Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LENOVO İDEPAD 320 - 15 ABR (A12 7THGEN-R7 M440-8 G Satın Al 28 Haziran 2019 19:12 1 1 LENOVO İDEPAD 320 - 15 ABR (A12 7THGEN-R7 M440-8 G -Bilgisayar 2018 Ocak çıkışlıdır.Normalde 4 ay daha garantisi vardı.Fakat ben kendim termal macununu yeniledim. Temizlik bakımını yaptım.Garantisini bitmiş sayabilirsiniz.-Hiç bir sıkıntısı sorunu yoktur. Zaten çok az kullandım işten güçten dolayı vakit bulamadım. Bilgisayarı görünce temizliğinden ne demek istediğimi anlayacaksınız.-Bilgisayarı kullanmadığımdan boş boş durduğundan satıyorum.-Fiziki kondüsyonu 10 üzerinden 10 alır.-Almak isteyen kişi İşlemci, RAM, Ekran Kartı ve Hard Diskine istediği gibi bakıp kontrol edip çalıştırıp stres testlerine sokabilir.-Sadece Bilgisayar ve Orjinal Şarj aleti vardır.-Uzun yıllar götürecek bir bilgisayardır.-Lisanslı Windows 10 yazılımı vardır.Alan kişiye Fabrikadan çıktığı ilk gün gibi teslim edilecektir.-Üzerinde ki StationWagon araba Sticker'ını kendim yapıştırdım, görsel amaçlı...* AMD A12-9720P RADEON R7, 12 COMPUTE CORES 4C+8G 2.70 GHz (Ekran Kartı Destekli İşlemci)*AMD RADEON R7 M440 (Harici Ekran Kartı)*8 GB DDR4 RAM*1 TB HDDŞehir dışına PTT kontrollü teslim ile gönderebilirim.Komisyonu alıcı karşılaması üzerine GET ilan açarım.Pazarlık Sünnettir..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LENOVO İDEPAD 320 - 15 ABR (A12 7THGEN-R7 M440-8 G 1 SENE DAHA GARANTİLİ TERTEMİZ C7 PRO 64GB \ 4 GB GALAXY J7 PRİME GOLD G4 H515TR 32 GB ROM / 3 GB RAM SORUNSUZ