Şimdi Ara

1 TB tavsiye (Maxtor,Seagate,WD)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Valla bende senle aynı durumdayım bende tam karar veremedim ama seagate veta wd den biri olacak....
  • geçtiğimiz aylarda seagate maxtor'u satın aldı. maxtor disklerin içerisinde seagate disk bulunuyor aslında. maxtor'un zedelenen imajı için güzel bir gelişme oldu seagate :D

bundan yola çıkarak eleyeceğiniz ürün sayısını 2ye indirebilirsiniz. ya wd ya da seagate.

veri aktarımında hıza önem veriyorsanız firewire ve/veya esata arabirimleri ile kullanılabilen bir model almanızda fayda var. özellikle 1TB disk için veri aktarım hızı önemli olabilir (kullanım amacına bağlı olarak tabii)

ben 2 haftalık wd mybook home edition 500gb kullanıcısıyım. firewire ile kullanma fırsatı yeni geçti elime, usb 2.0'a göre hız artışı hissedilebiliyor. son derece memnunum üründen.
  • her zaman her yerde seagate derim
    ama hangisi olursa olsun hız önemliyse
    mutlaka e-satalı olsun çok fark var
  • http://www.koysepete.com/en+ucuz+maxtor+1+tb+7200rpm+16mb+usb+20+onetouch+103497.aspx

maxtorun bu modelinde kara kılmıştım fakat hem koysepete sitesinde önbellek 16 mb olarak yazıyor hem de burada yazan arkadaşlar firewire özellikli olmasının iyi olacağını yazmışlar,o yüzden tekrardan göz geçirmem gerekecek seçenekleri:)
  • Ya almışken e-sata olsun diycem ama benim notebook ta e-sata yok e-sata - usb çevirici bile olsa bir manası olmaz sanırım usb 2.0 hızı belli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.