeti kaçıran taraf biziz JOR un da tecrübesizliğiyle.

Nasıl yok Atiba'nın şutu son dk. Quaresma ?

Toplam şut: 16-8
    İsabetli şut: 7-3
  • 0-2 den gelip 2-2 yapan takim 1 puan kazanmistir bence.

Yukarida bir arkadas da demis, Besiktas ikinci yari baskili oynadi atak oynadi ama Chedjou'nun ikrami disinda pozisyonu yok. Bir Atiba'nin pozisyonu var.

Ama bizim hem ilk yari hem ikinci yari pozisyonlarimiz var. Acikcasi ben ne bizden bu kadar iyi bir oyun ne de Besiktas'tan bu kadar kotu bir oyun bekliyordum. Besiktas hizli baslar, ataklarla bunaltir ilk yariyi onde kapatir, biz biraz toparlarsak ikinci yari beraberligi yakalariz belki diye dusunuyordum. Tamamen ters kose oldum

Yine de bence macin hakki beraberlikti diye dusunuyorum, ilk yari biz oynadik ikinci yari siz oynadiniz puanlari paylastik.

Zevkli ve guzel bir derbiydi, olay cikmamasi da taraftarlar acisindan umut verici.

• Her ne kadar geriden gelip 1 puanı kazanmış gibi gözüksekte bu 2 puan kaybetmediğimiz anlamına gelmiyor Beşiktaş her maça 3 puan için çıkıyor ve çıkmalıda ikinci yarıdaki oyunu ilk yarıda da oynasaydık maçta ufak sürprizler olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür1616 -- 25 Eylül 2016; 0:38:40 >
  • Bence rüzgarı arkamıza almışken 3 puanı Cenk'in çıkmasıyla kaybettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recipe For Salvation

quote:

Atibanin sutunu unutmusum ozette izledim evet tek pozisyon bu.

Quaresmanin o acidan musleraya gol atma ihtimali yok. Net pozisyon degil

Taliscanin sutu da keza oyle.

Quaresmanin abuk sabuk ortalarini ve cenkin caprazdan iteledigi pozisyonlari falan sut mu saymislar? Musleranin kurtardigi 3 top var zaten.

• 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum ben.3-5 dakika daha olsa alabileceğimiz maçtı.
  • quote:

Toplam şut
    BJK 17
    gs 8

İsabetli şut
    BJK 7
    gs 3

Şut isabet yüzdesi
    BJK %41
    gs %38

İsabetli pas yüzdesi
    BJK %81
    gs %78

İsabetli pas sayısı
    BJK 357
    gs 129

(Veriler: Maçkolik)

evet hocam haklısınız. Şutumuz yok, oyunumuz yok ama nası olduysa şansa bala beraberlik aldık.

Nasıl bala oynadiysak 18. dakikadan itibaren oyunu eritmeye çalıştınız. gs gibi büyük, kocaman takım oyunu soğutmak için kendinden geçti.

gs nin oyunu toplam eritme süresi: 13 dakika (veri: lig tv)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 25 Eylül 2016; 2:02:48 >

• uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    Galibiyeti kaçıran?

http://www.mackolik.com/Mac/2580950/Besiktas-Galatasaray

Sağ tarafta istatistikler var.
  • istatistiklere bakmayın gs sneijderle 3-0'ı bulabilirdi özete bile koymamışlar onu sonra selçuğun şutu var josue'nin kaçırdığı var baskı yapsakda boş geliyorduk 1 gol atsak gerisi gelir derler ya o ikramı chedjou yapınca gerisi de geldi cenk çıkmasaydı keşke takım ruzgarı almışken turunculu abimin dediği gibi sahada kalması lazımdı

O değilde bu muslera 2 maçtır atibanın toplarını inanılmaz şekilde çıkarıyor çok acayip bir kaleci muslera ya sakın satmayın gs'ye böyle kaleci bir daha gelmez turkiyeye gelmez yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 25 Eylül 2016; 2:11:29 >
  • Maçın hakkı beraberlikti iki tarafta 1 er puan kazandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Recipe For Salvation

quote:

Hocam yalanin da bir siniri var hani yalan yanlis birsey yaziyorsun bari abartma attigin yalani
    Istatistikler
    Toplam sut
    Bjk 17
    Gs 14
    Kaleyi bulan sutlar
    Bjk 7
    Gs 7
    Kornerler
    Bjk 8
    Gs 8
    Iki takimda oldukca iyi idi ilk yari Gs ikinci yari Bjk ama maci kaciran taraf maci 2:0 öne gecen taraftir bu herzaman böyledir kim önde olursa olsun ister bal ister bilek gücü ister sike fark etmez

• Bence Puandan Çok Takım Kazandı
    Tebrikler BEŞİKTAŞK ;)
  • Gs daha iyi oynadı. İlk yarı kapanarak 2 gol buldular. 2. Yarı önde basarak 2 gol yediler. Yasin ve sabrinin kanadı otoban oldu. Hoca daha erken değiştirmiş olsa onları gs maçı alırdı. Yasin dünyanın en gereksiz futbolcusu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.