Bildirim
1. serverda grade bug ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
düzelir düzelir -
benim clanda da a1 de eski clan simgesi çıkıor a2 ve a3 te yeni clan simgesi :) ilginç... -
kardeşimede pelerin bug oldu klanı olmamasına rağmen ardreama gitti ve sırtında pelerin oluverdi çıktığında duruyordu bütün haritalara geçiş yaptık hala duruyordu bide oyundan çıkalım girelim duruyomu bakalım dedik baktık yok ama güzel bişidi clansız pelerinli char KO Kafayı Yemeye Başladı yakında charlar ellerinin üzerinde yürümeye başlar eline kılıç alanlar ok atmaya başlarsa hiç şaşırmayın -
Böle buglar oluo arada sırada bende manesteyim bigün mousenin sağ tuşa basınca kendiliğinden pot basıodu napcam şaşarıdım bende pou skıll yerinden çıkardım.Bazenleride kimsenin pazarına bakamıodum -
cevaplar için tşk. ben bekleyecem yarına kadar.düzelmezse tekrar kurarım clanı napalım :/ -
hey gidi biz aynı serverde aynı clanda ark var yan yana duruyoruz bende g3 onda g2 görünüyordu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X