Bildirim
1.4 mpi kronik sorunları var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1.4 mpi motor ve tork konvertörlü şanzıman ikilisi sorunsuzluğu ile biliniyor. Bildiğim bir kronik sorunu da yok. İkinci el alıyorsanız iyi baktırın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Motorda sorun yok hocam 1.2 bile gayet iyi lpg uyumlu şanzıman 6 ileri sanırım sorunsuz yıllarca kullanırsınız motor yağını üretici hangi specleri tavsiye ediyorsa onu kullanın -
Yok ne olacak klasik atmosferik motor bunda kronik sorun olmaz yeni bir teknoloji değil bir zahmet olmasın.
Sanziman da ayni mantık en basit en sorunsuz model.
Kappa2 motor 2011 den beri cesitli hundai kia larda kullanılan bir motor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Aralık 2024; 19:37:24 > -
1.4 MPI motor ve 6 kademeli tork konvertörlü şanzıman kombinasyonunu 2 yıl/ 27.500 Km'dir LPG'siz olarak Bayon Elite'de çoğunlukla dur kalk/kısa mesafe kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Zaten sorun çıkaracak arıza yapacak pek bir aksamı yok. Yağına suyuna bakıp, düzenli bakım yaptırırsanız bu kombinasyon ölümsüzdür :)
-
Motorun hiç bir kroniği yoktur ben at gibi kullandım 2022 bayon aracım da 64.000 km yaptım ne yağ eksiltti egea gibi ne problem çıkardı.
LPG ile kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X