Şimdi Ara

+1 Takı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bişeyi çok merak ediorum.+1 Magic takılar 30-40 M dan gidior bunlar bi işe yarıomu yoksa sadece dalgasına mı o kadar pahalı yardımlar için tşk.

• Onları Alan Salak Bence Ya da Zor Çıkıyor Diye Alıyolardır
  • +10 takıları +1(+11 de diyebiliriz) e upgrade etmek için lazım +1 takılar
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 7 Mayıs 2006; 11:20:50 >
  • harbi ezik siniz ya +1 takılar +10 olan takılara ek bonus eklemek için kullanılır
  • YAW +1 TAKILAR İŞE YARAMAZZ. ZATEN UPGRADE İTEMDE YAZMIYO ÜSTÜNDE RARE ONLAR AT ÇÖPE YANİ
    +10 3 TANE TAKIYI BASARSANIZ 12 BONUS VE 1 BONUS OLUR +12,1
  • Ya bu Takılara ne Zaman Basabiliyoruz peki kardeş ve nasıL Basılıyor Anlatırmısın Kardeş????
    quote:

Orjinalden alıntı: altanns

+10 takıları +1(+11 de diyebiliriz) e upgrade etmek için lazım +1 takılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +8 Raptor vs +5 Reb Raptor Olympia
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi işe yaramas sadece koleksiyon...
  • Öyle bir şey yok uydurmayın.3 tane +10 takı alırsın upgrade yaparsın olursa +11 olur.+1 takılar işe yaramaz (uniqeler hariç tabii )
    quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

harbi ezik siniz ya +1 takılar +10 olan takılara ek bonus eklemek için kullanılır

quote:

Orjinalden alıntı: altanns

+10 takıları +1(+11 de diyebiliriz) e upgrade etmek için lazım +1 takılar

Öyle bir şey yok uydurmayın.3 tane +10 takı alırsın upgrade yaparsın olursa +11 olur.+1 takılar işe yaramaz (uniqeler hariç tabii )

• biri pazara 9999999999 dan koymuş gm alır die bekliodu
  • Asıl ezik sensin.. +1 takı hiçbir işe yaramaz çok biliosan bana +10 takıya bonus bassana.. +10 takıya bonus eklemek için 3 tane +10 takıyı koyarsın +12 +1 (bonus gelir HP MP) Areste bizzat kendim yaptım full takılarım bu şekilde görmek isteyene memnuniyetle gösteririm.. EZİKMİŞ

Bu arada bi arkadaş 3 +10, +11 olur demiş +11 die bişi yok +12 olur onuda söyleyim

quote:

harbi ezik siniz ya +1 takılar +10 olan takılara ek bonus eklemek için kullanılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi originals -- 7 Mayıs 2006; 13:27:15 >
  • +11 olur.Ben oyunda hiç +12 görmedim.3 tane +10'u basarsan +11 çıkar.12 çıkmaz.Oyunda hiç 12 görmedim .
    quote:

Orjinalden alıntı: originals

Asıl ezik sensin.. +1 takı hiçbir işe yaramaz çok biliosan bana +10 takıya bonus bassana.. +10 takıya bonus eklemek için 3 tane +10 takıyı koyarsın +12 +1 (bonus gelir HP MP) Areste bizzat kendim yaptım full takılarım bu şekilde görmek isteyene memnuniyetle gösteririm.. EZİKMİŞ

Bu arada bi arkadaş 3 +10, +11 olur demiş +11 die bişi yok +12 olur onuda söyleyim

quote:

• Areste oynuyorsan sana bir set göstereyim hepsinide kendim bastım +12

3 Tane +10 Takı basarsan +12 Olur Charımı veririm aksini ispatlayana
  • vet öle bi olay yok
  • Sen ispatla ben sana charımı vereyim..
    quote:

Orjinalden alıntı: originals

Areste oynuyorsan sana bir set göstereyim hepsinide kendim bastım +12

3 Tane +10 Takı basarsan +12 Olur Charımı veririm aksini ispatlayana
  • tamam ares temisin? gel istediğin zaman makeyouhappy benim nick pm at sana ispatlayım.. charınada benim ihtiyacım yok foruma id ve şifreni yazarsın

Bu oyunda hiç +12 görmediysen zaten oynama ha dersenki +11 gördüm o zaman sen KO oynamıon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi originals -- 7 Mayıs 2006; 21:08:47 >
  • ya bu takılar +8de yanıyor ne yapmak lazım yüksek başarı yakalamak için
  • quote:

işte budur
    yarıldım yaaa öyle şey olurmu onları koleksiyoncular alır

• +10 lar (3 tane) upgrade edilince +12 oluyor ayrıva +1 de HP bonus veriyo

olypiada geçen yaptım 3 tane LOW Fur Belt STR +10 bastım, 1 tane +12STR +1 HP bonuslu fur belt oldu yani hem str 12 bonus hemde +1 HP bonus verdi, bi vatandaş da küpeleri yapmıştı olypiada 450m satıyordu
  • +12 den fazla olmuyorumu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.