Şimdi Ara

1 senedir çözülemeyen net problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • açtığım kaçıncı konu hala faydalı bir bilgi yok

kısaca arkdslar

nete tek kendim girdiğim zaman sıkıntı yok.bir arkadaşım ipadi ile bağlandığında nete ve birşeyler indirmeye başladğında bendeki internet 3-5 dk da 1 kopup kopup geliyor.
    bugün ise kendi pc min yanında başka bir pc acarak indirme yaptığımdada net kesildiğini gördüm hemde sadece bende değil 2 bilgisayarda da net kesiliyordu.

arkadaşlar;şu sorun için çıldırıyorum yardım edecek kimse yokmu hatanın nerde olduğunu bulupda söyleyebilecek.online oyunlarda kaybettiğim oyunlar sinirlerimi bozuyor bu yüzden cıldırıyorum yahu netin kesilmesine nerdedir sorun gerkirse şu 192.168.1.1 sitesindenki bilgilerlede size yardımcı olabilirim yeterki bi çzümü olsun şu lanet internet kesilmesinin

• Modem firmware güncellemeyi denedin mi?
  • modemin hakkında pek bilgi vermemişin.

tahminim modeminizin markası huawei,bu marka modemlerde bu çok oluyor özellikle hg521 de, download yada video açılınca anlık bağlantı kesilmeleri, yazılım güncellemesi ile çözüldüğünü söylüyorlar ama elimde bu modemden vardı fakat olmamıştı, daha üst modellerinde ise fazla sorun olmuyor nadir. ama bu markayi önermem hiç kimseye özellikle online oyun oynayıp download sık sık yapanlara.

farklı bir modem deneme fırsatınız varsa ödünç alabileceğiniz onunla bir deneme yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 23 Nisan 2015; 4:15:18 >
  • Bence modemden kaynaklanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tp linkten alıyorum modemi markası

td W8951ND

3 ay önce güncellemiştim firmware yi fakat güncelleştirmeden sonra bile sorun devam ediyordu. ki 1 sene oldu hala aynı sorun var ne yapmalıyım...?

bu konu icin actıgım bir önceki başlığım;
    http://forum.donanimhaber.com/m_102015160/f_//tm.htm#102099227
  • samurlu S kullanıcısına yanıt
    baska modem denedinizmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır denemedim,

aslında evde olan 1 modemim daha var.bu kullandıgım net dsmarttan. diğer modemi takınca ttnet sayfası falan açılıyor becerememiştim onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samurlu S kullanıcısına yanıt
    ttnete ayit dediginiz modeme reset atin..sonra arayuze girip dsmart kullanici bilgilerini girin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende D-Smart'ın verdiği modemde benzer sorunu yaşadım. Telefon açtım, 1 hafta çözemediler uğraştırdılar. Kaldırıp attım.
    Tekrar Cisco modemime döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Bende D-Smart'ın verdiği modemde benzer sorunu yaşadım. Telefon açtım, 1 hafta çözemediler uğraştırdılar. Kaldırıp attım.
    için

onu nasıl yapmalıyım forumda bir konusu cartı curtu varmıdır,eski modem dediğimin elimde cd si yok çünkü ?
    birde şuanki modemimde bulunan ayarları kaydetmeliyim değilmi? eski modemde kullanmak birdebu elimdeki airties rt 206 TTNET INTERNET
    bir sıkıntı olmaz demi d-smart net ile kullanabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurlu -- 23 Nisan 2015; 10:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Bende D-Smart'ın verdiği modemde benzer sorunu yaşadım. Telefon açtım, 1 hafta çözemediler uğraştırdılar. Kaldırıp attım.

ewet dediğiniz gibi eski airties modemime dönecektim

Resetledim giriş yaptım yeniden kurulum yapacaktım adsl kullanıcı adı ve şifresi istedi.12931213@DSMART GİBİ BİR kullanıcı adım vardı rakamları yazdım fakat yan kutucukta bulunan ttnet değişmiyor bir türlü orasını sabit yapmışlar sanırım değişmiyor orası

modem markası airties v206
  • ttnet kilidini kaldırmak için airties in sitesinde var nasıl yapacağınız linki bu

http://www.airties.com.tr/ttnet/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.