Şimdi Ara

1 senemi aldı ama değdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
10
Favori
4.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tasarım daha ıyı olablır yanı katgorılere ayırablrsen daha bı duzenlı olur, derslere gırıldıgnde menu nun ustunde flash alanı var yanı onu menubarın altına al derım ve banner gecıslerı devam etsın bıde centerlarsan daha ıyı olur o bolum bunlar yvas yavs oturur zaten ıyı olmus gelsrse cok daha ıyı olur, ama ıcerık bılgıler cok ıyı gercekten cok yardımcı olur bu blgıler gelıstrmek ıcın takp edcem sreklı cok tsekkrler basarılar
  • Tasarım haricinde iyi.
  • yer imi ekledim. günlük bir sayfa bitiririm. sindire sindire
    tebrikler, başarılar.
    tasarım konusunda diğer arkadaşlara da katılıyorum.
  • tasarımı bir an önce değiştirmen dileğiyle. hiç değilse logoların üstüne paintle yazı yazma. vede anasayfayı ortala sola dayalı olmasn.
  • Gayet iyi
  • mesajım dursun yararlanırım saol paylaşım için
  • çok güzel bir site bütün konular var sitenin aylık geliri ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

tasarım daha ıyı olablır yanı katgorılere ayırablrsen daha bı duzenlı olur, derslere gırıldıgnde menu nun ustunde flash alanı var yanı onu menubarın altına al derım ve banner gecıslerı devam etsın bıde centerlarsan daha ıyı olur o bolum bunlar yvas yavs oturur zaten ıyı olmus gelsrse cok daha ıyı olur, ama ıcerık bılgıler cok ıyı gercekten cok yardımcı olur bu blgıler gelıstrmek ıcın takp edcem sreklı cok tsekkrler basarılar

Üstad dediklerinizi not aldım iyileştirmelerde tavsiyelerinizi uyguluyacağım
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

takip

Takip nedir üstad :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birol Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

takip

Takip nedir üstad :))

Takip konuyu takip etmektir bir nevi follow yani konuda ne olup ne bitiyor "Cevaplanan Mesajlarım" bölümünden görüyorum.
  • bu siteden ne kdr goturuyosun reklam fln almıssın
  • quote:

Orijinalden alıntı: koltuk06

ingilizce dil bölümündeyim bu site işe yara mı ki hala eksiklerim var. bide nereden başlayacağız bu sitede

http://www.ingilizce.be/baslangic.html

Burdan başlayabilirsin koltuk06
  • Bende mi sorun var bilmiyorum ama şuan siteye giremiyorum.

Edit: Şimdi giriliyor..

Birde 1 numaralı kural cümle yapısıdır: ÖZNE+FİİL+NESNE. Burayı böyle yazmışsınız. Ben ortaokul ve lisedeyken bunlardan hiç anlamıyodum. Şimdi birde ingilizce özne-fiil-nesne olunca sıkıntı olacak benim için.

Not: Oyunlardan ve film, dizilerden öğrendim az çok İngilizce.

Siteden felan pek anlamam ama güzel olmuş.. Emeğinize sağlık. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 27 Eylül 2011; 20:13:36 >
  • Emeğine sağlık.İçeriği güzel bir siteye benziyor.
  • site güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Bende mi sorun var bilmiyorum ama şuan siteye giremiyorum.

Birde 1 numaralı kural cümle yapısıdır: ÖZNE+FİİL+NESNE. Burayı böyle yazmışsınız. Ben ortaokul ve lisedeyken bunlardan hiç anlamıyodum. Şimdi birde ingilizce özne-fiil-nesne olunca sıkıntı olacak benim için.

daikataNa~

Dostum 3 ay içinde konuları sırası ile çalışanlar ingilizce konuşup yazacak dinlediğinde anlayacak iddialıyım çünkü Türkiyeye ingilizceyi öğreten insanlarla çalişiyorum.

Öncelikle bana bu büyük projemde büyük destek veren değerli hocalarım Kamil KIRDI ve Ebu Bekir ATALAYA Teşekkür ediyorum ve yine video ve yazılı dersleri ile çok faydalı projelerini bu projede paylaştığım Yedi tepe üniversitesi öğretim üyesi değerli hocamız Ekrem UZBAYA ve İngilizce öğretmeni Özkan ÇELEN hocamızada katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla

• Hocam tebrik ederim çok güzel bişey yapmışsın.Ama sanırım ileri seviyeler için pek fazla içerik yok daha çok başlangıç seviyesi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birol Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Bende mi sorun var bilmiyorum ama şuan siteye giremiyorum.

daikataNa~

Dostum 3 ay içinde konuları sırası ile çalışanlar ingilizce konuşup yazacak dinlediğinde anlayacak iddialıyım çünkü Türkiyeye ingilizceyi öğreten insanlarla çalişiyorum.

Öncelikle bana bu büyük projemde büyük destek veren değerli hocalarım Kamil KIRDI ve Ebu Bekir ATALAYA Teşekkür ediyorum ve yine video ve yazılı dersleri ile çok faydalı projelerini bu projede paylaştığım Yedi tepe üniversitesi öğretim üyesi değerli hocamız Ekrem UZBAYA ve İngilizce öğretmeni Özkan ÇELEN hocamızada katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla

Valla içeriği başlangıçta olanlar için iyi gibi.. Ama bende anlayamayacak bi potansiyel var, neden bilmiyorum ama öyle yani.:D

• Forum kurmanızı öneririm ayrıca site güzel olmuş

Edit: Ayrıca siteyi ortalamanınıza öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 27 Eylül 2011; 20:27:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.