Şimdi Ara

1 tb maxell 3.5 '' fat32>ntfs dönüştürdükten sonra ortaya çıkan sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Maxell 3.5 '',7200prm gibi kısaca özellikleriyle harici hard diskim var.Fakat blueray,iso 4gb den büyük dosyaları yollıyamıyordum.Bunun nedeninin fat 32 dosya sisteminden kaynaklandığını görünce hemen konuları araştırdım.Ve herkes ntfs'ye dönüştürmeyi önermiş.Ve bu hdd'nin içinde gerçekten önemli verilerim var.Hiçbir yerde kopyası olmıyan hani olur ya.Hatta tüm belgeler vs çok zor topladığım bazı kitaplar aklınıza gelecek herhangi kişisel önemli evraklar neyse.
    Format atıp sıfırlamayı göze alamadığım için diğer yol ile dönüştürdüm.Fakat komutişleminin sonunda "hata kontrolü gerekiyor" gibi bi uyarı aldım sanırsam.Çünkü bitince hemen kapayıp kontrol etmek istedim.Biraz sabırsızımdır.Fakat şimdi diski çok zor görüyor.Görse giremiyorum.Çok vakit alıyor.(not responding) fısıltıları kulağıma geliyor.
    Ve sürüm güncelleme vs herşeyi denedim çözüme ulaşamadım.Windows 7 kullanıcısıyım.
    Çok diski zorladığımda biçimlendir seçeneği geliyor.Fakat ben formatlamak istemiyorum.
    Tekrar dönüştürmek istediğimde gördüğünüz gibi zaten ntfs dosya sistemi diyor.
    Chkdsk sonuçlarıda burada hiç problem olmadığı yazıyor.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonisphere89 -- 19 Ekim 2010; 12:44:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.