Şimdi Ara

1. serverda grade bug ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün kurduğum clanım şu an m2 ve m3te grade2 olarak görünüyor. ama m1de hala grade5. sıralamada da var clan. acaba bu bug düzelir mi yoksa tekrar mı kurmam gerekiyor clanı ?

• düzelir düzelir
  • benim clanda da a1 de eski clan simgesi çıkıor a2 ve a3 te yeni clan simgesi :) ilginç...
  • kardeşimede pelerin bug oldu klanı olmamasına rağmen ardreama gitti ve sırtında pelerin oluverdi çıktığında duruyordu bütün haritalara geçiş yaptık hala duruyordu bide oyundan çıkalım girelim duruyomu bakalım dedik baktık yok ama güzel bişidi clansız pelerinli char KO Kafayı Yemeye Başladı yakında charlar ellerinin üzerinde yürümeye başlar eline kılıç alanlar ok atmaya başlarsa hiç şaşırmayın
  • Böle buglar oluo arada sırada bende manesteyim bigün mousenin sağ tuşa basınca kendiliğinden pot basıodu napcam şaşarıdım bende pou skıll yerinden çıkardım.Bazenleride kimsenin pazarına bakamıodum
  • cevaplar için tşk. ben bekleyecem yarına kadar.düzelmezse tekrar kurarım clanı napalım :/
  • hey gidi biz aynı serverde aynı clanda ark var yan yana duruyoruz bende g3 onda g2 görünüyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    LOL ve Drop Hack
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.