Şimdi Ara

1 TB WD MY Book Pro II Edition, Kapaniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 2 hafta kadar once 1 TB WD My Book World Edition almistim, ancak networkde bir turlu goremedim hdd i ve goturup geri verdim aldigim yere, onun yerine Pro II edition aldim, dosya transfer hizi normal, fakat soyle bir sorun var; belirli bir sure sonra aletin fani calismaya basliyo (Cok yuksek bir ses cikariyo) ve bir sure sonrada kendi kendini kapatiyor. Bu sure eger dosya transferi yapmazsam 1-1.5 saat civari, transfer yaparsamda yarim saatten daha az oluyor genelde. Ikinci bir problem de, yine bu bahsettiklerim aynen oluyor ama bazende alet kendini kapatmiyor, ne kadar bos alan oldugunu, ne kadar alanin kullanimda oldugunu, klasorleri, dosyalari herseyi gosteriyor ancak mesela bir film dosyasini izlemek istesem acmiyo, bunu yaparken de hata mesaji da vermiyor, pc de kitlenmiyo, sadece acmiyo... 1 TB lik Pro II edition kullanan varmi? Bu anlattiklarim teknik bir sorun nedeniyle mi yoksa WD in isinmaya karsi bir otomatik kapatma ozelligimi? Eger boyle bir ozellik ise bu ozellik iptal edilebiliyormu? Yardimci olursaniz cok sevinirim, tesekkurler...

• Arkadaşım sen o aleti garantiyle gönder yda iade et başka bir tane al WD de böyle bir özellik yok zaten böyle özellik olmaz olsun canım
  • Aldigim yere geri verdim, bakicaklar duruma gore iade alicaklar... Peki tuketici haklari kanununa gore "ayipli urun" un idae suresi ne kadardi? 15 gun mu yoksa 30 gunmuydu?
  • Bildiği kadarıyla 15 gündü evet evet 15 gündü.Sorunu çözerler inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.