+1 rebırth raptor bır sey deıl ben rom +8 prıest shell gordum tezgahta ama paranın gozu kor olsun olece bakakaldım
arkadasım beramusda satıo +7 raptor ama reduce
artık o kadar düşdümü yaaa.para olsada çeksek.bnde bi item çektim ama +5 cleaver 2m idi onu çektim
paranın gözü kör olsun oyun hakkaten türkiyenin ekonomisiyle aynı zenginler eziyor gene milleti enflosyan çok yüksek uskoda valla ben +5 cleaverin 500k ya satıldığını bile gördüm oda görev bugundan işte piyasada cleaver bol olunca fiyatlar düşüyor ama bug düzelirse +5 cleaverları +5 destroyları 10 milyondan aşağı bulmak zor artık ya bide bu raptor görevi lwl kaçta çıkıyor?
kimsede nakit yokki çeksinlerr
3 hafta once +1 rebirth raptoru xıgenonda 30 gp ye almıştım işte usku nun bu olayını sinir oluyorum
offf offfffff
Fiyatların düşmesi dupe olması değil dupe olmamasıdır. Kimsede nakit yok dies battı şuan, +8 md 9 gb raptor bişeymi be
quote:
Orjinalden alıntı: major24
ben raptoru 499,999,999 dan zor sattım d1 de glave +8 raptordan daha ucuz bu sıralar (bazıları öylesine 800den koyuyor) glave+8 i 350m e de gördüm
hatta shard+7 yi de 350 ye gördüm ama param yetmedi alamadım 1 sonraki gün 390dan aldım 40m zarar
arkadaşlar diesde +0 pp ne kadar bilen var mı
arkadaş acaaip sallamışın ha +7 şardı sen nerde 350m a buluyon eer o kadar ucuz olsaydı herkez eline şard alırdı
quote:
Orjinalden alıntı: major24
ben raptoru 499,999,999 dan zor sattım d1 de glave +8 raptordan daha ucuz bu sıralar (bazıları öylesine 800den koyuyor) glave+8 i 350m e de gördüm
hatta shard+7 yi de 350 ye gördüm ama param yetmedi alamadım 1 sonraki gün 390dan aldım 40m zarar
herşeyi görmüş pp+0 ı görmemiş
evt diez piyasası çok düştü önceden +8 md +8 glave +8 çhitinler pazara konuodu şimdi yinede azıcık fiyatlar yükseldi o zmn para olcaktı taş gibi bi çar açardık
quote:
Orjinalden alıntı: sadulayev
+3 hell breaker 600m :D +5 priest pendant gördüm (uniqu idi eminim ama priest pendatnıdı hatılamıom !rebirth raptor 800m +6çitin shiled 99999999 herşey piasada roll back olmıcanı bilsem hemen çekecem +3 hell breaker ve +8 priest seti
yavaaaaş coşma
muahah cs +6 nın ne işi var merchantta
ytl olarak +6 cs 450 500ytl
O da birşey mi şuan +1 Rebirth Raptor 1 Gb Old RoL 1,5 Gb - Orjinal RoL 4 gb, +8 Raptor 6 Gb, +8 Shard 8 GB I.Belt pazarda
quote:
Orijinalden alıntı: CaLiG0ula
O da birşey mi şuan +1 Rebirth Raptor 1 Gb Old RoL 1,5 Gb - Orjinal RoL 4 gb, +8 Raptor 6 Gb, +8 Shard 8 GB I.Belt pazarda
hadicanim.avi
quote:
Adam taaa 2006 lardan gelmiş. Vurun ölsün
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: major24
satmasaydın dursaydı raptor yakında 70 gb olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Krothu
eet arkadaşlar tanlış duymadınız az önce dies 3 e girdim baktım adam +1 rebirth raptor satıyo parasına bakem derken dc oldum:((((88belki bazı arakadaşlarımız bunda ne war diebilir mama böle bişi ilk defa görüyom wallaaaaaa