Şimdi Ara

1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
18
Favori
133.265
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ürününüz sorunsuz geçti mi?
  • arkadaşlar merhaba ben kocaelide oturyorum ama bu izmire gitmiş acaba aktarmamı oluyor ne oluyor neden oraya gitmiş

1. 	Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  •  1. 	Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Nikopoll arkadaşım senin ürünün akıbeti ne oldu acaba? Benim üründe Çorlu'ya gelmesi gerekirken Sİvas'a gitmiş görünüyor. Yok mu bizi aydınlatacak kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstftzrn -- 14 Ağustos 2017; 8:48:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SAITAMA

Çin'in kendi içinde bir hafta sürüyor :)

O biraz satıcı ile de alakalı. Bazıları kargo saatlerini mi ne biliyor anlamadım kargoya verdikten 1 gün sonra çıkıyor ülkeden 8 günde elimize geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstftzrn

Nikopoll arkadaşım senin ürünün akıbeti ne oldu acaba? Benim üründe Çorlu'ya gelmesi gerekirken Sİvas'a gitmiş görünüyor. Yok mu bizi aydınlatacak kimse

benim 3 kargomda geldi 1 bucuk hafta içerisinde hemde izmire giden ertesi gün izmitteydi garip bir şekilde zamanında ebaydan aldığım ürünümde oralara gitmişti sonra gelmişti sıkıntı yok yani hemen milletin gazına gelipte dispute açmayın

• İzmir(t) yazım hatası yapmışlardır belki ama Çorlu ile Sivas nasıl bir durum söz konusu bilemedim. Bekleyip göreceğiz artık...Cevap için teşekkürler...
  • Benim kargodan hala haber yok. Alt tarafı 2 gözlük gelecek bu nedir arkadaş ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstftzrn

İzmir(t) yazım hatası yapmışlardır belki ama Çorlu ile Sivas nasıl bir durum söz konusu bilemedim. Bekleyip göreceğiz artık...Cevap için teşekkürler...

ben sık sık alışveriş yapanlara sormuştum o an hangi gümrüğe gittiyse oradan işlem yapılıyor mesela sivastaki gümrük noktasında yanaşmış gemi uçak herneyse o yüzden oradan başlamış ülkeye girişi il il dolaşıp gelecek sana işte
  • Merhaba banada bu yaziyot ne anlama geliyor anlamadım

• Bu kargo sizce ne zaman teslim edilir? Bir de gümrükten geçtiği anlamına mı geliyor bu torba muhabbeti?

• aHusky kullanıcısına yanıt
    gönderildiği yer ukim olmazsa geçmiş demek yarın gelebilir
  • arkadaşlar bende ali expressten bir  1. 	Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)ürün sipariş ettim hala ukimde bir hareket yok sanırım geri gidecek geri giderse nasıl bir yol izlemeliyim
  • bakkal34 B kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı bir durum görmedim ben hareket görmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakkal34

arkadaşlar bende ali expressten bir  1. 	Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)ürün sipariş ettim hala ukimde bir hareket yok sanırım geri gidecek geri giderse nasıl bir yol izlemeliyim

Yapılan normal işlem zaten ukimden hemen bir günde paket çıkmıyor.Birkaç gün sürüyor.

• sustakazim S kullanıcısına yanıt
    Torbadan çıkıp tekrar torbaya girmiş ama bu sefer arnavutköy yazıyor. Bir anlam veremedim. Gümrükten geçti mi yani?🙄

• quote:

Orijinalden alıntı: aHusky

Torbadan çıkıp tekrar torbaya girmiş ama bu sefer arnavutköy yazıyor. Bir anlam veremedim. Gümrükten geçti mi yani?🙄

büyük ihtimalle yarın bulunduğunuz ile gelir

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için, teslimat adresi de istanbul olduğu için yarın teslim edilir diye umuyorum.

• Ptt farkli yaziyor track 17 farkli yaziyor bu urun bana gelirmi istanbuldan cikmis bursaya dibime kadar gelmis

2 goruntuyude ekledim sizce gelirmi normalde hizli gelirdi bu urunu sipariş verdikten sonra 2 gün sonra bir sipariş daha verdim o 8 gunde geldi bunu bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsdrakula -- 22 Eylül 2017; 0:30:24 >

• muhtemelen yarın gelir
  • Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.