Şimdi Ara

1 TB lık Disk ile Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlık açıklıyor bende 1 TB lık bir USB disk ile format yapmam gerekiyor. Orjinal iso elimde var ama CD\DVD ile yapamam. Her türlü yöntemi denedim artık sinir oldum ve formatlamak istiyorum. Windows USB/DVD Download Tool çoğu işletim sistemini usb ye yazmak için işe yarıyordu ama benim 1 TB lık diskimi algılamıyor.

• ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP BEKLİYORUM
  • walla senin hdd yi bilmem ama azönce 1tb hdd ile format attım hemde vinrar ile iso yükleyerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: snop02

walla senin hdd yi bilmem ama azönce 1tb hdd ile format attım hemde vinrar ile iso yükleyerek

Nasıl yaptın anlatırmısın ben de aynı şeyi yapmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunları bitiridikten sonra pc yi restart yapıp F8 yapıp usb-HDD seçerek formata başlıyorsun(hızlı boot seçeneği anakartına göre farklı olabilir)
     1 TB lık Disk ile Format 1 TB lık Disk ile Format 1 TB lık Disk ile Format 1 TB lık Disk ile Format

• snop02 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: snop02

bunları bitiridikten sonra pc yi restart yapıp F8 yapıp usb-HDD seçerek formata başlıyorsun(hızlı boot seçeneği anakartına göre farklı olabilir)
     1 TB lık Disk ile Format 1 TB lık Disk ile Format 1 TB lık Disk ile Format 1 TB lık Disk ile Format

Sizin harddiskiniz fat32 miydi yoksa NTFS miydi

• ntfs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.