Şimdi Ara

+1 rebirth raptor pazardaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eet arkadaşlar tanlış duymadınız az önce dies 3 e girdim baktım adam +1 rebirth raptor satıyo parasına bakem derken dc oldum:((((88belki bazı arakadaşlarımız bunda ne war diebilir mama böle bişi ilk defa görüyom wallaaaaaa

• fiyatlar baya düştü nedeni dupemi acaba
  • hem dupe hem parasızlık para alsamda fırsattan hemen alsam elime üstüme başıma biseler
  • pardon arakadaşlar yazıdım ama resim çok işte resim

+1 rebirth raptor pazardaaa
  • +1 rebirthi gec +8 MD ler +8 glaveler +8 chitinler pazarda bi arkadas ROL(Ring OF Life) ın diezde pazarda olduunu soledi forumdan ama pek inandırıcı gelmedi o kadar da olmaz yane yuhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: dolu_serwer

eet arkadaşlar tanlış duymadınız az önce dies 3 e girdim baktım adam +1 rebirth raptor satıyo parasına bakem derken dc oldum:((((88belki bazı arakadaşlarımız bunda ne war diebilir mama böle bişi ilk defa görüyom wallaaaaaa

Diesden bahsettiğinin farkındasın diil mi ?

• iiiii cok güzel de aynısını cyhper de bende gördüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cypher' da 2 gün önce biri bana pm attı ve elindeki +8 horna +1 rebirth raptor veriim dedi trade attı ve bende +8 hornu koydum takas yaptık sonra full 9 a sattım zuhahahah ya dupeydi yada oyunu bilmiodu
  • diezde +7 raptorun piyasası 700m falan
  • vayyy +1 rebirt raptor hadi bayram başladı bugun tatil pot bayramı luferde potlar bedava ark +1 rebirt raptor gördü oleyyyyyadam +1 rebirt raptor gördüm die kafayı yicek areste hergün +8 görüom senin +10 cs gördünün bir düşünüomda o zaman buraya topic açamkatan kafayı yersin ayrıca topic gereksiz

• Nedeni dupe değil! Görev bug 1. nedeni götüren götürdü ve ucuz ucuz satıyorlar işte ve 2. nedeni ise piyasada dupe olmadığı için para artık tükendi. Millet pot alacak parayı zor buluyor ve yakında herşey pazara düşer bu gidişle! Eeee olması gerekende bu zaten adam 999.999.999m diye bir sınır koymuş merchanda ve satılacak en pahalı itemı ise olur olurda 2.1 milyar olur onuda trade yaparlar diye düşünerek böyle sınırlamalar getirmişler ama Türkler usko ya hakim olduğu için herşey ytl ye dökülmüş 200 gb ye itemlar havada uçuşuyor ve tam bir rezillik! Türkiyenin ekonomisine çevirdik bir oyunun ekonomisini bile! Bizden korkulur valla. JAPKO da +21 Rebirt Shard, Raptor, Elixir pazarda peki neden? Çünkü adamlar oyunun bilincinde kendilerini ve karşısındakileri yormuylar sırf bir sanal malzeme yüzünden! Keşke bizde de böyle olsa! Zaten olması gerekende budur! Sonuçta legal yollardan kimse 2-3 ay dışında öyle kolay kolay 999.999.999m para kasamaz! ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 12 Ekim 2006; 17:40:01 >

• raptor veren görevmi var ?

dieze de ne zamandır var

ayakta uyuyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

raptor veren görevmi var ?

dieze de ne zamandır var

ayakta uyuyon

+8 md ler +8 glave ler bu kadar düşünce malum onlarda düşüyo
  • valla sana bi günaydın demek isterim bu arada +8 glave 400m gördüm diesde daha az var mı
  • nolcak ya millet +8 md koyuyo pazara sen ne diosun
  • ben raptoru 499,999,999 dan zor sattım d1 de
    glave +8 raptordan daha ucuz bu sıralar (bazıları öylesine 800den koyuyor)
    glave+8 i 350m e de gördüm

hatta shard+7 yi de 350 ye gördüm ama param yetmedi alamadım
    1 sonraki gün 390dan aldım 40m zarar

arkadaşlar diesde +0 pp ne kadar bilen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: major24

ben raptoru 499,999,999 dan zor sattım d1 de
    glave +8 raptordan daha ucuz bu sıralar (bazıları öylesine 800den koyuyor)
    glave+8 i 350m e de gördüm

hatta shard+7 yi de 350 ye gördüm ama param yetmedi alamadım
    1 sonraki gün 390dan aldım 40m zarar

arkadaşlar diesde +0 pp ne kadar bilen var mı

Fiyatlar acaip düsmüs yaw

• +3 hell breaker 600m :D +5 priest pendant gördüm (uniqu idi eminim ama priest pendatnıdı hatılamıom
    !rebirth raptor 800m
    +6çitin shiled 99999999
    herşey piasada roll back olmıcanı bilsem hemen çekecem +3 hell breaker ve +8 priest seti
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

+5 priest pendant gördüm
    +6çitin shiled 99999999

Biraz fazlamı sıktın ne ? +0 cs pazara konmazken sen +6 sını görüyorsun ?

Ve +5 pp ?

Ama eğer gerçekten bunlar doğruysa bu oyunun vay haline..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

valla sana bi günaydın demek isterim bu arada +8 glave 400m gördüm diesde daha az var mı

cypherde +8 glaveyii adam 85m ye satıyorduu ama ne yazıq bende 85 değil 1 m para kalmamıştıı alamadım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.