Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 1 SENE DAHA GARANTİLİ TERTEMİZ C7 PRO 64GB \ 4 GB Satın Al 18 Kasım 2018 14:49 1 1 1 SENE DAHA GARANTİLİ TERTEMİZ C7 PRO 64GB \ 4 GB 14.11.2017 tarihinde tarafımdan MİGROS'tan alınmıştır.Aşağı yukarı 1 SENE daha garantilidir.Sorunsuz, sıkıntısız kullandığım cihazdır.Sadece İPHONE'a geçeceğim için satılıktır.Almak isteyen kişi telefona dilediği gibi test yapabilir ve gönül rahatlığı ile alabilir.Alındığı günden bu yana kırılmaz cam ile kullanılmıştır.Kozmetik olarak sadece kasa köşelerinde 2 adet eziği vardır.Fotoğraflarda göstermeye çalıştım.Onlarda benim elimdeyken masanın köşelerine çarpmamdan kaynaklıdır.Belli belirsizdir.Zaten kılıfla kaplandığından gözükmemektedir.Telefonun Orjinal : KUTUSU, BELGELERİ, KULAKLIĞI ve ŞARJ ALETİ DURMAKTADIR.Her şey eksiksiz ve tamdır.Pazarlık payım vardır.İhtiyacı olana tertemiz telefon...TELEFONUN ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDADIREkrAn Boyutu : 5.7"Ekran Çözünürlü : 1080x1920 pxArka Kamera : 16 MPÖn Kamera : 16 MP4G : VarDahili Hafıza : 64 GBArttırılabilir : VarRAM Kapasitesi : 4 GBBatarya Kapasit : 3300 mAhHızlı Şarj : VarParmak İzi : VarÇift Hatlı : VarDokunmatik : VarBluetooth : VarWi-Fi : Varİşletim Sistemi : Android 8.0GPS : VarÇıkış Yılı : 2017İşlemci (CPU) : Cortex A53İşlemci Hızı : 2.2 GHzÇekirdek Sayısı : 8Chipset : Snapdragon 626USB Türü : USB Type-CSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Kasım 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul, Pendik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LENOVO İDEPAD 320 - 15 ABR (A12 7THGEN-R7 M440-8 G 1 SENE DAHA GARANTİLİ TERTEMİZ C7 PRO 64GB \ 4 GB GALAXY J7 PRİME GOLD G4 H515TR 32 GB ROM / 3 GB RAM SORUNSUZ