Şimdi Ara

1 TB harddisk onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben yıllardır WD kullanıyorum, hicbir bozulma veya aksaklık görmedim bence WD.
  • Ben de almayı düşünüyorum. Wd 1 tb son kararım gibiydi ama buffalo markasını gördüm, onu araştırıyorum şu an. Fiyatları daha uygun ve kaliteli gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

Ben de almayı düşünüyorum. Wd 1 tb son kararım gibiydi ama buffalo markasını gördüm, onu araştırıyorum şu an. Fiyatları daha uygun ve kaliteli gözüküyor.

fiyat olarak pek bi fark göremedim ben ama kalite olarak nası bi üstünlüğü var ki acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

Ben de almayı düşünüyorum. Wd 1 tb son kararım gibiydi ama buffalo markasını gördüm, onu araştırıyorum şu an. Fiyatları daha uygun ve kaliteli gözüküyor.

fiyat olarak pek bi fark göremedim ben ama kalite olarak nası bi üstünlüğü var ki acaba

Fiyatlar denkmiş hemen hemen pardon. Kalite olarak da şu artısı var diyemem ikisini de kulllanmadım. Herkes wd'ye çok iyi çok sağlam falan demiş zaten. Buffalo pek bilinmeyen ama köklü bir marka. Şu ürün dikkatimi çekti.

http://www.buffalo-technology.com/tr/ministation-extreme-usb-3-0-portable-hdd.html

Sonuçta wd alıp şikayeti olan da çok. Bakınıyoruz biraz daha belki yılbaşı indirim falan da denk gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• WB çok övülüyor. 2,5 inç ise (5400 rpm 190 tl internette) 10 lira fark var onuda kargoya say fiyatı iyi bence. bende wb alıcam 126 tl 500 gb öğrenci işe napalım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAGATE 1TB 2.5 DİSK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.