Şimdi Ara

1 senede para biriktirip oyun pc toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye üniversite sınavına girecem hem de kendi başıma güzel bir pc toplamak istiyorum. Şuanda zaten ps4 var çok bunalirsam onda takılırım(ona da fırsatım olursa) benim sorum 4000 tl ile tüm oyunlari acacak bir pc toplayabilir miyim? Klavye mouse kulaklık monitor de bu fiyata dahil olursa yeter mi yoksa sadece 4.000 tlyi mi kasaya yatirmaliyim?

Bir de ekran karti olarak bir senede çok sey değişir mi hangi ekran kartını ve markasını önerirsiniz? Islemci intel i7 serisini düşünüyorum.

Cevaplariniz icin simdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Degil 4000 3000 e de bilgisayar toplanir her otunu acacak. 8000 e de. Kisisel tarmin meselesi. Fullhd de her sey ultrada 3 k lik sistem calistiriken eitcher 3 u witcherin sacina atinin kilina efekt eklemek istersen 4k ya cikiyor fiyat. Hani diyecegim su ultra takintisi olmasin. AA acmiyiver yeri geldiginde 2 sene cok temiz oyun oynarsin 4 k lik bilgisayarla. Gtx 660 kullaniyorum. Oynamadigim oyun yok. E witcherin sakallari bilmem ne efektleri kapali. Antialasing kapali mutluyum:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Şimdi elimde konsol da var yeni aldım bir iki oyun var zaten gtaya başladım başka oyuna fırsat bile olmuyor ama gene pc alasim da var sizce pc mi toplim bir sene bekleyip yoksa ps4'e mi yatırım yapim?

• Ben konsol sevmiyorum. Ama sizin bileceginiz is bazisi da pc sevmez. Eger kaliteli bir tv niz varsa konsol da olabilir. Ama ben pc seviyorum duygusal bir yorum benimki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Ben konsol sevmiyorum. Ama sizin bileceginiz is bazisi da pc sevmez. Eger kaliteli bir tv niz varsa konsol da olabilir. Ama ben pc seviyorum duygusal bir yorum benimki

Anladım teşekkür ederim cevaplariniz için

• rktsky kullanıcısına yanıt
    Ben de yakın bir zamanda PC parçaları toplamayı düşünüyorum şöyle söyleyeyim.

Eğer ki seneye toplamayı dusunuyorsan zaten paranı biriktirdikten sonra almaya yakın burada konu acman daha sağlıklı olacaktır. 1 sene sonra yeni nesil ekran kartları gelebilir, mevcut kartların fiyatları dusebilir belli olmaz.

4000 TL ye güzel bir sistem toplanır fakat işlemci olarak i7 düşünme. Sonuçta oyun için alacaksın i5 alıp artan paraya ekran kartını daha ust secersin. Şunu al bunu al demiyorum seneye alacagim diyorsun çünkü.

• Hocam 120, 144Hz tadı bir baska. Acayip keyifli oluyor. Ben olsam PS'yi bile satarım o derece

• Egehanß kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam o zaman ben paramı biriktirip bir pc alim. Zaten doğru düzgün bilgisayarim da yoktu. Bir daha ps4'e oyun parası vermim o zaman.

• Mr Reese kullanıcısına yanıt
    Ben konsollari çok seviyorum ne kadar oyunları,abonelikleri pahalı olsa bile. Suana kadar orda oynadığım oyunların heyecanını pcde yaşamadım(belki iyi bir bilgisayarim yok ondandir) ve kurduğum iyi arkadaşlıklar var o yüzden satma taraftarı değilim. Sınavı kazandığım zaman ikisinde de oyunumu oynayıp keyfime bakarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.