MERHABA ÖZEL ÜRETİM %100 ORJİNAL 1 TB (980 GB) KINSGTON FLASH BELLEK. UPGRADE DEĞİLDİR. REEL KAPASİTE. İADE GARANTİLİ. FİYATI 350 TL. BEN KENDIM BİZZAT 660 GB YÜKLEDIM. YUKLEYECEK DAHA FAZLA DATA BULAMADIM. YANİ ÜRÜN DENENDİ zeki629@windowslive.com 0 544 337 45 47Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Orient otomatik saat. Birkaç aylık . Tertemiz Samsung A33. Tertemiz pırıl pırıl Quantum adreneline serisi. 2 sene garantili Xiaomi note 11 4/64. Xiaomi garantili
piyasaya çıkmadı. promosyon şirketimize hediye verildi. özel yapım ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Orient otomatik saat. Birkaç aylık . Tertemiz Samsung A33. Tertemiz pırıl pırıl Quantum adreneline serisi. 2 sene garantili Xiaomi note 11 4/64. Xiaomi garantili
1Tb olması imkansız gibi, tabi arkadaş bu durumu ispatlayabilirse kimsenin aklında soru işareti kalmaz...
bu forumdan fatih beye 1 adet sattık. burdakı rumuzunu bilmiyorum. ama ismi fatih bey. geldi test etti elden aldı. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Orient otomatik saat. Birkaç aylık . Tertemiz Samsung A33. Tertemiz pırıl pırıl Quantum adreneline serisi. 2 sene garantili Xiaomi note 11 4/64. Xiaomi garantili