emek harcamışsın şimdi mundar etmek bize yakışmaz ama biraz daha farklı bir tasarım ve kategorize etmeye özen göstermelisin dostum linklerin yeni sayfada açılıyor pek kullanışlı değil bu bakımdan, ayrıca sağda solda reklam vs. düzenleme yapman lazım reklam koyma demiyorum ama daha düzenli bir reklam sistemin olması lazım, videonun gösterildiği sayfalar align="center" iken =) anasayfan sola yaslanmış halde tek tip daha sade ve düzenli bir tasarıma geçmen lazım.
Evet ince ayar lazım siteye.
Emeğine sağlık ,yararlı bir siteye benziyor.
quote:
Orijinalden alıntı: rizabardakci239
emek harcamışsın şimdi mundar etmek bize yakışmaz ama biraz daha farklı bir tasarım ve kategorize etmeye özen göstermelisin dostum linklerin yeni sayfada açılıyor pek kullanışlı değil bu bakımdan, ayrıca sağda solda reklam vs. düzenleme yapman lazım reklam koyma demiyorum ama daha düzenli bir reklam sistemin olması lazım, videonun gösterildiği sayfalar align="center" iken =) anasayfan sola yaslanmış halde tek tip daha sade ve düzenli bir tasarıma geçmen lazım.
rizabardakci239 önerilerini tek tek not aldım sırası ile uygulamaya çaşılcam dostum çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: cakaltmfb
Emeğine sağlık ,yararlı bir siteye benziyor.
cakaltmfb çok sağol dostum ilköğretim ve lise için çok faydalı dersler videolar testler sunumlar hazırladım manyak derece faydalı .
Eve gidince bir bakayim
Emeğine sağlık takipteyim.
Güzel.
Emeğine sağlık.
Yarında muafiyet sınavım var iyi oldu bu akşam bakarım site güzele benziyor yalnız ben beğendim.
quote:
Orijinalden alıntı: Lenz
Yarında muafiyet sınavım var iyi oldu bu akşam bakarım site güzele benziyor yalnız ben beğendim.
Hocam çok teşekkür ederim inşallah ingilizce ile ilgilenen herkese çok faydası olucak eşe dosta tavsiye etmeni özellikle rica ediyorum.
Saygılarımla.
güzell. ama okul dersleri geçen yıldan kalan eksikler felan derken sanırım ingilizceye zaman ayıramıyacam ama boş vakitlerimde girip bişeyler öğrensem fena olmaz
tüm tarayıcılarda denedim giremedim siteye. sorun var sanırım
eminmisin ? ben bütün tarayıcılarla deniyorum sorunsuz girdim ama yeniden denersmisin bi
TKİPPP
Güzel olmuş.
ingilizce dil bölümündeyim bu site işe yara mı ki hala eksiklerim var. bide nereden başlayacağız bu sitede
quote:
Orijinalden alıntı: Birol Çakır
eminmisin ? ben bütün tarayıcılarla deniyorum sorunsuz girdim ama yeniden denersmisin bi
Şimdi düzeldi hocam teknik bi aksaklık vardı sanırım o anda.
iyi de bu site zaten uzun zamandır yokmu ki?
sitede güzel bilgiler var takip edeceğim ama temayı daha güzel bir şey yaparsanız daha güzel olur.